Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 | 13:01

Η Slovak Telekom δημιουργεί μια νέα υπηρεσία τύπου "Netflix"

Η Slovak Telekom εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία τύπου "Netflix", με ονομασία Magio Kino. Σύμφωνα με τη Medialne, από τον επόμενο μήνα οι πελάτες της θα μπορούν να λάβουν ένα από τα δύο πακέτα - το Magio Kino M (300 τίτλοι) και το Kino L (500 τίτλοι), αξίας € 3,99 και € 5,99 το μήνα αντίστοιχα. Το περιεχόμενο θα περιλαμβάνει ταινίες και σειρές από την AXN Now, Viasat...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η Slovak Telekom εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία τύπου "Netflix", με ονομασία Magio Kino.

Σύμφωνα με τη Medialne, από τον επόμενο μήνα οι πελάτες της θα μπορούν να λάβουν ένα από τα δύο πακέτα - το Magio Kino M (300 τίτλοι) και το Kino L (500 τίτλοι), αξίας € 3,99 και € 5,99 το μήνα αντίστοιχα.

Το περιεχόμενο θα περιλαμβάνει ταινίες και σειρές από την AXN Now, Viasat και το τηλεοπτικό κανάλι Tuki TV, με 10 δωρεάν τίτλους που προσφέρονται κάθε μήνα σε όλους τους εγγεγραμμένους πελάτες της Magio TV.

Αξιοσημείωτο, πάνω από το 50% των τίτλων από το Magio Kino θα είναι σε HD και όλο το περιεχόμενο θα μεταγλωττιστεί στη σλοβακική γλώσσα.

Η Slovak Telekom είχε 600.000 συνδρομητές στις τηλεοπτικές της υπηρεσίες στο τέλος του πρώτου τριμήνου, ήτοι 6,5% περισσότερο από ό, τι πριν από ένα χρόνο.

https://www.broadbandtvnews.com/2018/05/18/slovak-telekom-goes-down-netflix-route/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI VS 50 PRO

Η αγορά σήμερα

16-10-2018

WISI VS 50 PRO

Το VS 50 PRO της Wisi είναι ένα προγραμματιζόμενο επίγειο φίλτρο με ενσωματωμένο ενισχυτή, ιδανικό ακόμα και για εγκαταστάσεις σε μικρές μονάδες λόγω του ιδιαίτερα προσιτού κόστους του. Μπορεί να δεχτεί τη σύνδεση έως και τεσσάρων κεραιών VHF/UHF μέσω τεσσάρων εισόδων τύπου F, ενώ διαθέτει και μια πρόσθετη υποδοχή F...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Τεύχος 121

18-09-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το εν λόγω τεύχος έρχεται γεμάτο ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης, νέα προϊόντα που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα και ένα αφιέρωμα με χρήσιμες πληροφορίες για την τεχνολογία PLC. Καθώς το internet γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητο σε κάθε έναν από εμάς, ο δημοσιογράφος Σώτηρης Χατζηστρατής, έκρινε χρήσιμο να μας πληροφορήσει αναλυτικά για τον πιο εξελιγμένο και εύκολο τρόπο μετάδοσης των σημάτων internet, την τεχνολογία PLC. Τα ουκ ολίγα προϊόντα που πέρασαν από τα χέρια της δημοσιογραφικής μας ομάδας, πραγματικά ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της αγοράς με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους. Συγκεκριμένα, ο A5 Combo δέκτης της Amiko αποτελεί έναν από τους πρώτους 4K δέκτες της αγοράς με δυνατότητα υποστήριξης διπλού λειτουργικού συστήματος. Aπό την άλλη, η Golden Media παρου...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.