Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017 | 12:28

Συλλήψεις και στο Βόλο για παράνομη Nova

Έρευνες και συλλήψεις στον Βόλο από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, σύμφωνα με πληροφορίες, κρατούνται τρεις Βολιώτες εναντίον των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομο διαμοιρασμό σήματος ΝΟVΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις συλληφθέντες ήταν νόμιμοι συνδρομητές του καναλιού...

Γράφτηκε από: N.D

Έρευνες και συλλήψεις στον Βόλο από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, σύμφωνα με πληροφορίες, κρατούνται τρεις Βολιώτες εναντίον των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομο διαμοιρασμό σήματος ΝΟVΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις συλληφθέντες ήταν νόμιμοι συνδρομητές του καναλιού, αλλά μέσω ίντερνετ διαμοίραζαν παράνομα το σήμα του με τρίτα άτομα.

Οι συλλήψεις τους έγιναν σε στοχευμένο έλεγχο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος μετά από αναφορά της NOVA.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα με την αυτόφωρη διαδικασία στην Εισαγγελία Βόλου για την άσκηση ποινικών διώξεων.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις έρευνες για τον απώτερο σκοπό της παράνομης δράσης, ερευνώντας εάν ο διαμοιρασμός του σήματος είχε εμπορικό σκοπό.

Υπό εξέταση είναι ακόμη ο χρόνος τέλεσης του αδικήματος και άλλες παράμετρες της υπόθεσης. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος αναμένεται να προβεί σήμερα σε επίσημες ανακοινώσεις.

Να επισημανθεί ότι ο παράνομος διαμοιρασμός σήματος συνιστά παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Αν από την περαιτέρω έρευνα κριθεί ότι οι συλληφθέντες διαμοιράζονταν το σήμα του συνδρομητικού καναλιού για εμπορικούς σκοπούς, τότε προβλέπεται η εναντίον τους άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο ποινικός κώδικας.

via www.taxydromos.gr

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI VS 50 PRO

Η αγορά σήμερα

16-10-2018

WISI VS 50 PRO

Το VS 50 PRO της Wisi είναι ένα προγραμματιζόμενο επίγειο φίλτρο με ενσωματωμένο ενισχυτή, ιδανικό ακόμα και για εγκαταστάσεις σε μικρές μονάδες λόγω του ιδιαίτερα προσιτού κόστους του. Μπορεί να δεχτεί τη σύνδεση έως και τεσσάρων κεραιών VHF/UHF μέσω τεσσάρων εισόδων τύπου F, ενώ διαθέτει και μια πρόσθετη υποδοχή F...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Τεύχος 121

18-09-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το εν λόγω τεύχος έρχεται γεμάτο ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης, νέα προϊόντα που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα και ένα αφιέρωμα με χρήσιμες πληροφορίες για την τεχνολογία PLC. Καθώς το internet γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητο σε κάθε έναν από εμάς, ο δημοσιογράφος Σώτηρης Χατζηστρατής, έκρινε χρήσιμο να μας πληροφορήσει αναλυτικά για τον πιο εξελιγμένο και εύκολο τρόπο μετάδοσης των σημάτων internet, την τεχνολογία PLC. Τα ουκ ολίγα προϊόντα που πέρασαν από τα χέρια της δημοσιογραφικής μας ομάδας, πραγματικά ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της αγοράς με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους. Συγκεκριμένα, ο A5 Combo δέκτης της Amiko αποτελεί έναν από τους πρώτους 4K δέκτες της αγοράς με δυνατότητα υποστήριξης διπλού λειτουργικού συστήματος. Aπό την άλλη, η Golden Media παρου...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.