Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
radiobuzzer | 21-February-2020 | 3:14:21

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
emmsarris | 21-February-2020 | 2:39:21

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
hercoulis | 21-February-2020 | 1:34:21

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
hercoulis | 21-February-2020 | 1:01:21

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
thodorisk | 21-February-2020 | 0:09:21

Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 | 12:56

Η ΕΕ συνεχίζει τις επιδρομές σε πρακτορεία διαχείρισης αθλητικών δικαιωμάτων

Υπεύθυνοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έκαναν επιδρομή στα γραφεία της IMG και της MP & Silva στο Λονδίνο, στα πλαίσια της έρευνας πιθανών καρτέλ για τα αθλητικά δικαιώματα. Οι Ευρωπαίοι ερευνητές μπήκαν στα γραφεία της IMG και στις 10 Απριλίου στο πλαίσιο ταυτόχρονων επιδρομών, που συμπεριλάμβαναν την θυγατρική Fox Networks της 21st Century, την Ziggo Sport, ολλανδική θυγατρική...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Υπεύθυνοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έκαναν επιδρομή στα γραφεία της IMG και της MP & Silva στο Λονδίνο, στα πλαίσια της έρευνας πιθανών καρτέλ για τα αθλητικά δικαιώματα.

Οι Ευρωπαίοι ερευνητές μπήκαν στα γραφεία της IMG και στις 10 Απριλίου στο πλαίσιο ταυτόχρονων επιδρομών, που συμπεριλάμβαναν την θυγατρική  Fox Networks της 21st Century, την Ziggo Sport,  ολλανδική θυγατρική της Vodafone και της Liberty Global, σύμφωνα με τον Guardian.

Η IMG διαχειρίζεται δικαιώματα όπως το Wimbledon, το ATP Tour Tennis καθώς και την παραγωγή αγώνων της Premier League σε ορισμένες διεθνείς αγορές.

"Η IMG Media αποτέλεσε αντικείμενο επιτόπιου ελέγχου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή", δήλωσε η IMG. "Συνεργαζόμαστε με την ΕΕ και δεν θα γίνουν άλλα σχόλια αυτή τη στιγμή".

Η MP & Silva έχει πουλήσει τηλεοπτικά δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της Premier League στη Μέση Ανατολή και της Serie A της Ιταλίας, σε ραδιοτηλεοπτικούς φορείς σε όλο τον κόσμο.

Οι επιδρομές της ΕΕ -  που όπως αναφέρεται περιλαμβάνουν επίσης τα γραφεία στο Λονδίνο της εταιρείας διαχείρισης διεθνών αθλητικών δικαιωμάτων B4 Capital - αφορούν την εικαζόμενη κατάχρηση «αντιμονοπωλιακών κανόνων που απαγορεύουν τα καρτέλ και τις περιοριστικές επιχειρηματικές πρακτικές» στην αγορά των αθλητικών δικαιωμάτων.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν διευκρίνισε ποιες είναι οι συμφωνίες για αθλητικά δικαιώματα με τις οποίες ασχολείται η έρευνα και τονίζει ότι οι επιδρομές δεν σημαίνουν ότι οι εμπλεκόμενες εταιρείες είναι ένοχες.

https://advanced-television.com/2018/04/25/ec-raids-sport-rights-agencies-in-antitrust-probe/

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VSWI2404BK

Η αγορά σήμερα

18-02-2020

NEDIS VSWI2404BK

Συνδέστε 4 διαφορετικές συσκευές με εξόδους RCA και S-Video, όπως το VCR ή άλλες πηγές video/audio, στην τηλεόραση σας και επιλέξτε χειροκίνητα μέσω διακόπτη στο μπροστινό μέρος την πηγή που θέλετε να προβάλλετε στην τηλεόρασή σας. Επίσης, υπάρχει υποδοχή σύνδεσης ακουστικών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Τεύχος 138

18-02-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου έχει αποκτήσει σήμερα γιγαντιαίο μέγεθος, καθώς εταιρίες-κολοσσοί των streaming μεταδόσεων επενδύουν τεράστια ποσά με στόχο να προσφέρουν το καλύτερο προϊόν στους πελάτες τους. Οι τηλεοπτικές σειρές αποτελούν μια κατηγορία περιεχομένου με εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλον τον πλανήτη κι εμείς συγκεντρώσαμε για να σας παρουσιάσουμε 25 από τις καλύτερες που μπορείτε να παρακολουθήσετε εντός της ελληνικής επικράτειας μέσα από τα Netflix, Apple TV+, Amazon Prime Video και Disney+. Η καναδέζικη Tvi...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.