Ειδήσεις . News
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 | 13:39

Η Γερουσία των ΗΠΑ ανατρέπει την απόφαση κατάργησης της δικτυακής ουδετερότητας της FCC

Η Γερουσία των ΗΠΑ ψήφισε υπέρ της ανατροπής της απόφασης "Restoring Internet Freedom Order" της FCC (Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Επικοινωνιών), η οποία αντικατέστησε την προηγούμενη νομοθεσία για τη δικτυακή ουδετερότητα, εγκρίνοντας νομοσχέδιο που έχει ελάχιστες πιθανότητες να προχωρήσει στην Ολομέλεια, αλλά προσφέρει στους υποστηρικτές της δικτυακής ουδετερότητας...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η Γερουσία των ΗΠΑ ψήφισε υπέρ της ανατροπής της απόφασης "Restoring Internet Freedom Order" της FCC (Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Επικοινωνιών), η οποία αντικατέστησε την προηγούμενη νομοθεσία για τη δικτυακή ουδετερότητα, εγκρίνοντας νομοσχέδιο που έχει ελάχιστες πιθανότητες να προχωρήσει στην Ολομέλεια, αλλά προσφέρει στους υποστηρικτές της δικτυακής ουδετερότητας και στους Δημοκράτες ένα σημείο αναφοράς για τις ενδιάμεσες εκλογές.

Οι δημοκράτες επέβαλαν την ψηφοφορία της 16ης Μαΐου χρησιμοποιώντας ένα άγνωστο νομοθετικό εργαλείο γνωστό ως "Νόμο περί αναθεώρησης του Κογκρέσου" (CRA). Τέτοια νομοσχέδια επιτρέπουν στο Κογκρέσο, με πλειοψηφία σε κάθε κοινοβουλευτικό σώμα και την υπογραφή του προέδρου, να ανατρέψει τις πρόσφατες κινήσεις της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας.

Όσοι είναι αντίθετοι με την απόφαση της FCC υποστηρίζουν ότι χωρίς τους κανόνες δικτυακής ουδετερότητας, οι οποίοι απαιτούν από τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου να αντιμετωπίζουν ισότιμα όλη την κυκλοφορία του ιστού, εταιρείες όπως η Verizon και η Comcast θα είναι ελεύθερες να κάνουν διακρίσεις σε συγκεκριμένο περιεχόμενο ή να ενισχύσουν τους ιστότοπους συνεργατών τους.

Το νομοσχέδιο θα έχει δύσκολη αποστολή στη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου οι Δημοκρατικοί θα χρειαστούν 25 Ρεπουμπλικάνους να αλλάξουν θέση, για να το φέρουν σε ψηφοφορία.

https://advanced-television.com/2018/05/17/us-senate-overturns-restoring-internet-freedom-order/

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VMAT3424AT

Η αγορά σήμερα

14-01-2019

NEDIS VMAT3424AT

HDMI Matrix Switch 6 θυρών με λειτουργία EDID και υποστήριξη 4K/2K & 3D Συνδέστε 2 διαφορετικές συσκευές HDMI, όπως κονσόλες παιχνιδιών ή Blu-ray players, σε 4 διαφορετικές οθόνες. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε την κάθε είσοδο σε συγκεκριμένη έξοδο, χειροκίνητα ή με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται. Το NEDIS VMAT3424AT διαθέτει...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Τεύχος 124

19-12-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα λίγο πριν από τις γιορτές το νέο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, με ένα «αθλητικό ρεπορτάζ» του Νίκου Μποζιονέλου για την ομάδα Novasports Running Team, και την ιστορία της, και μία συνέντευξη με τον Περικλή Ιακωβάκη, αρχηγό της ομάδας! Στα θέματα του νέου τεύχους μπορούμε να διαβάσουμε ένα αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση BISS, και τα κλειδιά με τα οποία «ανοίγουν» στις οθόνες! Τα δορυφορικά κανάλια που εκπέμπουν με κρυπτογράφηση BISS βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων της δορυφορικής λήψης. Η αποκρυπτογράφησή τους προϋποθέτει την εισαγωγή στο δορυφορικό δέκτη κατάλληλων BISS κλειδιών που ξεκλειδώνουν την εικόνα του...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.