Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017 | 12:30

Βραβείο για την τοποθέτηση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ «στην Καρδιά της Τεχνολογίας»

Στα Marketing Excellence Awards 2017

Σημαντική διάκριση στα φετινά Marketing Excellence Awards απέσπασε η ΓΕΡΜΑΝΟΣ για τηνολοκληρωμένη στρατηγική και το πλάνο δράσεων επικοινωνίας της καμπάνιας «Στην Καρδιά της Τεχνολογίας - Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ», στην κατηγορία «Integrated Marketing Communications». Ό Όμιλος ΟΤΕ έλαβε και δεύτερη διάκριση στα φετινά βραβεία, για την...

Σημαντική διάκριση στα φετινά Marketing Excellence Awards απέσπασε η ΓΕΡΜΑΝΟΣ για τηνολοκληρωμένη στρατηγική και το πλάνο δράσεων επικοινωνίας της καμπάνιας «Στην Καρδιά της Τεχνολογίας - Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ», στην κατηγορία «Integrated Marketing Communications». Ό Όμιλος ΟΤΕ έλαβε και δεύτερη διάκριση στα φετινά βραβεία, για την επικοινωνία «Εξυπηρέτηση COSMOTE - Made 4 You» της COSMOTE.

«Στη ΓΕΡΜΑΝΟΣ, πρώτη μας προτεραιότητά είναι να προσφέρουμε στον πελάτη μια ξεχωριστή τεχνολογική εμπειρία σε κάθε σημείο επαφής μαζί του. Γι αυτό ανανεώνουμε διαρκώς τα καταστήματα και το site της αλυσίδας, επενδύουμε στην εκπαίδευση των πωλητών μας και ενισχύουμε την γκάμα των high tech προϊόντων, αξιοποιώντας πάντα την πολυετή εμπειρία μας στην αγορά. Η διάκρισή μας στα Marketing Excellence Awards επιβραβεύει τις προσπάθειές μας να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, αλλά και να επικοινωνούμε αποτελεσματικότερα με τους καταναλωτές, δήλωσε ο Διευθυντής BU Retail του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Κώστας Βούζας.

Με την καμπάνια «Στην Καρδιά της Τεχνολογίας», η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει τον στόχο της να παραμείνει ο αγαπημένος προορισμός για προϊόντα και λύσεις τεχνολογίας, ενισχύοντας την digital εμπειρία του πελάτη. Το 2016, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ πραγματοποίησαν πάνω από 20 εκατομμύρια συναλλαγές και υποδέχτηκαν περισσότερους από 30 εκατομμύρια επισκέπτες. Πάνω από 7,5 εκατομμύρια ήταν οι επισκέψεις στο germanos.gr για έρευνα και online αγορές.

Επιπλέον, η COSMOTE έλαβε βραβείο στην κατηγορία “Digital Marketing Communications”, για την καμπάνια «Εξυπηρέτηση COSMOTE - Made 4 You» και τις διαδραστικές ενέργειες marketing που υλοποίησε, αξιοποιώντας τα ψηφιακά μέσα. Η καμπάνια γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, με τις μετρήσεις να ξεπερνούν κατά πολύ τον μέσο όρο[1].

Tα Marketing Excellence Awards, που διοργανώθηκαν φέτος για 6η συνεχή χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ), είναι ο πλέον καταξιωμένος θεσμός, που επιβραβεύει καινοτόμες ιδέες και ενέργειες στον χώρο του Marketing & της Επικοινωνίας στην ελληνική αγορά.


[1]Οι αναρτήσεις ξεπέρασαν το 50% σε ad recall lift, ποσοστό εξαιρετικά υψηλό όταν ο μέσος όρος είναι γύρω στο 7%.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI VS 50 PRO

Η αγορά σήμερα

16-10-2018

WISI VS 50 PRO

Το VS 50 PRO της Wisi είναι ένα προγραμματιζόμενο επίγειο φίλτρο με ενσωματωμένο ενισχυτή, ιδανικό ακόμα και για εγκαταστάσεις σε μικρές μονάδες λόγω του ιδιαίτερα προσιτού κόστους του. Μπορεί να δεχτεί τη σύνδεση έως και τεσσάρων κεραιών VHF/UHF μέσω τεσσάρων εισόδων τύπου F, ενώ διαθέτει και μια πρόσθετη υποδοχή F...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Τεύχος 121

18-09-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το εν λόγω τεύχος έρχεται γεμάτο ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης, νέα προϊόντα που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα και ένα αφιέρωμα με χρήσιμες πληροφορίες για την τεχνολογία PLC. Καθώς το internet γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητο σε κάθε έναν από εμάς, ο δημοσιογράφος Σώτηρης Χατζηστρατής, έκρινε χρήσιμο να μας πληροφορήσει αναλυτικά για τον πιο εξελιγμένο και εύκολο τρόπο μετάδοσης των σημάτων internet, την τεχνολογία PLC. Τα ουκ ολίγα προϊόντα που πέρασαν από τα χέρια της δημοσιογραφικής μας ομάδας, πραγματικά ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της αγοράς με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους. Συγκεκριμένα, ο A5 Combo δέκτης της Amiko αποτελεί έναν από τους πρώτους 4K δέκτες της αγοράς με δυνατότητα υποστήριξης διπλού λειτουργικού συστήματος. Aπό την άλλη, η Golden Media παρου...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.