Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 | 12:02

Η BT TV επιλέγει τον Telestream Vantage για βελτιωμένη επεξεργασία OTT media

"Ο Vantage Workflow Designer αποδείχθηκε δημοφιλής στην ομάδα μας ως ένα εύκολα κατανοητό, αλλά ισχυρό και δυναμικό σύνολο εργαλείων. Η Vantage έχει δώσει μεγαλύτερο έλεγχο στην επεξεργασία VOD, μειώνοντας τη χειρωνακτική προσπάθεια και βοηθώντας την ομάδα να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά. Έχει μειώσει τους χρόνους του transcoding των πολυμέσων έως και 30 τοις εκατό...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.
"Ο Vantage Workflow Designer αποδείχθηκε δημοφιλής στην ομάδα μας ως ένα εύκολα κατανοητό, αλλά ισχυρό και δυναμικό σύνολο εργαλείων. Η Vantage έχει δώσει μεγαλύτερο έλεγχο στην επεξεργασία VOD, μειώνοντας τη χειρωνακτική προσπάθεια και βοηθώντας την ομάδα να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά. Έχει μειώσει τους χρόνους του transcoding των πολυμέσων έως και 30 τοις εκατό, το οποίο ήταν καθοριστικό για την επιλογή του Vantage ", σχολίασε ο Peter Harvey, Διευθυντής Περιεχομένων (VOD και Digital Media) της BT Technology.

Ο Peter Harvey σχολίαζε την είδηση ​​ότι η BT TV, μια συνδρομητική υπηρεσία IPTV που προσφέρει ο μεγαλύτερος πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου, η BT, επέλεξε την Vantage Media Processing Platform της Telestream. H κίνηση αυτή δημιουργεί μια ισχυρή λύση πολλαπλών οθονών για την επεξεργασία των media με αυτοματοποιημένη διασφάλιση ποιότητας για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της BT TV. Ο τοπικός συνεργάτης της Telestream, Boxer Systems, συνεργάστηκε στενά με την BT TV για να καθορίσει, να εγκαταστήσει και να διαμορφώσει το σύστημα.

Εγκατεστημένο στην τεχνική βάση της BT TV στο Λονδίνο, το Vantage χρησιμοποιείται για την ανάλυση των τεχνικών ιδιοτήτων του περιεχομένου VOD, την εξαγωγή και τη δημιουργία των κατάλληλων μεταδεδομένων που χρησιμοποιούνται για την οδήγηση των αποφάσεων της ροής εργασίας του Vantage και για τη μετατροπή του περιεχομένου VOD σε μορφές πολλαπλών οθονών υψηλής ποιότητας για ΟΤΤ διανομή. Επιπλέον, το Telestream Switch player είναι πλέον ο επιλεγμένος media player της εταιρείας, με υποστήριξη πολλαπλών τύπων media, έλεγχο των αρχείων και υποστήριξη για την αναπαραγωγή υπότιτλων.

Η χρήση του Vantage επέτρεψε στη BT να λανσάρει μία σειρά από βελτιωμένες λειτουργίες στο BT TV APP & Web player, επιτρέποντας στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε εκδόσεις πολλαπλών οθονών κάθε περιεχομένου που έχει ενοικιασθεί ή αγοραστεί, με ελάχιστη καθυστέρηση. Το έργο υποστηρίζει το BT TV APP σε συσκευές iOS και Android καθώς και σε tablet της Amazon. Μια μεταγενέστερη έκδοση θα περιλαμβάνει πρόσβαση σε μεγάλες οθόνες, όπως Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV / Firestick και Samsung Smart TV.

Δελτίο Τύπου Telestream

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMF AOORSQFR1B1

Η αγορά σήμερα

30-07-2019

AMF AOORSQFR1B1

Ο AMF AOORSQFR1B1 είναι ένας παθητικός οπτικός δέκτης ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή αρχιτεκτονική FTTH. Λαμβάνει σήμα με δίοδο PIN υψηλής ευαισθησίας και δεν απαιτεί καμία τροφοδοσία και κατανάλωση ρεύματος. Υποστηρίζει ζώνη διέλευσης RF 1,0GHz, ενώ όταν η οπτική ισχύς εισόδου είναι -1dBm (PIN = -1dBm), το επίπεδο εξόδου RF...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Τεύχος 131

22-07-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έκτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για τον Infomir MAG425A, που είναι το πρώτο 4K STB της Infomir για Android TV. Έπειτα από μια σπουδαία πορεία στην παραγωγή εξειδικευμένων IPTV συσκευών που την οδήγησε στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, η ουκρανική Infomir παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο που ξεχωρίζει χωρίς να ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων. Πρόκειται για το MAG425A, που είναι ένα 4K STB για Android TV με προ-εγκατεστημένες Google υπηρεσίες. Με ενσωματωμένο Chromecast και Wi-Fi διπλής μπάντας 2,4/5GHz, αλλά και Bluetooth ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.