Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 | 12:56

Η ΕΕ συνεχίζει τις επιδρομές σε πρακτορεία διαχείρισης αθλητικών δικαιωμάτων

Υπεύθυνοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έκαναν επιδρομή στα γραφεία της IMG και της MP & Silva στο Λονδίνο, στα πλαίσια της έρευνας πιθανών καρτέλ για τα αθλητικά δικαιώματα. Οι Ευρωπαίοι ερευνητές μπήκαν στα γραφεία της IMG και στις 10 Απριλίου στο πλαίσιο ταυτόχρονων επιδρομών, που συμπεριλάμβαναν την θυγατρική Fox Networks της 21st Century, την Ziggo Sport, ολλανδική θυγατρική...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Υπεύθυνοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έκαναν επιδρομή στα γραφεία της IMG και της MP & Silva στο Λονδίνο, στα πλαίσια της έρευνας πιθανών καρτέλ για τα αθλητικά δικαιώματα.

Οι Ευρωπαίοι ερευνητές μπήκαν στα γραφεία της IMG και στις 10 Απριλίου στο πλαίσιο ταυτόχρονων επιδρομών, που συμπεριλάμβαναν την θυγατρική  Fox Networks της 21st Century, την Ziggo Sport,  ολλανδική θυγατρική της Vodafone και της Liberty Global, σύμφωνα με τον Guardian.

Η IMG διαχειρίζεται δικαιώματα όπως το Wimbledon, το ATP Tour Tennis καθώς και την παραγωγή αγώνων της Premier League σε ορισμένες διεθνείς αγορές.

"Η IMG Media αποτέλεσε αντικείμενο επιτόπιου ελέγχου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή", δήλωσε η IMG. "Συνεργαζόμαστε με την ΕΕ και δεν θα γίνουν άλλα σχόλια αυτή τη στιγμή".

Η MP & Silva έχει πουλήσει τηλεοπτικά δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της Premier League στη Μέση Ανατολή και της Serie A της Ιταλίας, σε ραδιοτηλεοπτικούς φορείς σε όλο τον κόσμο.

Οι επιδρομές της ΕΕ -  που όπως αναφέρεται περιλαμβάνουν επίσης τα γραφεία στο Λονδίνο της εταιρείας διαχείρισης διεθνών αθλητικών δικαιωμάτων B4 Capital - αφορούν την εικαζόμενη κατάχρηση «αντιμονοπωλιακών κανόνων που απαγορεύουν τα καρτέλ και τις περιοριστικές επιχειρηματικές πρακτικές» στην αγορά των αθλητικών δικαιωμάτων.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν διευκρίνισε ποιες είναι οι συμφωνίες για αθλητικά δικαιώματα με τις οποίες ασχολείται η έρευνα και τονίζει ότι οι επιδρομές δεν σημαίνουν ότι οι εμπλεκόμενες εταιρείες είναι ένοχες.

https://advanced-television.com/2018/04/25/ec-raids-sport-rights-agencies-in-antitrust-probe/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMF AOORSQFR1B1

Η αγορά σήμερα

30-07-2019

AMF AOORSQFR1B1

Ο AMF AOORSQFR1B1 είναι ένας παθητικός οπτικός δέκτης ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή αρχιτεκτονική FTTH. Λαμβάνει σήμα με δίοδο PIN υψηλής ευαισθησίας και δεν απαιτεί καμία τροφοδοσία και κατανάλωση ρεύματος. Υποστηρίζει ζώνη διέλευσης RF 1,0GHz, ενώ όταν η οπτική ισχύς εισόδου είναι -1dBm (PIN = -1dBm), το επίπεδο εξόδου RF...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Τεύχος 131

22-07-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έκτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για τον Infomir MAG425A, που είναι το πρώτο 4K STB της Infomir για Android TV. Έπειτα από μια σπουδαία πορεία στην παραγωγή εξειδικευμένων IPTV συσκευών που την οδήγησε στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, η ουκρανική Infomir παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο που ξεχωρίζει χωρίς να ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων. Πρόκειται για το MAG425A, που είναι ένα 4K STB για Android TV με προ-εγκατεστημένες Google υπηρεσίες. Με ενσωματωμένο Chromecast και Wi-Fi διπλής μπάντας 2,4/5GHz, αλλά και Bluetooth ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.