Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017 | 12:30

Βραβείο για την τοποθέτηση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ «στην Καρδιά της Τεχνολογίας»

Στα Marketing Excellence Awards 2017

Σημαντική διάκριση στα φετινά Marketing Excellence Awards απέσπασε η ΓΕΡΜΑΝΟΣ για τηνολοκληρωμένη στρατηγική και το πλάνο δράσεων επικοινωνίας της καμπάνιας «Στην Καρδιά της Τεχνολογίας - Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ», στην κατηγορία «Integrated Marketing Communications». Ό Όμιλος ΟΤΕ έλαβε και δεύτερη διάκριση στα φετινά βραβεία, για την...

Σημαντική διάκριση στα φετινά Marketing Excellence Awards απέσπασε η ΓΕΡΜΑΝΟΣ για τηνολοκληρωμένη στρατηγική και το πλάνο δράσεων επικοινωνίας της καμπάνιας «Στην Καρδιά της Τεχνολογίας - Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ», στην κατηγορία «Integrated Marketing Communications». Ό Όμιλος ΟΤΕ έλαβε και δεύτερη διάκριση στα φετινά βραβεία, για την επικοινωνία «Εξυπηρέτηση COSMOTE - Made 4 You» της COSMOTE.

«Στη ΓΕΡΜΑΝΟΣ, πρώτη μας προτεραιότητά είναι να προσφέρουμε στον πελάτη μια ξεχωριστή τεχνολογική εμπειρία σε κάθε σημείο επαφής μαζί του. Γι αυτό ανανεώνουμε διαρκώς τα καταστήματα και το site της αλυσίδας, επενδύουμε στην εκπαίδευση των πωλητών μας και ενισχύουμε την γκάμα των high tech προϊόντων, αξιοποιώντας πάντα την πολυετή εμπειρία μας στην αγορά. Η διάκρισή μας στα Marketing Excellence Awards επιβραβεύει τις προσπάθειές μας να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, αλλά και να επικοινωνούμε αποτελεσματικότερα με τους καταναλωτές, δήλωσε ο Διευθυντής BU Retail του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Κώστας Βούζας.

Με την καμπάνια «Στην Καρδιά της Τεχνολογίας», η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει τον στόχο της να παραμείνει ο αγαπημένος προορισμός για προϊόντα και λύσεις τεχνολογίας, ενισχύοντας την digital εμπειρία του πελάτη. Το 2016, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ πραγματοποίησαν πάνω από 20 εκατομμύρια συναλλαγές και υποδέχτηκαν περισσότερους από 30 εκατομμύρια επισκέπτες. Πάνω από 7,5 εκατομμύρια ήταν οι επισκέψεις στο germanos.gr για έρευνα και online αγορές.

Επιπλέον, η COSMOTE έλαβε βραβείο στην κατηγορία “Digital Marketing Communications”, για την καμπάνια «Εξυπηρέτηση COSMOTE - Made 4 You» και τις διαδραστικές ενέργειες marketing που υλοποίησε, αξιοποιώντας τα ψηφιακά μέσα. Η καμπάνια γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, με τις μετρήσεις να ξεπερνούν κατά πολύ τον μέσο όρο[1].

Tα Marketing Excellence Awards, που διοργανώθηκαν φέτος για 6η συνεχή χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ), είναι ο πλέον καταξιωμένος θεσμός, που επιβραβεύει καινοτόμες ιδέες και ενέργειες στον χώρο του Marketing & της Επικοινωνίας στην ελληνική αγορά.


[1]Οι αναρτήσεις ξεπέρασαν το 50% σε ad recall lift, ποσοστό εξαιρετικά υψηλό όταν ο μέσος όρος είναι γύρω στο 7%.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

GLOBO GL 1000PLUS

Η αγορά σήμερα

16-07-2018

GLOBO GL 1000PLUS

Η εταιρία AMF Electronics διαθέτει την νέα κεραία επίγειας λήψης Globo GL 1000Plus. Πρόκειται για επαγγελματική κεραία υψηλής απόδοσης, η οποία προορίζεται για εξωτερική εγκατάσταση και είναι ανθεκτική στο νερό και την υπεριώδη ακτινοβολία. Είναι ιδανική για περιοχές με δύσκολες συνθήκες λήψης, έχει απολαβή 16,5dB και είναι συμβατή με το...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 119

Τεύχος 119

17-07-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 119

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό SecurityReport, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του. Η νέα υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης της Wind ήρθε για να ταράξει τα νερά στην αγορά. Στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού θα δείτε τι κάνει τη Wind Vision να ξεχωρίζει από τις παρόμοιες υπηρεσίες των άλλων εταιρειών. Ο Χάρης Ματθαίου σας αναλύει τους 10 λόγους, για τους οποίους πρέπει να την επιλέξετε. Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και μουσική ηχεί από παντού. Έτσι, η δημοσιογραφική ομάδα της Ψηφιακής Τηλεόρασης έκρινε απαραίτητο να σας παρουσιάσει τα μουσικά δορυφορικά κανάλια, προκειμένου να κάνετε λήψεις γεμάτες νότες. Τον μήνα αυτό, τα προϊόντα που δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε είναι ο επίγειος ψηφιακός δέκτης της Technisat, DIGIPAL ISI...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.