Ειδήσεις . News
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 | 12:02

Η κορυφαία τεχνολογία της WISI στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Η γερμανική εταιρεία WISI θα συμβάλει σημαντικά στη μετάδοση του περιεχομένου HD που παράγεται κατά τη διάρκεια των αγώνων σε δώδεκα γήπεδα ποδοσφαίρου και στο IBC (International Broadcast Center) κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Ρωσία (14 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου). Ο κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής κορυφαίας τεχνολογίας...
Η γερμανική εταιρεία WISI θα συμβάλει σημαντικά στη μετάδοση του περιεχομένου HD που παράγεται κατά τη διάρκεια των αγώνων σε δώδεκα γήπεδα ποδοσφαίρου και στο IBC (International Broadcast Center) κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Ρωσία (14 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου). Ο κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής κορυφαίας τεχνολογίας για τους βασικούς τομείς της επικοινωνίας και της τηλεόρασης έχει διαμορφώσει με ένα ρωσικό εταίρο τα τοπικά δίκτυα τηλεοπτικών εκπομπών στα σημεία αυτά. Οι λύσεις WISI αποδείχτηκαν με επιτυχία πέρυσι σε ορισμένα γήπεδα του Confed Cup.

Κάθε ένα από τα δώδεκα γήπεδα ποδοσφαίρου έχει εξοπλιστεί με ένα τοπικό δίκτυο HFC για τη μετάδοση του παραγόμενου ζωντανού περιεχομένου σε DVB-C από τις κάμερες HD κατά τη διάρκεια των αγώνων, μέσω των κεντρικών σταθμών δικτύων στις οθόνες των σχολιαστών στην εξέδρα του τύπου. Η τεχνολογία πρέπει να ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά την καθυστέρηση, επειδή η ταχύτητα μετάδοσης μεταξύ των καμερών και των μόνιτορ πρέπει να είναι μικρότερη από 300 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Για τη διαμόρφωση των τοπικών αυτών δικτύων η WISI χρησιμοποίησε την πλατφόρμα TANGRAM με το module Edge-QAM GT23W και επιλεγμένα οπτικά στοιχεία και ενισχυτές από τη λίστα των προϊόντων της.

Ένα άλλο δίκτυο δημιουργήθηκε από την WISI μεταξύ των δώδεκα γηπέδων ποδοσφαίρου και του IBC. Το δίκτυο αυτό θα χρησιμοποιηθεί για τη διανομή του παραγόμενου περιεχομένου, όπως συνεντεύξεις και συνεντεύξεις τύπου πριν και μετά τους αγώνες μεταξύ των γηπέδων και του IBC σε DVB-C και IP stream. Ο κωδικοποιητής WISI GNHWENC2S παρέχει το περιεχόμενο ως σήματα IPTV για όλα τα γήπεδα και το IBC.

"Η αποδεδειγμένη τεχνολογία και οι λύσεις της WISI έχουν πείσει για δύο λόγους. Ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά τις ταχύτητες μετάδοσης και προσφέρουν εξαιρετικό δείκτη απόδοσης ", δήλωσε ο Heinrich Heibel, Διευθυντής Διεθνών Πωλήσεων της WISI.

Δελτίο Τύπου WISI

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η IKUSI στην 100% Hotel Show

Η αγορά σήμερα

17-12-2018

Η IKUSI στην 100% Hotel Show

Η Ikusi έδωσε το παρόν στην κορυφαία έκθεση για ξενοδόχους στην Ελλάδα, την 100% Hotel Show που πραγματοποιήθηκε στις 16-19 Νοεμβρίου στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας. Στο περίπτερο της, που βρισκόταν στο τμήμα “HOTEL SERVICES & TECHNOLOGY” στο BOOTH B45-C45, παρουσιάστηκαν οι συνδυασμένες υπηρεσίες των εταιρειών IKUSI Hellas &...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 123

Τεύχος 123

20-11-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 123

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, ρεπορτάζ από το 1ο σεμινάριο Fiber To The Room και το  μπλοκάρισμα δημοφιλών ιστοσελίδων με ταινίες και υπότιτλους. Με την ανάλυση 4Κ να κατακτά όλο και μεγαλύτερο ποσοστό στις πωλήσεις των τηλεοπτικών συσκευών, και το περιεχόμενο να αυξάνεται σιγά σιγά, αρχίζει να εμφανίζονται στον τεχνολογικό ορίζοντα και τα πρώτα δείγματα της ανάλυσης 8Κ, κυρίως από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, με το επίσημο ξεκίνημα τηλεοπτικών εκπομπών αυτό το μήνα από την ΝHK, και παρουσιάσεις αντίστοιχων τηλεοπτικών συσκευών. Διαβάστε στο νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης για τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας, τις εφαρμογές της και τις δυσκολίες ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.