24/01/2018

Τέλη λειτουργίας και για τη συνδρομητική τηλεόραση μέσω internet

Αναδημοσίευση από typologies.gr

Στο δημόσιο ταμείο και στο ΕΣΡ θα πρέπει να πάει η Vodafone για τη μετάδοση του τηλεοπτικού της προγράμματος και στη συνέχεια η Wind. Η υπογραφή της απόφασης για τον καταλογισμό τελών από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη εντάσσει και τη «γραμμική μετάδοση» τηλεοπτικού προγράμματος (μέσω internet) στις...

Στο δημόσιο ταμείο Vodafone και Wind για το τηλεοπτικό τους πρόγραμμα

Στο δημόσιο ταμείο και στο ΕΣΡ θα πρέπει να πάει η Vodafone για τη μετάδοση του τηλεοπτικού της προγράμματος και στη συνέχεια η Wind. Η υπογραφή της απόφασης για τον καταλογισμό τελών από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη εντάσσει και τη «γραμμική μετάδοση» τηλεοπτικού προγράμματος (μέσω internet) στις δραστηριότητες για τις οποίες καταβάλλονται τέλη. Μέχρι σήμερα για τη λήψη άδειας δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης ετήσιο τέλος πλήρωναν μόνο η Forthnet (Nova) και η OTE AE (Cosmote TV).

Η κυβέρνηση επεκτείνει και στο internet την αρχή που ισχύει για τις συχνότητες και τη μετάδοση μέσω δορυφόρου: «Το τσάμπα πέθανε». Η δέσμευση του υπουργού Νίκου Παππά πως θα πληρώσουν όλοι πρέπει να είναι μια από τις λίγες που δείχνει να υλοποιεί η κυβέρνηση. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας θα πληρώσουν για τις άδειες, όπως και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, που θα πληρώσουν μικρότερο τίμημα, ενώ πλέον στο παιχνίδι των πληρωμών εκτός από τους φορείς συνδρομητικής τηλεόρασης μπαίνουν και οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες (Vodafone, Wind, Cyta) και το ερώτημα είναι τι θα συμβεί με το Netflix.

http://www.typologies.gr/sto-dimosio-tamio-vodafone-ke-wind-gia-to-tileoptiko-tous-programma/

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.