Ειδήσεις . News
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 | 12:02

Η κορυφαία τεχνολογία της WISI στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Η γερμανική εταιρεία WISI θα συμβάλει σημαντικά στη μετάδοση του περιεχομένου HD που παράγεται κατά τη διάρκεια των αγώνων σε δώδεκα γήπεδα ποδοσφαίρου και στο IBC (International Broadcast Center) κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Ρωσία (14 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου). Ο κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής κορυφαίας τεχνολογίας...
Η γερμανική εταιρεία WISI θα συμβάλει σημαντικά στη μετάδοση του περιεχομένου HD που παράγεται κατά τη διάρκεια των αγώνων σε δώδεκα γήπεδα ποδοσφαίρου και στο IBC (International Broadcast Center) κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Ρωσία (14 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου). Ο κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής κορυφαίας τεχνολογίας για τους βασικούς τομείς της επικοινωνίας και της τηλεόρασης έχει διαμορφώσει με ένα ρωσικό εταίρο τα τοπικά δίκτυα τηλεοπτικών εκπομπών στα σημεία αυτά. Οι λύσεις WISI αποδείχτηκαν με επιτυχία πέρυσι σε ορισμένα γήπεδα του Confed Cup.

Κάθε ένα από τα δώδεκα γήπεδα ποδοσφαίρου έχει εξοπλιστεί με ένα τοπικό δίκτυο HFC για τη μετάδοση του παραγόμενου ζωντανού περιεχομένου σε DVB-C από τις κάμερες HD κατά τη διάρκεια των αγώνων, μέσω των κεντρικών σταθμών δικτύων στις οθόνες των σχολιαστών στην εξέδρα του τύπου. Η τεχνολογία πρέπει να ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά την καθυστέρηση, επειδή η ταχύτητα μετάδοσης μεταξύ των καμερών και των μόνιτορ πρέπει να είναι μικρότερη από 300 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Για τη διαμόρφωση των τοπικών αυτών δικτύων η WISI χρησιμοποίησε την πλατφόρμα TANGRAM με το module Edge-QAM GT23W και επιλεγμένα οπτικά στοιχεία και ενισχυτές από τη λίστα των προϊόντων της.

Ένα άλλο δίκτυο δημιουργήθηκε από την WISI μεταξύ των δώδεκα γηπέδων ποδοσφαίρου και του IBC. Το δίκτυο αυτό θα χρησιμοποιηθεί για τη διανομή του παραγόμενου περιεχομένου, όπως συνεντεύξεις και συνεντεύξεις τύπου πριν και μετά τους αγώνες μεταξύ των γηπέδων και του IBC σε DVB-C και IP stream. Ο κωδικοποιητής WISI GNHWENC2S παρέχει το περιεχόμενο ως σήματα IPTV για όλα τα γήπεδα και το IBC.

"Η αποδεδειγμένη τεχνολογία και οι λύσεις της WISI έχουν πείσει για δύο λόγους. Ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά τις ταχύτητες μετάδοσης και προσφέρουν εξαιρετικό δείκτη απόδοσης ", δήλωσε ο Heinrich Heibel, Διευθυντής Διεθνών Πωλήσεων της WISI.

Δελτίο Τύπου WISI

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR AMB 800 series

Η αγορά σήμερα

22-06-2018

FAGOR AMB 800 series

Διατίθεται από την AMF Electronics η νέα σειρά AMB 800 ενισχυτών ιστού της Fagor, η οποία έχει σχεδιαστεί για χρήση σε ατομικές ή μικρές κεντρικές εγκαταστάσεις. Οι ενισχυτές ιστού της σειράς AMB 800 είναι θωρακισμένοι, ενώ διαθέτουν διέλευση DC και μπορούν να τροφοδοτήσουν κεραία (ενεργό δίπολο ή προ-ενισχυτή). Διαθέτουν τρία...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 118

Τεύχος 118

18-06-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 118

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα, τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα και όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις που παρουσιάστηκαν στη διεθνή έκθεση Anga Com. Φυσικά, το κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού δεν θα μπορούσε να μην αφορά το Mundial. Ο Χάρης Ματθαίου σας ξεναγεί στην υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ, η οποία σας προσφέρει δωρεάν έναν ξεχωριστό τρόπο θέασης του σπουδαιότερου ποδοσφαιρικού γεγονότος. Οι πληροφορίες για το Μundial, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς μέσα από αυτό το τεύχος μπορείτε να ενημερωθείτε για την τεχνολογία που κρύβεται πίσω από το πολυσυζητημένο VAR (Video Assistant Referee). Με έντονες επιρροές από τον καλοκαιρινό ήλιο, η δημοσιογραφική ομάδα της Ψηφιακής Τηλεόρασης έκρινε απαραίτητο να σας ενημερώσει γ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.