Ειδήσεις . News
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 | 12:02

Η κορυφαία τεχνολογία της WISI στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Η γερμανική εταιρεία WISI θα συμβάλει σημαντικά στη μετάδοση του περιεχομένου HD που παράγεται κατά τη διάρκεια των αγώνων σε δώδεκα γήπεδα ποδοσφαίρου και στο IBC (International Broadcast Center) κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Ρωσία (14 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου). Ο κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής κορυφαίας τεχνολογίας...
Η γερμανική εταιρεία WISI θα συμβάλει σημαντικά στη μετάδοση του περιεχομένου HD που παράγεται κατά τη διάρκεια των αγώνων σε δώδεκα γήπεδα ποδοσφαίρου και στο IBC (International Broadcast Center) κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Ρωσία (14 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου). Ο κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής κορυφαίας τεχνολογίας για τους βασικούς τομείς της επικοινωνίας και της τηλεόρασης έχει διαμορφώσει με ένα ρωσικό εταίρο τα τοπικά δίκτυα τηλεοπτικών εκπομπών στα σημεία αυτά. Οι λύσεις WISI αποδείχτηκαν με επιτυχία πέρυσι σε ορισμένα γήπεδα του Confed Cup.

Κάθε ένα από τα δώδεκα γήπεδα ποδοσφαίρου έχει εξοπλιστεί με ένα τοπικό δίκτυο HFC για τη μετάδοση του παραγόμενου ζωντανού περιεχομένου σε DVB-C από τις κάμερες HD κατά τη διάρκεια των αγώνων, μέσω των κεντρικών σταθμών δικτύων στις οθόνες των σχολιαστών στην εξέδρα του τύπου. Η τεχνολογία πρέπει να ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά την καθυστέρηση, επειδή η ταχύτητα μετάδοσης μεταξύ των καμερών και των μόνιτορ πρέπει να είναι μικρότερη από 300 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Για τη διαμόρφωση των τοπικών αυτών δικτύων η WISI χρησιμοποίησε την πλατφόρμα TANGRAM με το module Edge-QAM GT23W και επιλεγμένα οπτικά στοιχεία και ενισχυτές από τη λίστα των προϊόντων της.

Ένα άλλο δίκτυο δημιουργήθηκε από την WISI μεταξύ των δώδεκα γηπέδων ποδοσφαίρου και του IBC. Το δίκτυο αυτό θα χρησιμοποιηθεί για τη διανομή του παραγόμενου περιεχομένου, όπως συνεντεύξεις και συνεντεύξεις τύπου πριν και μετά τους αγώνες μεταξύ των γηπέδων και του IBC σε DVB-C και IP stream. Ο κωδικοποιητής WISI GNHWENC2S παρέχει το περιεχόμενο ως σήματα IPTV για όλα τα γήπεδα και το IBC.

"Η αποδεδειγμένη τεχνολογία και οι λύσεις της WISI έχουν πείσει για δύο λόγους. Ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά τις ταχύτητες μετάδοσης και προσφέρουν εξαιρετικό δείκτη απόδοσης ", δήλωσε ο Heinrich Heibel, Διευθυντής Διεθνών Πωλήσεων της WISI.

Δελτίο Τύπου WISI

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Τεύχος 127

19-03-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην τεχνολογία των ψηφιακών μεταδόσεων τηλεοπτικού σήματος και στα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την εκπομπή και συμπίεση της εικόνας. Τα τηλεοπτικά κανάλια δορυφορικής και επίγειας λήψης που παρακολουθούμε στην τηλεόραση συνοδεύονται από ορολογίες με τις οποίες έχουν πλέον εξοικειωθεί οι περισσότεροι, χωρίς όμως να γνωρίζουν και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν. Στις δοκιμές του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε: Την δοκιμή των 4K IPTV συσκευών  FORMULER Z7+ 5G & Zx 5G που έρχονται με ε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.