19/03/2018

Η IKUSI στη διεθνή Έκθεση ELECTRON.NET στην Κύπρο

Η IKUSI συμμετείχε μαζί με τον τοπικό αντιπρόσωπο TechnoRed στην πρώτη διεθνή Έκθεση ELECTRON.NET (Συστημάτων Ασφαλείας, Τηλεοπτικών Συστημάτων, Συστημάτων Εξελιγμένης Τεχνολογίας) στην Κύπρο. Η έκθεση ELECTRON.NET αποτελεί την έναρξη μιας νέας εποχής στους τομείς των συστημάτων ασφαλείας, της ψηφιακής τηλεόρασης, των υπηρεσιών του διαδικτύου...

Η IKUSI συμμετείχε μαζί με τον τοπικό αντιπρόσωπο TechnoRed στην πρώτη διεθνή Έκθεση ELECTRON.NET (Συστημάτων Ασφαλείας, Τηλεοπτικών Συστημάτων, Συστημάτων Εξελιγμένης Τεχνολογίας) στην Κύπρο.

Η έκθεση  ELECTRON.NET αποτελεί την έναρξη μιας νέας εποχής στους τομείς των συστημάτων ασφαλείας, της ψηφιακής τηλεόρασης, των υπηρεσιών του διαδικτύου και τον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου 2018 στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης Λευκωσίας στην Κύπρο. Παρουσιάσε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, σε μια αγορά που αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, ακολουθώντας τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής μας αλλά και την τεχνολογική εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα.

Η IKUSI και η TechnoRed θεωρούν ότι η ανάπτυξη της Κυπριακής αγοράς και ιδιαίτερα της ξενοδοχειακής αγοράς, επιβάλουν την συμμετοχή τους σε μια τέτοια έκθεση, η οποία αναμένεται να προσελκύσει πολλούς επισκέπτες από τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Σε αυτό τον τομέα είναι προσανατολισμένη και η συμμετοχή της IKUSI, με έμφαση τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό της IKUSI (ikusiflow & Advanced ClassA), αλλά και τις λύσεις προηγμένων υπηρεσιών που παρέχει η τεχνολογία IPTV.

 

http://www.ikusi.gr

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.