Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017 | 12:28

Συλλήψεις και στο Βόλο για παράνομη Nova

Έρευνες και συλλήψεις στον Βόλο από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, σύμφωνα με πληροφορίες, κρατούνται τρεις Βολιώτες εναντίον των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομο διαμοιρασμό σήματος ΝΟVΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις συλληφθέντες ήταν νόμιμοι συνδρομητές του καναλιού...

Γράφτηκε από: N.D

Έρευνες και συλλήψεις στον Βόλο από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, σύμφωνα με πληροφορίες, κρατούνται τρεις Βολιώτες εναντίον των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομο διαμοιρασμό σήματος ΝΟVΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις συλληφθέντες ήταν νόμιμοι συνδρομητές του καναλιού, αλλά μέσω ίντερνετ διαμοίραζαν παράνομα το σήμα του με τρίτα άτομα.

Οι συλλήψεις τους έγιναν σε στοχευμένο έλεγχο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος μετά από αναφορά της NOVA.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα με την αυτόφωρη διαδικασία στην Εισαγγελία Βόλου για την άσκηση ποινικών διώξεων.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις έρευνες για τον απώτερο σκοπό της παράνομης δράσης, ερευνώντας εάν ο διαμοιρασμός του σήματος είχε εμπορικό σκοπό.

Υπό εξέταση είναι ακόμη ο χρόνος τέλεσης του αδικήματος και άλλες παράμετρες της υπόθεσης. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος αναμένεται να προβεί σήμερα σε επίσημες ανακοινώσεις.

Να επισημανθεί ότι ο παράνομος διαμοιρασμός σήματος συνιστά παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Αν από την περαιτέρω έρευνα κριθεί ότι οι συλληφθέντες διαμοιράζονταν το σήμα του συνδρομητικού καναλιού για εμπορικούς σκοπούς, τότε προβλέπεται η εναντίον τους άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο ποινικός κώδικας.

via www.taxydromos.gr

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αγγελία: Πώληση κατόπτρου DH, διαμέτρου 5μ

Η αγορά σήμερα

14-03-2018

Αγγελία: Πώληση κατόπτρου DH, διαμέτρου 5μ

Πωλείται αμερικανικού τύπου δορυφορικό κάτοπτρο με 5 μ. διάμετρο, μάρκας DH, σε πολύ καλή κατάσταση. Τιμή ευκαιρίας! Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972010774

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 114

Τεύχος 114

20-02-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 114

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ούτε το νέο τεύχος είναι ένα τεύχος «ψυγείο» με συναρμολόγηση θεμάτων σε περιοδικό, αλλά ένα τεύχος που ακολουθεί την αγορά, την επικαιρότητα και καταστρώνει την ύλη του, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ρεπορτάζ, όπως αυτό διαμορφώνεται κάθε μήνα. Μετά από τους UHD δέκτες και τα UHD images, που παρουσιάσαμε στα προηγούμενα τεύχη, ήρθε η σειρά των UHD καναλιών. Όλα τα δορυφορικά UHD κανάλια, περνούν από τις σελίδες του περιοδικού, μαζί με κριτική για το περιεχόμενο τους και πλήρη στοιχεία λήψης τους. Η διεθνής έκθεση Cabsat 2018, που απευθύνεται στην τηλεοπτική αγορά της Ασίας και της Άπω Ανατολής είχε φέτος δύο ελληνικές εταιρίες. ΒΙΟΚΑΛ και Lemco έδωσαν ελληνικό χρώμα στην διεθνή αραβική έκθεση. Όσο αφορά τα τεστ, αυτό το μην ξεχωρίζει ο νέος οικον...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved