Ειδήσεις . News
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 | 13:39

Η Γερουσία των ΗΠΑ ανατρέπει την απόφαση κατάργησης της δικτυακής ουδετερότητας της FCC

Η Γερουσία των ΗΠΑ ψήφισε υπέρ της ανατροπής της απόφασης "Restoring Internet Freedom Order" της FCC (Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Επικοινωνιών), η οποία αντικατέστησε την προηγούμενη νομοθεσία για τη δικτυακή ουδετερότητα, εγκρίνοντας νομοσχέδιο που έχει ελάχιστες πιθανότητες να προχωρήσει στην Ολομέλεια, αλλά προσφέρει στους υποστηρικτές της δικτυακής ουδετερότητας...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η Γερουσία των ΗΠΑ ψήφισε υπέρ της ανατροπής της απόφασης "Restoring Internet Freedom Order" της FCC (Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Επικοινωνιών), η οποία αντικατέστησε την προηγούμενη νομοθεσία για τη δικτυακή ουδετερότητα, εγκρίνοντας νομοσχέδιο που έχει ελάχιστες πιθανότητες να προχωρήσει στην Ολομέλεια, αλλά προσφέρει στους υποστηρικτές της δικτυακής ουδετερότητας και στους Δημοκράτες ένα σημείο αναφοράς για τις ενδιάμεσες εκλογές.

Οι δημοκράτες επέβαλαν την ψηφοφορία της 16ης Μαΐου χρησιμοποιώντας ένα άγνωστο νομοθετικό εργαλείο γνωστό ως "Νόμο περί αναθεώρησης του Κογκρέσου" (CRA). Τέτοια νομοσχέδια επιτρέπουν στο Κογκρέσο, με πλειοψηφία σε κάθε κοινοβουλευτικό σώμα και την υπογραφή του προέδρου, να ανατρέψει τις πρόσφατες κινήσεις της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας.

Όσοι είναι αντίθετοι με την απόφαση της FCC υποστηρίζουν ότι χωρίς τους κανόνες δικτυακής ουδετερότητας, οι οποίοι απαιτούν από τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου να αντιμετωπίζουν ισότιμα όλη την κυκλοφορία του ιστού, εταιρείες όπως η Verizon και η Comcast θα είναι ελεύθερες να κάνουν διακρίσεις σε συγκεκριμένο περιεχόμενο ή να ενισχύσουν τους ιστότοπους συνεργατών τους.

Το νομοσχέδιο θα έχει δύσκολη αποστολή στη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου οι Δημοκρατικοί θα χρειαστούν 25 Ρεπουμπλικάνους να αλλάξουν θέση, για να το φέρουν σε ψηφοφορία.

https://advanced-television.com/2018/05/17/us-senate-overturns-restoring-internet-freedom-order/

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI VS 50 PRO

Η αγορά σήμερα

16-10-2018

WISI VS 50 PRO

Το VS 50 PRO της Wisi είναι ένα προγραμματιζόμενο επίγειο φίλτρο με ενσωματωμένο ενισχυτή, ιδανικό ακόμα και για εγκαταστάσεις σε μικρές μονάδες λόγω του ιδιαίτερα προσιτού κόστους του. Μπορεί να δεχτεί τη σύνδεση έως και τεσσάρων κεραιών VHF/UHF μέσω τεσσάρων εισόδων τύπου F, ενώ διαθέτει και μια πρόσθετη υποδοχή F...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Τεύχος 121

18-09-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το εν λόγω τεύχος έρχεται γεμάτο ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης, νέα προϊόντα που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα και ένα αφιέρωμα με χρήσιμες πληροφορίες για την τεχνολογία PLC. Καθώς το internet γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητο σε κάθε έναν από εμάς, ο δημοσιογράφος Σώτηρης Χατζηστρατής, έκρινε χρήσιμο να μας πληροφορήσει αναλυτικά για τον πιο εξελιγμένο και εύκολο τρόπο μετάδοσης των σημάτων internet, την τεχνολογία PLC. Τα ουκ ολίγα προϊόντα που πέρασαν από τα χέρια της δημοσιογραφικής μας ομάδας, πραγματικά ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της αγοράς με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους. Συγκεκριμένα, ο A5 Combo δέκτης της Amiko αποτελεί έναν από τους πρώτους 4K δέκτες της αγοράς με δυνατότητα υποστήριξης διπλού λειτουργικού συστήματος. Aπό την άλλη, η Golden Media παρου...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.