Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 | 13:01

Η Slovak Telekom δημιουργεί μια νέα υπηρεσία τύπου "Netflix"

Η Slovak Telekom εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία τύπου "Netflix", με ονομασία Magio Kino. Σύμφωνα με τη Medialne, από τον επόμενο μήνα οι πελάτες της θα μπορούν να λάβουν ένα από τα δύο πακέτα - το Magio Kino M (300 τίτλοι) και το Kino L (500 τίτλοι), αξίας € 3,99 και € 5,99 το μήνα αντίστοιχα. Το περιεχόμενο θα περιλαμβάνει ταινίες και σειρές από την AXN Now, Viasat...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η Slovak Telekom εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία τύπου "Netflix", με ονομασία Magio Kino.

Σύμφωνα με τη Medialne, από τον επόμενο μήνα οι πελάτες της θα μπορούν να λάβουν ένα από τα δύο πακέτα - το Magio Kino M (300 τίτλοι) και το Kino L (500 τίτλοι), αξίας € 3,99 και € 5,99 το μήνα αντίστοιχα.

Το περιεχόμενο θα περιλαμβάνει ταινίες και σειρές από την AXN Now, Viasat και το τηλεοπτικό κανάλι Tuki TV, με 10 δωρεάν τίτλους που προσφέρονται κάθε μήνα σε όλους τους εγγεγραμμένους πελάτες της Magio TV.

Αξιοσημείωτο, πάνω από το 50% των τίτλων από το Magio Kino θα είναι σε HD και όλο το περιεχόμενο θα μεταγλωττιστεί στη σλοβακική γλώσσα.

Η Slovak Telekom είχε 600.000 συνδρομητές στις τηλεοπτικές της υπηρεσίες στο τέλος του πρώτου τριμήνου, ήτοι 6,5% περισσότερο από ό, τι πριν από ένα χρόνο.

https://www.broadbandtvnews.com/2018/05/18/slovak-telekom-goes-down-netflix-route/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VMAT3424AT

Η αγορά σήμερα

14-01-2019

NEDIS VMAT3424AT

HDMI Matrix Switch 6 θυρών με λειτουργία EDID και υποστήριξη 4K/2K & 3D Συνδέστε 2 διαφορετικές συσκευές HDMI, όπως κονσόλες παιχνιδιών ή Blu-ray players, σε 4 διαφορετικές οθόνες. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε την κάθε είσοδο σε συγκεκριμένη έξοδο, χειροκίνητα ή με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται. Το NEDIS VMAT3424AT διαθέτει...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Τεύχος 124

19-12-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα λίγο πριν από τις γιορτές το νέο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, με ένα «αθλητικό ρεπορτάζ» του Νίκου Μποζιονέλου για την ομάδα Novasports Running Team, και την ιστορία της, και μία συνέντευξη με τον Περικλή Ιακωβάκη, αρχηγό της ομάδας! Στα θέματα του νέου τεύχους μπορούμε να διαβάσουμε ένα αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση BISS, και τα κλειδιά με τα οποία «ανοίγουν» στις οθόνες! Τα δορυφορικά κανάλια που εκπέμπουν με κρυπτογράφηση BISS βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων της δορυφορικής λήψης. Η αποκρυπτογράφησή τους προϋποθέτει την εισαγωγή στο δορυφορικό δέκτη κατάλληλων BISS κλειδιών που ξεκλειδώνουν την εικόνα του...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.