Ειδήσεις . News
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 | 13:12

Netflix: Παγκόσμια διακοπή διάρκειας 45 λεπτών

Η Netflix υπέστη παγκόσμια διακοπή τις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Ιουνίου με τους συνδρομητές να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία για περίπου 45 λεπτά. Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter λίγο πριν τις 1 π.μ. (ώρα Ελλάδας), η Netflix δήλωσε: "Γνωρίζουμε ότι τα μέλη έχουν προβλήματα με τη ροή σε όλες τις συσκευές. Διερευνούμε το ζήτημα...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η Netflix υπέστη παγκόσμια διακοπή τις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Ιουνίου με τους συνδρομητές να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία για περίπου 45 λεπτά.

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter λίγο πριν τις 1 π.μ. (ώρα Ελλάδας), η Netflix δήλωσε: "Γνωρίζουμε ότι τα μέλη έχουν προβλήματα με τη ροή σε όλες τις συσκευές. Διερευνούμε το ζήτημα και εκτιμούμε την υπομονή σας."

Η σελίδα κατάστασης της Netflix - η οποία υποτίθεται ότι δείχνει όταν ο ιστότοπος είναι εκτός λειτουργίας - δεν λειτουργούσε επίσης.

Λίγο μετά τις 1.30 π.μ., η Netflix έκανε μία νέα δημοσίευση στο Twitter για να δώσει μια ενημέρωση, λέγοντας: "Τα θέματα streaming που αναφέραμε νωρίτερα έχουν πλέον επιλυθεί. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και, όπως πάντα, happy streaming!"

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί εξηγήσεις για το τι προκάλεσε τα ζητήματα, αλλά η εξυπηρέτηση φαίνεται να λειτουργεί ομαλά ξανά σε όλο τον κόσμο.

https://advanced-television.com/2018/06/12/netflix-suffers-global-outage/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Τεύχος 127

19-03-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην τεχνολογία των ψηφιακών μεταδόσεων τηλεοπτικού σήματος και στα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την εκπομπή και συμπίεση της εικόνας. Τα τηλεοπτικά κανάλια δορυφορικής και επίγειας λήψης που παρακολουθούμε στην τηλεόραση συνοδεύονται από ορολογίες με τις οποίες έχουν πλέον εξοικειωθεί οι περισσότεροι, χωρίς όμως να γνωρίζουν και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν. Στις δοκιμές του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε: Την δοκιμή των 4K IPTV συσκευών  FORMULER Z7+ 5G & Zx 5G που έρχονται με ε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.