Ειδήσεις . News
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 | 12:46

Συνεργασία της γερμανικής 1&1 και της MX1 για μία νέα τηλεοπτική πλατφόρμα που βασίζεται στο cloud

Η MX1, θυγατρική εταιρεία παροχής τεχνικών υπηρεσιών της Astra SES, αναλαμβάνει τη συγκέντρωση περιεχομένου (content aggregation) για μία σειρά καναλιών της νέας πλατφόρμας IPTV τηλεόρασης που προσφέρει η γερμανική πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου 1&1. Ως η πρώτη ολοκληρωμένη τηλεοπτική υπηρεσία στην Γερμανία που βασίζεται στο cloud, η 1&1 προσφέρει στους πελάτες...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η MX1, θυγατρική εταιρεία παροχής τεχνικών υπηρεσιών της Astra SES, αναλαμβάνει τη συγκέντρωση περιεχομένου (content aggregation) για μία σειρά καναλιών της νέας πλατφόρμας IPTV τηλεόρασης που προσφέρει η γερμανική πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου 1&1.

Ως η πρώτη ολοκληρωμένη τηλεοπτική υπηρεσία στην Γερμανία που βασίζεται στο cloud, η 1&1 προσφέρει στους πελάτες της DSL μια πλατφόρμα τηλεόρασης πολλαπλών οθονών με δωρεάν κανάλια και κανάλια συνδρομητικής τηλεόρασης.

Επί του παρόντος, η MX1 υποστηρίζει την επεξεργασία και τροφοδοσία του σήματος για εννέα κανάλια, που περιλαμβάνουν τα A&E HD, TNT Film HD, Universal Channel SD και HD, TNT Comedy SD, Cartoon Network SD και HD, Boomerang HD και kabel eins Classics SD.

"Καθώς αυξάνεται η προσφορά περιεχομένου, η ζήτηση για λύσεις διαχείρισης περιεχομένου και υπηρεσίες διανομής αυξάνεται, καθιστώντας ακόμη πιο σημαντικές τις εταιρικές σχέσεις", δήλωσε ο Christoph Mühleib, Διευθύνων Σύμβουλος της Astra Deutschland, υπεύθυνος για την εμπορία των υπηρεσιών Astra και MX1 στη Γερμανία, στην Αυστρία και την Ελβετία. «Εργαζόμαστε σε μια εξαιρετικά δυναμική αγορά και με την MX1 μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις απαιτητικές και σύνθετες απαιτήσεις με ευέλικτο τρόπο».

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

CN-80 & CN-90, μεταλλικά φις TV από την Silver

Η αγορά σήμερα

15-05-2018

CN-80 & CN-90, μεταλλικά φις TV από την Silver

Διαθέσιμα από την εταιρία Silver είναι τα νέα εξαιρετικής ποιότητας φις TV, Class A. Είναι γωνιακού σχήματος και διαθέτουν μεταλλική κατασκευή 9.5mm. Τα CN-80 είναι αρσενικά φις TV και τα CN-90 θηλυκά. Διατίθενται σε μεγάλη συσκευασία 500 τεμαχίων και σε μικρή 10 τεμαχίων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 116

Τεύχος 116

23-04-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 116

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαΐου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Όπως κάθε μήνα, η Ματίνα Παπαχριστούδη σας μεταφέρει τις καλύτερες ειδήσεις από το χώρο των Media, με κυρίαρχες ειδήσεις τις δυσκολίες που παρουσιάζονται για μία ακόμα φορά για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού πομπών της ΕΡΤ, αλλά και τις αλλαγές από την ΕΕΤΤ στο χρονοδιάγραμμα κατάθεσης προσφορών για τους παρόχους δικτύου ραδιοφώνου. Από τη στήλη SPORT+ o Νίκος Μποζιονέλος ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την αθλητική επικαιρότητα στον χώρο των μίντια. Ποια κανάλια συνεχίζουν να παίζουν στα Novasports, και τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των υπόλοιπων ομάδων; Όσον αφορά τη θεματογραφία του περιοδικού αυτό το μήνα ξε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV