Ειδήσεις . News
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 | 13:12

Netflix: Παγκόσμια διακοπή διάρκειας 45 λεπτών

Η Netflix υπέστη παγκόσμια διακοπή τις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Ιουνίου με τους συνδρομητές να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία για περίπου 45 λεπτά. Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter λίγο πριν τις 1 π.μ. (ώρα Ελλάδας), η Netflix δήλωσε: "Γνωρίζουμε ότι τα μέλη έχουν προβλήματα με τη ροή σε όλες τις συσκευές. Διερευνούμε το ζήτημα...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η Netflix υπέστη παγκόσμια διακοπή τις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Ιουνίου με τους συνδρομητές να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία για περίπου 45 λεπτά.

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter λίγο πριν τις 1 π.μ. (ώρα Ελλάδας), η Netflix δήλωσε: "Γνωρίζουμε ότι τα μέλη έχουν προβλήματα με τη ροή σε όλες τις συσκευές. Διερευνούμε το ζήτημα και εκτιμούμε την υπομονή σας."

Η σελίδα κατάστασης της Netflix - η οποία υποτίθεται ότι δείχνει όταν ο ιστότοπος είναι εκτός λειτουργίας - δεν λειτουργούσε επίσης.

Λίγο μετά τις 1.30 π.μ., η Netflix έκανε μία νέα δημοσίευση στο Twitter για να δώσει μια ενημέρωση, λέγοντας: "Τα θέματα streaming που αναφέραμε νωρίτερα έχουν πλέον επιλυθεί. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και, όπως πάντα, happy streaming!"

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί εξηγήσεις για το τι προκάλεσε τα ζητήματα, αλλά η εξυπηρέτηση φαίνεται να λειτουργεί ομαλά ξανά σε όλο τον κόσμο.

https://advanced-television.com/2018/06/12/netflix-suffers-global-outage/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR AMB 800 series

Η αγορά σήμερα

22-06-2018

FAGOR AMB 800 series

Διατίθεται από την AMF Electronics η νέα σειρά AMB 800 ενισχυτών ιστού της Fagor, η οποία έχει σχεδιαστεί για χρήση σε ατομικές ή μικρές κεντρικές εγκαταστάσεις. Οι ενισχυτές ιστού της σειράς AMB 800 είναι θωρακισμένοι, ενώ διαθέτουν διέλευση DC και μπορούν να τροφοδοτήσουν κεραία (ενεργό δίπολο ή προ-ενισχυτή). Διαθέτουν τρία...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 118

Τεύχος 118

18-06-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 118

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα, τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα και όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις που παρουσιάστηκαν στη διεθνή έκθεση Anga Com. Φυσικά, το κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού δεν θα μπορούσε να μην αφορά το Mundial. Ο Χάρης Ματθαίου σας ξεναγεί στην υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ, η οποία σας προσφέρει δωρεάν έναν ξεχωριστό τρόπο θέασης του σπουδαιότερου ποδοσφαιρικού γεγονότος. Οι πληροφορίες για το Μundial, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς μέσα από αυτό το τεύχος μπορείτε να ενημερωθείτε για την τεχνολογία που κρύβεται πίσω από το πολυσυζητημένο VAR (Video Assistant Referee). Με έντονες επιρροές από τον καλοκαιρινό ήλιο, η δημοσιογραφική ομάδα της Ψηφιακής Τηλεόρασης έκρινε απαραίτητο να σας ενημερώσει γ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.