Ειδήσεις . News
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 | 13:12

Netflix: Παγκόσμια διακοπή διάρκειας 45 λεπτών

Η Netflix υπέστη παγκόσμια διακοπή τις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Ιουνίου με τους συνδρομητές να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία για περίπου 45 λεπτά. Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter λίγο πριν τις 1 π.μ. (ώρα Ελλάδας), η Netflix δήλωσε: "Γνωρίζουμε ότι τα μέλη έχουν προβλήματα με τη ροή σε όλες τις συσκευές. Διερευνούμε το ζήτημα...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η Netflix υπέστη παγκόσμια διακοπή τις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Ιουνίου με τους συνδρομητές να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία για περίπου 45 λεπτά.

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter λίγο πριν τις 1 π.μ. (ώρα Ελλάδας), η Netflix δήλωσε: "Γνωρίζουμε ότι τα μέλη έχουν προβλήματα με τη ροή σε όλες τις συσκευές. Διερευνούμε το ζήτημα και εκτιμούμε την υπομονή σας."

Η σελίδα κατάστασης της Netflix - η οποία υποτίθεται ότι δείχνει όταν ο ιστότοπος είναι εκτός λειτουργίας - δεν λειτουργούσε επίσης.

Λίγο μετά τις 1.30 π.μ., η Netflix έκανε μία νέα δημοσίευση στο Twitter για να δώσει μια ενημέρωση, λέγοντας: "Τα θέματα streaming που αναφέραμε νωρίτερα έχουν πλέον επιλυθεί. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και, όπως πάντα, happy streaming!"

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί εξηγήσεις για το τι προκάλεσε τα ζητήματα, αλλά η εξυπηρέτηση φαίνεται να λειτουργεί ομαλά ξανά σε όλο τον κόσμο.

https://advanced-television.com/2018/06/12/netflix-suffers-global-outage/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η IKUSI στην 100% Hotel Show

Η αγορά σήμερα

17-12-2018

Η IKUSI στην 100% Hotel Show

Η Ikusi έδωσε το παρόν στην κορυφαία έκθεση για ξενοδόχους στην Ελλάδα, την 100% Hotel Show που πραγματοποιήθηκε στις 16-19 Νοεμβρίου στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας. Στο περίπτερο της, που βρισκόταν στο τμήμα “HOTEL SERVICES & TECHNOLOGY” στο BOOTH B45-C45, παρουσιάστηκαν οι συνδυασμένες υπηρεσίες των εταιρειών IKUSI Hellas &...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 123

Τεύχος 123

20-11-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 123

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, ρεπορτάζ από το 1ο σεμινάριο Fiber To The Room και το  μπλοκάρισμα δημοφιλών ιστοσελίδων με ταινίες και υπότιτλους. Με την ανάλυση 4Κ να κατακτά όλο και μεγαλύτερο ποσοστό στις πωλήσεις των τηλεοπτικών συσκευών, και το περιεχόμενο να αυξάνεται σιγά σιγά, αρχίζει να εμφανίζονται στον τεχνολογικό ορίζοντα και τα πρώτα δείγματα της ανάλυσης 8Κ, κυρίως από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, με το επίσημο ξεκίνημα τηλεοπτικών εκπομπών αυτό το μήνα από την ΝHK, και παρουσιάσεις αντίστοιχων τηλεοπτικών συσκευών. Διαβάστε στο νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης για τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας, τις εφαρμογές της και τις δυσκολίες ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.