Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017 | 12:28

Συλλήψεις και στο Βόλο για παράνομη Nova

Έρευνες και συλλήψεις στον Βόλο από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, σύμφωνα με πληροφορίες, κρατούνται τρεις Βολιώτες εναντίον των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομο διαμοιρασμό σήματος ΝΟVΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις συλληφθέντες ήταν νόμιμοι συνδρομητές του καναλιού...

Γράφτηκε από: N.D

Έρευνες και συλλήψεις στον Βόλο από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, σύμφωνα με πληροφορίες, κρατούνται τρεις Βολιώτες εναντίον των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομο διαμοιρασμό σήματος ΝΟVΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις συλληφθέντες ήταν νόμιμοι συνδρομητές του καναλιού, αλλά μέσω ίντερνετ διαμοίραζαν παράνομα το σήμα του με τρίτα άτομα.

Οι συλλήψεις τους έγιναν σε στοχευμένο έλεγχο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος μετά από αναφορά της NOVA.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα με την αυτόφωρη διαδικασία στην Εισαγγελία Βόλου για την άσκηση ποινικών διώξεων.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις έρευνες για τον απώτερο σκοπό της παράνομης δράσης, ερευνώντας εάν ο διαμοιρασμός του σήματος είχε εμπορικό σκοπό.

Υπό εξέταση είναι ακόμη ο χρόνος τέλεσης του αδικήματος και άλλες παράμετρες της υπόθεσης. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος αναμένεται να προβεί σήμερα σε επίσημες ανακοινώσεις.

Να επισημανθεί ότι ο παράνομος διαμοιρασμός σήματος συνιστά παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Αν από την περαιτέρω έρευνα κριθεί ότι οι συλληφθέντες διαμοιράζονταν το σήμα του συνδρομητικού καναλιού για εμπορικούς σκοπούς, τότε προβλέπεται η εναντίον τους άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο ποινικός κώδικας.

via www.taxydromos.gr

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

GLOBO GL 1000PLUS

Η αγορά σήμερα

16-07-2018

GLOBO GL 1000PLUS

Η εταιρία AMF Electronics διαθέτει την νέα κεραία επίγειας λήψης Globo GL 1000Plus. Πρόκειται για επαγγελματική κεραία υψηλής απόδοσης, η οποία προορίζεται για εξωτερική εγκατάσταση και είναι ανθεκτική στο νερό και την υπεριώδη ακτινοβολία. Είναι ιδανική για περιοχές με δύσκολες συνθήκες λήψης, έχει απολαβή 16,5dB και είναι συμβατή με το...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 119

Τεύχος 119

17-07-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 119

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό SecurityReport, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του. Η νέα υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης της Wind ήρθε για να ταράξει τα νερά στην αγορά. Στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού θα δείτε τι κάνει τη Wind Vision να ξεχωρίζει από τις παρόμοιες υπηρεσίες των άλλων εταιρειών. Ο Χάρης Ματθαίου σας αναλύει τους 10 λόγους, για τους οποίους πρέπει να την επιλέξετε. Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και μουσική ηχεί από παντού. Έτσι, η δημοσιογραφική ομάδα της Ψηφιακής Τηλεόρασης έκρινε απαραίτητο να σας παρουσιάσει τα μουσικά δορυφορικά κανάλια, προκειμένου να κάνετε λήψεις γεμάτες νότες. Τον μήνα αυτό, τα προϊόντα που δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε είναι ο επίγειος ψηφιακός δέκτης της Technisat, DIGIPAL ISI...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.