Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 6 Δεκέμβριος 2017 | 12:28

Συλλήψεις και στο Βόλο για παράνομη Nova

Έρευνες και συλλήψεις στον Βόλο από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, σύμφωνα με πληροφορίες, κρατούνται τρεις Βολιώτες εναντίον των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομο διαμοιρασμό σήματος ΝΟVΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις συλληφθέντες ήταν νόμιμοι συνδρομητές του καναλιού...

Γράφτηκε από: N.D

Έρευνες και συλλήψεις στον Βόλο από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, σύμφωνα με πληροφορίες, κρατούνται τρεις Βολιώτες εναντίον των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομο διαμοιρασμό σήματος ΝΟVΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις συλληφθέντες ήταν νόμιμοι συνδρομητές του καναλιού, αλλά μέσω ίντερνετ διαμοίραζαν παράνομα το σήμα του με τρίτα άτομα.

Οι συλλήψεις τους έγιναν σε στοχευμένο έλεγχο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος μετά από αναφορά της NOVA.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα με την αυτόφωρη διαδικασία στην Εισαγγελία Βόλου για την άσκηση ποινικών διώξεων.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις έρευνες για τον απώτερο σκοπό της παράνομης δράσης, ερευνώντας εάν ο διαμοιρασμός του σήματος είχε εμπορικό σκοπό.

Υπό εξέταση είναι ακόμη ο χρόνος τέλεσης του αδικήματος και άλλες παράμετρες της υπόθεσης. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος αναμένεται να προβεί σήμερα σε επίσημες ανακοινώσεις.

Να επισημανθεί ότι ο παράνομος διαμοιρασμός σήματος συνιστά παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Αν από την περαιτέρω έρευνα κριθεί ότι οι συλληφθέντες διαμοιράζονταν το σήμα του συνδρομητικού καναλιού για εμπορικούς σκοπούς, τότε προβλέπεται η εναντίον τους άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο ποινικός κώδικας.

via www.taxydromos.gr

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Icecrypt HDM100

Η αγορά σήμερα

14-12-2017

Icecrypt HDM100

Η Ψηφιακή Τεχνολογία παρουσιάζει τον νέο HDMI modulator, Icecrypt HDM100, που διακρίνεται από τον ανταγωνισμό, χάρη στο γεγονός ότι διατίθεται μαζί με IR extender. Έτσι, στο δεύτερο δωμάτιο που θα παρακολουθείτε TV θα μπορείτε να χειρίζεστε και την οπτικοακουστική πηγή HDMI, το σήμα της οποίας διαμορφώνεται και αναμεταδίδεται μέσω του...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 111

Τεύχος 111

22-11-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 111

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Το περιεχόμενο UHD/4K αυξάνεται συνεχώς και μαζί του αυξάνονται και οι ανάγκες για αντίστοιχο εξοπλισμό λήψης. Έτσι, σαρώσαμε την ελληνική αγορά, ώστε να δούμε τι διατίθενται σε αυτή και συνολικά βρήκαμε 13 UHD/4K δέκτες τους οποίους και σας παρουσιάζουμε. Οι περισσότεροι από τους δέκτες βγαίνουν πλέον σε αρκετά οικονομική τιμή, ενώ ως γνωστό από δυνατότητες είναι ότι καλύτερο, αφού άλλωστε τα μοντέλα 4Κ αποτελούν τις ναυαρχίδες των εταιριών. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που γράψαμε τελευταία φορά για τις βασικές αρχές της δορυφορικής εκπομπής και λήψης. Έτσι, αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα άρθρο – οδηγό που να περιλαμβάνει όλα όσα χρ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved