Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 493
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

18 Απριλίου 2018 13:24

Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε Παιδί, Μία Αγκαλιά»

O ANT1 ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ«KΑΘΕ ΠΑΙΔΙ, ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ» ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 100.000 €, ΔΙΝΟΝΤΑΣ «ΦΩΝΗ» ΣΕ 10 ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

5b1e6c4d1e15f188ac7ef1786c136130 XL 76d4087a

Φέτος, την περίοδο του Πάσχα, ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», δημιούργησε μία αλυσίδα αγάπης με την πολύτιμη αρωγή των τηλεθεατών, των εργαζομένων του και συντελεστών του σταθμού, μέσα από την πρωτοβουλία του να στηρίξει 10 μικρότερα Ιδρύματα και φορείς που βοηθούν 550 παιδιά, σε όλη την Ελλάδα.

Εντυπωσιακή η ανταπόκριση των τηλεθεατών: Καταγράφηκαν περισσότερες από 23.000 κλήσεις και sms για να καλύψουν τις διαφορετικές και πολύπλευρες ανάγκες των 10 μικρότερων Ιδρυμάτων & Φορέων όπως διατροφή, ψυχολογική, υλικοτεχνική υποστήριξη κ.ά

Φέτος, την περίοδο του Πάσχα, ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», δημιούργησε μία αλυσίδα αγάπης με την πολύτιμη αρωγή των τηλεθεατών, των εργαζομένων του και συντελεστών του σταθμού, μέσα από την  πρωτοβουλία του να στηρίξει 10 μικρότερα Ιδρύματα και φορείς που βοηθούν 550 παιδιά, σε όλη την Ελλάδα

Συνοδοιπόροι στην πρωτοβουλία του ΑΝΤ1, οι Έλληνες τηλεθεατές που από την πρώτη στιγμή «αγκάλιασαν»  τα παιδιά, μέσα από τη συγκεκριμένη ενέργεια.  Εντυπωσιακή η ανταπόκριση των τηλεθεατών ακόμη μια φορά. Συγκεκριμένα, καταγράφηκαν πάνω από 23.000 κλήσεις και sms στην ειδική γραμμή υποστήριξης που δημιούργησε ο ΑΝΤ1 για το σκοπό αυτό, συγκεντρώνοντας περισσότερα από € 100.000, εξασφαλίζοντας τα αναγκαία για τα παιδιά και συνεισφέροντας ουσιαστικά στην ομαλή συνέχιση της λειτουργίας των 10 μικρότερων Ιδρυμάτων και Φορέων.

Με σύνθημα την προσφορά και την αλληλεγγύη, όλοι οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1 μαζί με δεκάδες δημοσιογράφους του σταθμού, παρουσιαστές, συντελεστές εκπομπών, ραδιοφωνικούς  παραγωγούς του Easy 97.2 και του Ρυθμού 9.49, παρουσιαστές του NETWIX, αγαπημένους πρωταγωνιστές σειρών του ΑΝΤ1, γνωστούς ηθοποιούς και αγαπημένους καλλιτέχνες συσπειρώθηκαν φέτος το Πάσχα και έγιναν εθελοντές, συμβάλλοντας προσωπικά στη συγκεκριμένη ενέργεια. Επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις των Ιδρυμάτων, ενημερώθηκαν για τις δράσεις τους , έπαιξαν με τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτά και τους μοίρασαν αισιοδοξία και χαρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συνολικό ποσό της προσφοράς προστέθηκαν και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα τηλεπαιχνίδια ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ και Still Standing και Celebrity Game Night.

Φέτος το Πάσχα, μέσα από τη συγκεκριμένη ενέργεια, ο ΑΝΤ1 μεγάλωσε την «αγκαλιά του» στηρίζοντας, μαζί με όλους εσάς, τα  παρακάτω 10  Ιδρύματα και τα 550 παιδιά που υποστηρίζουν σε όλη την Ελλάδα:

Στην Αθήνα:

  • Το Σωματείο ΕΛΙΖΑ, που επικεντρώνεται στην προστασία των παιδιών από την κακοποίηση, την εκπαίδευση επαγγελματιών και τη στήριξη γονέων και μικρών παιδιών

http://eliza.org.gr/

  • Την «Αγκαλιά», Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού, που προσφέρει προστασία στο παιδί κατά τη διάρκεια της κύησης και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς

https://www.agalia.org.gr/

  • Τη Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα», που φιλοξενεί 24 κορίτσια ηλικίας 5 -18 ετών

http://idryma-agianna.gr/

Στην Αίγινα :

  • Την «Ανάδυση», Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Παιδιών

http://anadysi.gr/

Στη Θεσσαλονίκη:

  • Τη «Μέλισσα», Στέγη Παιδικής και Εφηβικής Προστασίας Θηλέων

http://www.stegimelissa.gr/

  • Το «Άσυλο του Παιδιού», ένα πρότυπο χώρο φροντίδας και εκπαίδευσης οικογένειας και παιδιού

http://www.asylopaidiou.gr/index.php/el/

Στην Κρήτη:

  • Το Δίκτυο «Είμαι ακόμα παιδί», ένα δίκτυο εθελοντών για την κοινωνικοποίηση και εξωστρέφεια των παιδιών σε Ορφανοτροφεία και Ιδρύματα

 http://www.eimaiakomapaidi.gr/

Στο Βόλο:

  • Τις «Άσπρες Πεταλούδες», φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ειδικών Παίδων, που φιλοξενεί παιδιά άπορα, εγκαταλελειμμένα, με σύνδρομο Down και άλλες παθήσεις

https://www.facebook.com/groups/AspresPetaloudes/about/

Στα Ιωάννινα:

  • Το « Κέντρο Προστασίας του Παιδιού», Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας, που φιλοξενεί 20 κορίτσια ηλικίας 10 -21 ετών

Στην Πάτρα:

  • Το «Φωτεινό Αστέρι», δίκτυο για την κάλυψη των βιοτικών αναγκών των παιδιών και των οικογενειών τους, που βρίσκονται σε δυσκολία.

http://tofoteinoasteri.org/

Συνεχίζουμε δυναμικά για να έχει «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά»!

#KathePaidiMiaAgkalia

 

Ευχαριστούμε πολύ,

Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

###

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε Παιδί, Μία Αγκαλιά»:

Σε μία δύσκολη περίοδο, όπου τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα να πλήττονται κυρίως οι ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, όπως τα παιδιά, ο ΑΝΤ1, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με επίκεντρο το παιδί & την οικογένεια, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Σε αυτό το πνεύμα, ο ΑΝΤ1, θα συνεχίσει να αναπτύσσει πρωτοβουλίες και δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του κοινού, των συνεργατών και των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.antenna.gr/kathepaidimiaagkalia/

 

Αναλυτικά οι ενέργειες:

Όλη τη Μ. Εβδομάδα και την Εβδομάδα του Πάσχα, προβλήθηκαν περισσότερα από 65 ρεπορτάζ που προέβαλαν τη δράση των 10 Ιδρυμάτων & Φορέων καθώς και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1, οι δημοσιογράφοι, οι ανταποκριτές, οι παρουσιαστές, οι ηθοποιοί του ΑΝΤ1, καθώς και γνωστοί καλλιτέχνες. Επιπλέον, δημιουργήθηκαν εορταστικά special επεισόδια Ρουκ Ζουκ, Still Standing και Celebrity Game Night, τα οποία ήταν αφιερωμένα στα παιδιά.

Συγκεκριμένα οι Γιώργος Μαυρίδης, Νίκος Αναδιώτης, Γιώργος Κατσινόπουλος, Γιώργος Λέντζας, Θανάσης Πασσάς, Φαίη Σκορδά , Θέμης Γεωργαντάς, Κλεοπάτρα Πατλάκη, Κώστας Τσουρός, Άρης Καβατζίκης, Σοφία Τουντούρη, Ελεάνα Τρυφίδου, Νίκος Παρτσώλης, Νίκη Λεμονή, Χριστίνα Χρόνη, Τίνα Καραφίνα, , Άννη Πανταζή, Άνθιμος Ανανιάδης, Όλγα Πηλιάκη, Βαγγέλης Κακουριώτης, Μιχάλης Σεΐτης, Μυριέλλα Κουρεντή, Βίκυ Κάβουρα, Χρήστος Δάντης, Λευτέρης Πανταζής, Κόνυ Μεταξά, Νικόλ Σαραβάκου, Kings, Νικηφόρος, Στέλλα Κονιτοπούλου, Αντίνοος Αλμπάνης, Χρήστος Νέζος, Σύλβια Δεληκούρα,  Ευαγγελία Αραβανή, Ράλλια Χρηστίδου, Διονύσης Αλέρτας, Γιάννης Σπαλιάρας, Μπάγια Αντωνοπούλου, Γρηγόρης Σταμούλης, Ρένος Ρώτας, Γιώργος Παράσχος, Νικορέστης Χανιωτάκης, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Χρήστος Χολίδης, Νίκος Βουρλιώτης, Δήμητρα Φραντζή, Βασιλική Μιλλούση, Ελένη Βουλγαράκη, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κωνσταντίνος Οροκλός, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Μάνος Πίντζης, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Αργύρης Αγγέλου, Λευτέρης Ελευθερίου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, βρέθηκαν στο πλατό των Ρουκ Ζουκ , Still Standing και Celebrity Game Night και έπαιξαν για καλό σκοπό.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Νικολέτα Ράλλη και ο Φάνης Λαμπρόπουλος επισκέφτηκαν τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού, «Η Αγκαλιά». Οι τρεις παρουσιαστές συνάντησαν το προσωπικό και τους εθελοντές που τους εξήγησαν πως λειτουργεί ο Οργανισμός και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο και τις υπηρεσίες του. Ακόμη έγιναν παιδιά μαζί με τα παιδιά που φροντίζει «Η Αγκαλιά», τους μοίρασαν δώρα, έπαιξαν, ζωγράφισαν και αντάλλαξαν πολλές αγκαλιές.

Η Ρίτσα Μπιζόγλη, επισκέφτηκε την εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, «Ελίζα». H δημοσιογράφος συνάντησε το προσωπικό του Ιδρύματος που της παρουσίασε τη λειτουργία του Οργανισμού και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο και τις υπηρεσίες του. Η Ρίτσα Μπιζόγλη, συνομίλησε με την κα Αφροδίτη Στάθη, διοικητική διευθύντρια του «Ελίζα» για το πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να γνωρίζουν πως να προστατεύουν το σώμα τους και να αναγνωρίζουν τη διαφορά  ανάμεσα στο «ασφαλές» και στο «όχι-ασφαλές»» άγγιγμα. Επιπλέον, να θυμούνται ότι δε ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΤΕ.

Δεκάδες εργαζόμενοι του ΑΝΤ1 και οι ηθοποιοί της σειράς «Παρθένα Ζωή», Γιάννης Ποιμενίδης και Ευγενία Σαμαρά, έδωσαν ραντεβού στη Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα», στην Κηφισιά, όπου φιλοξενεί 24 κορίτσια (5-18 ετών). Εκεί μία θερμή υποδοχή τους περίμενε από τους ενοίκους της στέγης καθώς και των ανθρώπων που εργάζονται εκεί και μία μεγάλη έκπληξη. Τα κορίτσια έπαιξαν τραγούδια που ετοίμασαν ειδικά για την περίσταση στο πιάνο και όλοι μαζί έγιναν μία παρέα, έφτιαξαν δώρα για τις γιορτές του Πάσχα, μοίρασαν χαρά, χαμόγελα, αγάπη και αισιοδοξία και φυσικά αντάλλαξαν ευχές και πολλές αγκαλιές.

Ο Σάββας Πούμπουρας, επισκέφτηκε τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Παιδιών «Ανάδυση», στην Αίγινα. Εκεί συνάντησε τους ανθρώπους που λειτουργούν και διαχειρίζονται τον Οργανισμό και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο και τις υπηρεσίες του. Ο Σάββας γνώρισε τα παιδιά, τους έκανε όπως πάντα αστεία και έπαιξε μαζί τους.

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Μπάγια Αντωνοπούλου από την εκπομπή  «Καλημέρα Ελλάδα», του Γιώργου Παπαδάκη επισκέφτηκαν το Σωματείο κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, «Ελίζα». Οι δύο δημοσιογράφοι συναντήθηκαν με το προσωπικό και τους εθελοντές και ενημερώθηκαν για το έργο και τις υπηρεσίες του. Γνώρισαν από κοντά και τα παιδιά που διαμένουν εκεί, άκουσαν τις προσωπικές τους ιστορίες, έπαιξαν παιχνίδια και ετοίμασαν δωράκια για το Πάσχα.

Η Μαρία Σαράφογλου, επισκέφτηκε το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού, «Αγκαλιά». Η δημοσιογράφος συνάντησε το προσωπικό και τους εθελοντές που της εξήγησαν πως λειτουργεί ο Οργανισμός και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο και τις υπηρεσίες του. Γνώρισε τα παιδιά που προστατεύει η «Αγκαλιά», μίλησε μαζί τους, μοίρασε δώρα και αντάλλαξε ευχές και πολλές αγκαλιές.

Η Ευαγγελία Αραβανή, ταξίδεψε στην Κρήτη και επισκέφτηκε το Δίκτυο Εθελοντών, για την κοινωνικοποίηση και εξωστρέφεια των παιδιών σε Ορφανοτροφεία και Ιδρύματα της περιφέρειας Κρήτης  «Είμαι Ακόμα Παιδί». Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια βρέθηκε στο «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Προστασίας Παιδιού» στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου γνώρισε από κοντά τα φιλοξενούμενα κορίτσια της δομής. Παράλληλα, συνομίλησε με τους εθελοντές που υποστηρίζουν το δίκτυο, οι οποίοι την ενημέρωσαν για το πως λειτουργεί και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το έργο και τις υπηρεσίες του.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...