06/06/2018

Νέα επίγεια υπηρεσία από τον Sky Italia

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Ο Sky Italia ξεκίνησε μία νέα επίγεια υπηρεσία 15 καναλιών, μετά τη συμφωνία που υπογράφηκε τον Μάρτιο με την Mediaset. Τα κανάλια TV 8, Cielo και SkyTg24 ήταν ήδη παρόντα στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση της Ιταλίας. Σε συνέντευξη Τύπου στο Μιλάνο, ο διευθύνων σύμβουλος του Sky στην Ιταλία, Andrea Zappia, έδωσε λεπτομέρειες για τα νέα συνδρομητικά πακέτα...
Ο Sky Italia ξεκίνησε μία νέα επίγεια υπηρεσία 15 καναλιών, μετά τη συμφωνία που υπογράφηκε τον Μάρτιο με την Mediaset.

Τα κανάλια TV 8, Cielo και SkyTg24 ήταν ήδη παρόντα στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση της Ιταλίας.

Σε συνέντευξη Τύπου στο Μιλάνο, ο διευθύνων σύμβουλος του Sky στην Ιταλία, Andrea Zappia, έδωσε λεπτομέρειες για τα νέα συνδρομητικά πακέτα για λήψη μέσω δορυφόρου, πλέον και μέσω οπτικών ινών, με την εισαγωγή ενός νέου αποκωδικοποιητή.

Η επίγεια προσφορά αποτελείται από δύο πακέτα. Το Sky TV διατίθεται στα € 19,90 και περιλαμβάνει τα κανάλια Sky Uno, Sky Atlantic, Fox, National Geographic, Sky TG24 και τα κανάλια Mediaset Premium Action, Premium Crime, Premium Joi, Premium Stories, Premium Cinema, Premium Cinema Energy, Premium Cinema Emotion και την Premium Cinema Comedy.

Το δεύτερο πακέτο "Sky Sport" κοστίζει €10 και περιλαμβάνει το Sky Sport 24 και το Sky Sports 1. Μέχρι τις 30 Ιουνίου και τα δύο πακέτα θα είναι διαθέσιμα σε μία προνομιακή τιμή 19,90 ευρώ το μήνα, για ένα χρόνο.

Η κορυφαία πλατινένια έκδοση του Sky Q box έχει ήδη πουλήσει 100.000 μονάδες στην Ιταλία. Το Platinum διαθέτει μνήμη 2 terabyte που καταγράφει μέχρι και 1.000 ώρες περιεχομένου HD και έως και 4 προγράμματα ταυτόχρονα.

Τώρα θα προστεθεί και ο αποκωδικοποιτής για τη μαζική αγορά, Sky Q Black.

Το Σεπτέμβριο το νέο ηχοσύστημα Sky Soundbox θα κυκλοφορήσει στην ιταλική αγορά.

Το Netflix θα ενσωματωθεί από το πρώτο τρίμηνο του 2019 μαζί με την πολύ-αναμενόμενη έκδοση λήψης αποκλειστικά μέσω οπτικής ίνας του Sky Q.

https://www.broadbandtvnews.com/2018/06/06/sky-italia-marks-terrestrial-launch/
http://www.engage.it/media/sky-italia-da-oggi-punta-digitale-terrestre-pay-e-fibra/149190
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.