Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 | 13:01

Η Slovak Telekom δημιουργεί μια νέα υπηρεσία τύπου "Netflix"

Η Slovak Telekom εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία τύπου "Netflix", με ονομασία Magio Kino. Σύμφωνα με τη Medialne, από τον επόμενο μήνα οι πελάτες της θα μπορούν να λάβουν ένα από τα δύο πακέτα - το Magio Kino M (300 τίτλοι) και το Kino L (500 τίτλοι), αξίας € 3,99 και € 5,99 το μήνα αντίστοιχα. Το περιεχόμενο θα περιλαμβάνει ταινίες και σειρές από την AXN Now, Viasat...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η Slovak Telekom εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία τύπου "Netflix", με ονομασία Magio Kino.

Σύμφωνα με τη Medialne, από τον επόμενο μήνα οι πελάτες της θα μπορούν να λάβουν ένα από τα δύο πακέτα - το Magio Kino M (300 τίτλοι) και το Kino L (500 τίτλοι), αξίας € 3,99 και € 5,99 το μήνα αντίστοιχα.

Το περιεχόμενο θα περιλαμβάνει ταινίες και σειρές από την AXN Now, Viasat και το τηλεοπτικό κανάλι Tuki TV, με 10 δωρεάν τίτλους που προσφέρονται κάθε μήνα σε όλους τους εγγεγραμμένους πελάτες της Magio TV.

Αξιοσημείωτο, πάνω από το 50% των τίτλων από το Magio Kino θα είναι σε HD και όλο το περιεχόμενο θα μεταγλωττιστεί στη σλοβακική γλώσσα.

Η Slovak Telekom είχε 600.000 συνδρομητές στις τηλεοπτικές της υπηρεσίες στο τέλος του πρώτου τριμήνου, ήτοι 6,5% περισσότερο από ό, τι πριν από ένα χρόνο.

https://www.broadbandtvnews.com/2018/05/18/slovak-telekom-goes-down-netflix-route/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

CN-80 & CN-90, μεταλλικά φις TV από την Silver

Η αγορά σήμερα

15-05-2018

CN-80 & CN-90, μεταλλικά φις TV από την Silver

Διαθέσιμα από την εταιρία Silver είναι τα νέα εξαιρετικής ποιότητας φις TV, Class A. Είναι γωνιακού σχήματος και διαθέτουν μεταλλική κατασκευή 9.5mm. Τα CN-80 είναι αρσενικά φις TV και τα CN-90 θηλυκά. Διατίθενται σε μεγάλη συσκευασία 500 τεμαχίων και σε μικρή 10 τεμαχίων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 116

Τεύχος 116

23-04-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 116

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαΐου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Όπως κάθε μήνα, η Ματίνα Παπαχριστούδη σας μεταφέρει τις καλύτερες ειδήσεις από το χώρο των Media, με κυρίαρχες ειδήσεις τις δυσκολίες που παρουσιάζονται για μία ακόμα φορά για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού πομπών της ΕΡΤ, αλλά και τις αλλαγές από την ΕΕΤΤ στο χρονοδιάγραμμα κατάθεσης προσφορών για τους παρόχους δικτύου ραδιοφώνου. Από τη στήλη SPORT+ o Νίκος Μποζιονέλος ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την αθλητική επικαιρότητα στον χώρο των μίντια. Ποια κανάλια συνεχίζουν να παίζουν στα Novasports, και τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των υπόλοιπων ομάδων; Όσον αφορά τη θεματογραφία του περιοδικού αυτό το μήνα ξε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV