Ειδήσεις . News
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 | 13:39

Η Γερουσία των ΗΠΑ ανατρέπει την απόφαση κατάργησης της δικτυακής ουδετερότητας της FCC

Η Γερουσία των ΗΠΑ ψήφισε υπέρ της ανατροπής της απόφασης "Restoring Internet Freedom Order" της FCC (Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Επικοινωνιών), η οποία αντικατέστησε την προηγούμενη νομοθεσία για τη δικτυακή ουδετερότητα, εγκρίνοντας νομοσχέδιο που έχει ελάχιστες πιθανότητες να προχωρήσει στην Ολομέλεια, αλλά προσφέρει στους υποστηρικτές της δικτυακής ουδετερότητας...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η Γερουσία των ΗΠΑ ψήφισε υπέρ της ανατροπής της απόφασης "Restoring Internet Freedom Order" της FCC (Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Επικοινωνιών), η οποία αντικατέστησε την προηγούμενη νομοθεσία για τη δικτυακή ουδετερότητα, εγκρίνοντας νομοσχέδιο που έχει ελάχιστες πιθανότητες να προχωρήσει στην Ολομέλεια, αλλά προσφέρει στους υποστηρικτές της δικτυακής ουδετερότητας και στους Δημοκράτες ένα σημείο αναφοράς για τις ενδιάμεσες εκλογές.

Οι δημοκράτες επέβαλαν την ψηφοφορία της 16ης Μαΐου χρησιμοποιώντας ένα άγνωστο νομοθετικό εργαλείο γνωστό ως "Νόμο περί αναθεώρησης του Κογκρέσου" (CRA). Τέτοια νομοσχέδια επιτρέπουν στο Κογκρέσο, με πλειοψηφία σε κάθε κοινοβουλευτικό σώμα και την υπογραφή του προέδρου, να ανατρέψει τις πρόσφατες κινήσεις της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας.

Όσοι είναι αντίθετοι με την απόφαση της FCC υποστηρίζουν ότι χωρίς τους κανόνες δικτυακής ουδετερότητας, οι οποίοι απαιτούν από τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου να αντιμετωπίζουν ισότιμα όλη την κυκλοφορία του ιστού, εταιρείες όπως η Verizon και η Comcast θα είναι ελεύθερες να κάνουν διακρίσεις σε συγκεκριμένο περιεχόμενο ή να ενισχύσουν τους ιστότοπους συνεργατών τους.

Το νομοσχέδιο θα έχει δύσκολη αποστολή στη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου οι Δημοκρατικοί θα χρειαστούν 25 Ρεπουμπλικάνους να αλλάξουν θέση, για να το φέρουν σε ψηφοφορία.

https://advanced-television.com/2018/05/17/us-senate-overturns-restoring-internet-freedom-order/

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

CN-80 & CN-90, μεταλλικά φις TV από την Silver

Η αγορά σήμερα

15-05-2018

CN-80 & CN-90, μεταλλικά φις TV από την Silver

Διαθέσιμα από την εταιρία Silver είναι τα νέα εξαιρετικής ποιότητας φις TV, Class A. Είναι γωνιακού σχήματος και διαθέτουν μεταλλική κατασκευή 9.5mm. Τα CN-80 είναι αρσενικά φις TV και τα CN-90 θηλυκά. Διατίθενται σε μεγάλη συσκευασία 500 τεμαχίων και σε μικρή 10 τεμαχίων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 116

Τεύχος 116

23-04-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 116

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαΐου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Όπως κάθε μήνα, η Ματίνα Παπαχριστούδη σας μεταφέρει τις καλύτερες ειδήσεις από το χώρο των Media, με κυρίαρχες ειδήσεις τις δυσκολίες που παρουσιάζονται για μία ακόμα φορά για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού πομπών της ΕΡΤ, αλλά και τις αλλαγές από την ΕΕΤΤ στο χρονοδιάγραμμα κατάθεσης προσφορών για τους παρόχους δικτύου ραδιοφώνου. Από τη στήλη SPORT+ o Νίκος Μποζιονέλος ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την αθλητική επικαιρότητα στον χώρο των μίντια. Ποια κανάλια συνεχίζουν να παίζουν στα Novasports, και τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των υπόλοιπων ομάδων; Όσον αφορά τη θεματογραφία του περιοδικού αυτό το μήνα ξε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV