Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 6 Δεκέμβριος 2017 | 12:30

Βραβείο για την τοποθέτηση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ «στην Καρδιά της Τεχνολογίας»

Στα Marketing Excellence Awards 2017

Σημαντική διάκριση στα φετινά Marketing Excellence Awards απέσπασε η ΓΕΡΜΑΝΟΣ για τηνολοκληρωμένη στρατηγική και το πλάνο δράσεων επικοινωνίας της καμπάνιας «Στην Καρδιά της Τεχνολογίας - Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ», στην κατηγορία «Integrated Marketing Communications». Ό Όμιλος ΟΤΕ έλαβε και δεύτερη διάκριση στα φετινά βραβεία, για την...

Σημαντική διάκριση στα φετινά Marketing Excellence Awards απέσπασε η ΓΕΡΜΑΝΟΣ για τηνολοκληρωμένη στρατηγική και το πλάνο δράσεων επικοινωνίας της καμπάνιας «Στην Καρδιά της Τεχνολογίας - Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ», στην κατηγορία «Integrated Marketing Communications». Ό Όμιλος ΟΤΕ έλαβε και δεύτερη διάκριση στα φετινά βραβεία, για την επικοινωνία «Εξυπηρέτηση COSMOTE - Made 4 You» της COSMOTE.

«Στη ΓΕΡΜΑΝΟΣ, πρώτη μας προτεραιότητά είναι να προσφέρουμε στον πελάτη μια ξεχωριστή τεχνολογική εμπειρία σε κάθε σημείο επαφής μαζί του. Γι αυτό ανανεώνουμε διαρκώς τα καταστήματα και το site της αλυσίδας, επενδύουμε στην εκπαίδευση των πωλητών μας και ενισχύουμε την γκάμα των high tech προϊόντων, αξιοποιώντας πάντα την πολυετή εμπειρία μας στην αγορά. Η διάκρισή μας στα Marketing Excellence Awards επιβραβεύει τις προσπάθειές μας να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, αλλά και να επικοινωνούμε αποτελεσματικότερα με τους καταναλωτές, δήλωσε ο Διευθυντής BU Retail του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Κώστας Βούζας.

Με την καμπάνια «Στην Καρδιά της Τεχνολογίας», η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει τον στόχο της να παραμείνει ο αγαπημένος προορισμός για προϊόντα και λύσεις τεχνολογίας, ενισχύοντας την digital εμπειρία του πελάτη. Το 2016, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ πραγματοποίησαν πάνω από 20 εκατομμύρια συναλλαγές και υποδέχτηκαν περισσότερους από 30 εκατομμύρια επισκέπτες. Πάνω από 7,5 εκατομμύρια ήταν οι επισκέψεις στο germanos.gr για έρευνα και online αγορές.

Επιπλέον, η COSMOTE έλαβε βραβείο στην κατηγορία “Digital Marketing Communications”, για την καμπάνια «Εξυπηρέτηση COSMOTE - Made 4 You» και τις διαδραστικές ενέργειες marketing που υλοποίησε, αξιοποιώντας τα ψηφιακά μέσα. Η καμπάνια γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, με τις μετρήσεις να ξεπερνούν κατά πολύ τον μέσο όρο[1].

Tα Marketing Excellence Awards, που διοργανώθηκαν φέτος για 6η συνεχή χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ), είναι ο πλέον καταξιωμένος θεσμός, που επιβραβεύει καινοτόμες ιδέες και ενέργειες στον χώρο του Marketing & της Επικοινωνίας στην ελληνική αγορά.


[1]Οι αναρτήσεις ξεπέρασαν το 50% σε ad recall lift, ποσοστό εξαιρετικά υψηλό όταν ο μέσος όρος είναι γύρω στο 7%.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Icecrypt HDM100

Η αγορά σήμερα

14-12-2017

Icecrypt HDM100

Η Ψηφιακή Τεχνολογία παρουσιάζει τον νέο HDMI modulator, Icecrypt HDM100, που διακρίνεται από τον ανταγωνισμό, χάρη στο γεγονός ότι διατίθεται μαζί με IR extender. Έτσι, στο δεύτερο δωμάτιο που θα παρακολουθείτε TV θα μπορείτε να χειρίζεστε και την οπτικοακουστική πηγή HDMI, το σήμα της οποίας διαμορφώνεται και αναμεταδίδεται μέσω του...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 111

Τεύχος 111

22-11-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 111

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Το περιεχόμενο UHD/4K αυξάνεται συνεχώς και μαζί του αυξάνονται και οι ανάγκες για αντίστοιχο εξοπλισμό λήψης. Έτσι, σαρώσαμε την ελληνική αγορά, ώστε να δούμε τι διατίθενται σε αυτή και συνολικά βρήκαμε 13 UHD/4K δέκτες τους οποίους και σας παρουσιάζουμε. Οι περισσότεροι από τους δέκτες βγαίνουν πλέον σε αρκετά οικονομική τιμή, ενώ ως γνωστό από δυνατότητες είναι ότι καλύτερο, αφού άλλωστε τα μοντέλα 4Κ αποτελούν τις ναυαρχίδες των εταιριών. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που γράψαμε τελευταία φορά για τις βασικές αρχές της δορυφορικής εκπομπής και λήψης. Έτσι, αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα άρθρο – οδηγό που να περιλαμβάνει όλα όσα χρ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved