Ειδήσεις . News
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 | 13:39

Η Γερουσία των ΗΠΑ ανατρέπει την απόφαση κατάργησης της δικτυακής ουδετερότητας της FCC

Η Γερουσία των ΗΠΑ ψήφισε υπέρ της ανατροπής της απόφασης "Restoring Internet Freedom Order" της FCC (Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Επικοινωνιών), η οποία αντικατέστησε την προηγούμενη νομοθεσία για τη δικτυακή ουδετερότητα, εγκρίνοντας νομοσχέδιο που έχει ελάχιστες πιθανότητες να προχωρήσει στην Ολομέλεια, αλλά προσφέρει στους υποστηρικτές της δικτυακής ουδετερότητας...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η Γερουσία των ΗΠΑ ψήφισε υπέρ της ανατροπής της απόφασης "Restoring Internet Freedom Order" της FCC (Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Επικοινωνιών), η οποία αντικατέστησε την προηγούμενη νομοθεσία για τη δικτυακή ουδετερότητα, εγκρίνοντας νομοσχέδιο που έχει ελάχιστες πιθανότητες να προχωρήσει στην Ολομέλεια, αλλά προσφέρει στους υποστηρικτές της δικτυακής ουδετερότητας και στους Δημοκράτες ένα σημείο αναφοράς για τις ενδιάμεσες εκλογές.

Οι δημοκράτες επέβαλαν την ψηφοφορία της 16ης Μαΐου χρησιμοποιώντας ένα άγνωστο νομοθετικό εργαλείο γνωστό ως "Νόμο περί αναθεώρησης του Κογκρέσου" (CRA). Τέτοια νομοσχέδια επιτρέπουν στο Κογκρέσο, με πλειοψηφία σε κάθε κοινοβουλευτικό σώμα και την υπογραφή του προέδρου, να ανατρέψει τις πρόσφατες κινήσεις της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας.

Όσοι είναι αντίθετοι με την απόφαση της FCC υποστηρίζουν ότι χωρίς τους κανόνες δικτυακής ουδετερότητας, οι οποίοι απαιτούν από τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου να αντιμετωπίζουν ισότιμα όλη την κυκλοφορία του ιστού, εταιρείες όπως η Verizon και η Comcast θα είναι ελεύθερες να κάνουν διακρίσεις σε συγκεκριμένο περιεχόμενο ή να ενισχύσουν τους ιστότοπους συνεργατών τους.

Το νομοσχέδιο θα έχει δύσκολη αποστολή στη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου οι Δημοκρατικοί θα χρειαστούν 25 Ρεπουμπλικάνους να αλλάξουν θέση, για να το φέρουν σε ψηφοφορία.

https://advanced-television.com/2018/05/17/us-senate-overturns-restoring-internet-freedom-order/

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR AURA

Η αγορά σήμερα

06-08-2018

FAGOR AURA

Αν ψάχνετε mini κεραία UHF, τότε η AURA της Fagor είναι αυτό που χρειάζεστε! Είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και έχει τέτοιο μικρό μέγεθος που καθιστά ελάχιστη την αισθητική της παρέμβαση. Πρόκειται για χαμηλού κόστους κεραία με απολαβή 12dB, ιδανική για περιοχές με εύκολες συνθήκες λήψης. Είναι πανεύκολη στην εγκατάσταση, χωρίς...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 119

Τεύχος 119

17-07-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 119

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό SecurityReport, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του. Η νέα υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης της Wind ήρθε για να ταράξει τα νερά στην αγορά. Στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού θα δείτε τι κάνει τη Wind Vision να ξεχωρίζει από τις παρόμοιες υπηρεσίες των άλλων εταιρειών. Ο Χάρης Ματθαίου σας αναλύει τους 10 λόγους, για τους οποίους πρέπει να την επιλέξετε. Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και μουσική ηχεί από παντού. Έτσι, η δημοσιογραφική ομάδα της Ψηφιακής Τηλεόρασης έκρινε απαραίτητο να σας παρουσιάσει τα μουσικά δορυφορικά κανάλια, προκειμένου να κάνετε λήψεις γεμάτες νότες. Τον μήνα αυτό, τα προϊόντα που δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε είναι ο επίγειος ψηφιακός δέκτης της Technisat, DIGIPAL ISI...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.