Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Τηλεόραση
thodorisk | 13-December-2019 | 13:37:13

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
bill82 | 13-December-2019 | 12:12:13

Λήψη Astra 2 & Eutelsat 28A (28.2° & 28.5° East)
nektarios 1451 | 13-December-2019 | 11:56:13

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 13-December-2019 | 9:53:13

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 13-December-2019 | 9:26:13

Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 | 12:56

Η ΕΕ συνεχίζει τις επιδρομές σε πρακτορεία διαχείρισης αθλητικών δικαιωμάτων

Υπεύθυνοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έκαναν επιδρομή στα γραφεία της IMG και της MP & Silva στο Λονδίνο, στα πλαίσια της έρευνας πιθανών καρτέλ για τα αθλητικά δικαιώματα. Οι Ευρωπαίοι ερευνητές μπήκαν στα γραφεία της IMG και στις 10 Απριλίου στο πλαίσιο ταυτόχρονων επιδρομών, που συμπεριλάμβαναν την θυγατρική Fox Networks της 21st Century, την Ziggo Sport, ολλανδική θυγατρική...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Υπεύθυνοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έκαναν επιδρομή στα γραφεία της IMG και της MP & Silva στο Λονδίνο, στα πλαίσια της έρευνας πιθανών καρτέλ για τα αθλητικά δικαιώματα.

Οι Ευρωπαίοι ερευνητές μπήκαν στα γραφεία της IMG και στις 10 Απριλίου στο πλαίσιο ταυτόχρονων επιδρομών, που συμπεριλάμβαναν την θυγατρική  Fox Networks της 21st Century, την Ziggo Sport,  ολλανδική θυγατρική της Vodafone και της Liberty Global, σύμφωνα με τον Guardian.

Η IMG διαχειρίζεται δικαιώματα όπως το Wimbledon, το ATP Tour Tennis καθώς και την παραγωγή αγώνων της Premier League σε ορισμένες διεθνείς αγορές.

"Η IMG Media αποτέλεσε αντικείμενο επιτόπιου ελέγχου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή", δήλωσε η IMG. "Συνεργαζόμαστε με την ΕΕ και δεν θα γίνουν άλλα σχόλια αυτή τη στιγμή".

Η MP & Silva έχει πουλήσει τηλεοπτικά δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της Premier League στη Μέση Ανατολή και της Serie A της Ιταλίας, σε ραδιοτηλεοπτικούς φορείς σε όλο τον κόσμο.

Οι επιδρομές της ΕΕ -  που όπως αναφέρεται περιλαμβάνουν επίσης τα γραφεία στο Λονδίνο της εταιρείας διαχείρισης διεθνών αθλητικών δικαιωμάτων B4 Capital - αφορούν την εικαζόμενη κατάχρηση «αντιμονοπωλιακών κανόνων που απαγορεύουν τα καρτέλ και τις περιοριστικές επιχειρηματικές πρακτικές» στην αγορά των αθλητικών δικαιωμάτων.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν διευκρίνισε ποιες είναι οι συμφωνίες για αθλητικά δικαιώματα με τις οποίες ασχολείται η έρευνα και τονίζει ότι οι επιδρομές δεν σημαίνουν ότι οι εμπλεκόμενες εταιρείες είναι ένοχες.

https://advanced-television.com/2018/04/25/ec-raids-sport-rights-agencies-in-antitrust-probe/

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TECHNISAT SMARTTENNE 3 CE UHD

Η αγορά σήμερα

10-12-2019

TECHNISAT SMARTTENNE 3 CE UHD

Η εταιρία AMF Electronics διαθέτει στην ελληνική αγορά την κεραία SMARTTENNE 3 CE UHD της Technisat. Πρόκειται για μια τύπου Panel εξωτερική κεραία επίγειας λήψης VHF και UHF σημάτων, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο, σε ιστό ή το μπαλκόνι. Έχει ενσωματωμένο φίλτρο LTE για την απόρριψη...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Τεύχος 135

20-11-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους αποτελεί το αφιέρωμα στην PAOK TV, τη νέα πλατφόρμα μετάδοσης όλων των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Έπειτα από την πολυετή παραμονή των ομάδων στην κοινή τηλεοπτική στέγη της Nova και την είσοδο από πέρυσι της ΕΡΤ στις ζωντανές μεταδόσεις αγώνων της Super League, έρχεται πλέον το PAOK TV για να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η διαδικτυακή πλατφόρμα PAOK TV ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία γίνεται η πρώτη στα χρονικά ομάδα της χ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.