02/05/2018

Η SES διανέμει 7800 κανάλια μέσω των δορυφόρων της

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Παρά το γεγονός ότι ο τριμηνιαίος κύκλος εργασιών της SES σημείωσε μείωση κατά 4,9% με σταθερή συναλλαγματική ισοτιμία, στα 477,6 εκατομμύρια ευρώ την 31η Μαρτίου, ο όμιλος, που εδρεύει στο Λουξεμβούργο, είναι ικανοποιημένος με τον αριθμό των προγραμμάτων που μεταδίδει δορυφορικά. Για παράδειγμα, η SES διανέμει περιεχόμενο βίντεο σε περισσότερα από 351 εκατομμύρια νοικοκυριά...

Παρά το γεγονός ότι ο τριμηνιαίος κύκλος εργασιών της SES σημείωσε μείωση κατά 4,9% με σταθερή συναλλαγματική ισοτιμία, στα 477,6 εκατομμύρια ευρώ την 31η Μαρτίου, ο όμιλος, που εδρεύει στο Λουξεμβούργο, είναι ικανοποιημένος με τον αριθμό των προγραμμάτων που μεταδίδει δορυφορικά.

Για παράδειγμα, η SES διανέμει περιεχόμενο βίντεο σε περισσότερα από 351 εκατομμύρια νοικοκυριά και ο αριθμός των καναλιών που φιλοξενεί στους δορυφόρους της αυξήθηκε περισσότερο από 150 σε ένα χρόνο, φτάνοντας στα 7.800.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα αυτά, ο Steve Collar, νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε: "Επιτύχαμε μια ισχυρή αρχή για το 2018 για τον όμιλο, με τριμηνιαία αποτελέσματα σύμφωνα με τις προσδοκίες μας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω την επαναλαμβανόμενη αύξηση των εσόδων των SES Networks, όπως αναμενόταν, χάρη στην ισχυρή απόδοση των τμημάτων της αεροναυτικής και του κυβερνητικού τομέα."

https://www.telesatellite.com/actu/51437-ses-distribue-7800-chaines-par-satellite.html

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.