Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 | 13:01

Η Slovak Telekom δημιουργεί μια νέα υπηρεσία τύπου "Netflix"

Η Slovak Telekom εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία τύπου "Netflix", με ονομασία Magio Kino. Σύμφωνα με τη Medialne, από τον επόμενο μήνα οι πελάτες της θα μπορούν να λάβουν ένα από τα δύο πακέτα - το Magio Kino M (300 τίτλοι) και το Kino L (500 τίτλοι), αξίας € 3,99 και € 5,99 το μήνα αντίστοιχα. Το περιεχόμενο θα περιλαμβάνει ταινίες και σειρές από την AXN Now, Viasat...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η Slovak Telekom εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία τύπου "Netflix", με ονομασία Magio Kino.

Σύμφωνα με τη Medialne, από τον επόμενο μήνα οι πελάτες της θα μπορούν να λάβουν ένα από τα δύο πακέτα - το Magio Kino M (300 τίτλοι) και το Kino L (500 τίτλοι), αξίας € 3,99 και € 5,99 το μήνα αντίστοιχα.

Το περιεχόμενο θα περιλαμβάνει ταινίες και σειρές από την AXN Now, Viasat και το τηλεοπτικό κανάλι Tuki TV, με 10 δωρεάν τίτλους που προσφέρονται κάθε μήνα σε όλους τους εγγεγραμμένους πελάτες της Magio TV.

Αξιοσημείωτο, πάνω από το 50% των τίτλων από το Magio Kino θα είναι σε HD και όλο το περιεχόμενο θα μεταγλωττιστεί στη σλοβακική γλώσσα.

Η Slovak Telekom είχε 600.000 συνδρομητές στις τηλεοπτικές της υπηρεσίες στο τέλος του πρώτου τριμήνου, ήτοι 6,5% περισσότερο από ό, τι πριν από ένα χρόνο.

https://www.broadbandtvnews.com/2018/05/18/slovak-telekom-goes-down-netflix-route/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR AURA

Η αγορά σήμερα

06-08-2018

FAGOR AURA

Αν ψάχνετε mini κεραία UHF, τότε η AURA της Fagor είναι αυτό που χρειάζεστε! Είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και έχει τέτοιο μικρό μέγεθος που καθιστά ελάχιστη την αισθητική της παρέμβαση. Πρόκειται για χαμηλού κόστους κεραία με απολαβή 12dB, ιδανική για περιοχές με εύκολες συνθήκες λήψης. Είναι πανεύκολη στην εγκατάσταση, χωρίς...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 119

Τεύχος 119

17-07-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 119

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό SecurityReport, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του. Η νέα υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης της Wind ήρθε για να ταράξει τα νερά στην αγορά. Στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού θα δείτε τι κάνει τη Wind Vision να ξεχωρίζει από τις παρόμοιες υπηρεσίες των άλλων εταιρειών. Ο Χάρης Ματθαίου σας αναλύει τους 10 λόγους, για τους οποίους πρέπει να την επιλέξετε. Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και μουσική ηχεί από παντού. Έτσι, η δημοσιογραφική ομάδα της Ψηφιακής Τηλεόρασης έκρινε απαραίτητο να σας παρουσιάσει τα μουσικά δορυφορικά κανάλια, προκειμένου να κάνετε λήψεις γεμάτες νότες. Τον μήνα αυτό, τα προϊόντα που δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε είναι ο επίγειος ψηφιακός δέκτης της Technisat, DIGIPAL ISI...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.