25/07/2018

Η BT TV επιλέγει τον Telestream Vantage για βελτιωμένη επεξεργασία OTT media

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
"Ο Vantage Workflow Designer αποδείχθηκε δημοφιλής στην ομάδα μας ως ένα εύκολα κατανοητό, αλλά ισχυρό και δυναμικό σύνολο εργαλείων. Η Vantage έχει δώσει μεγαλύτερο έλεγχο στην επεξεργασία VOD, μειώνοντας τη χειρωνακτική προσπάθεια και βοηθώντας την ομάδα να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά. Έχει μειώσει τους χρόνους του transcoding των πολυμέσων έως και 30 τοις εκατό...
"Ο Vantage Workflow Designer αποδείχθηκε δημοφιλής στην ομάδα μας ως ένα εύκολα κατανοητό, αλλά ισχυρό και δυναμικό σύνολο εργαλείων. Η Vantage έχει δώσει μεγαλύτερο έλεγχο στην επεξεργασία VOD, μειώνοντας τη χειρωνακτική προσπάθεια και βοηθώντας την ομάδα να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά. Έχει μειώσει τους χρόνους του transcoding των πολυμέσων έως και 30 τοις εκατό, το οποίο ήταν καθοριστικό για την επιλογή του Vantage ", σχολίασε ο Peter Harvey, Διευθυντής Περιεχομένων (VOD και Digital Media) της BT Technology.

Ο Peter Harvey σχολίαζε την είδηση ​​ότι η BT TV, μια συνδρομητική υπηρεσία IPTV που προσφέρει ο μεγαλύτερος πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου, η BT, επέλεξε την Vantage Media Processing Platform της Telestream. H κίνηση αυτή δημιουργεί μια ισχυρή λύση πολλαπλών οθονών για την επεξεργασία των media με αυτοματοποιημένη διασφάλιση ποιότητας για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της BT TV. Ο τοπικός συνεργάτης της Telestream, Boxer Systems, συνεργάστηκε στενά με την BT TV για να καθορίσει, να εγκαταστήσει και να διαμορφώσει το σύστημα.

Εγκατεστημένο στην τεχνική βάση της BT TV στο Λονδίνο, το Vantage χρησιμοποιείται για την ανάλυση των τεχνικών ιδιοτήτων του περιεχομένου VOD, την εξαγωγή και τη δημιουργία των κατάλληλων μεταδεδομένων που χρησιμοποιούνται για την οδήγηση των αποφάσεων της ροής εργασίας του Vantage και για τη μετατροπή του περιεχομένου VOD σε μορφές πολλαπλών οθονών υψηλής ποιότητας για ΟΤΤ διανομή. Επιπλέον, το Telestream Switch player είναι πλέον ο επιλεγμένος media player της εταιρείας, με υποστήριξη πολλαπλών τύπων media, έλεγχο των αρχείων και υποστήριξη για την αναπαραγωγή υπότιτλων.

Η χρήση του Vantage επέτρεψε στη BT να λανσάρει μία σειρά από βελτιωμένες λειτουργίες στο BT TV APP & Web player, επιτρέποντας στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε εκδόσεις πολλαπλών οθονών κάθε περιεχομένου που έχει ενοικιασθεί ή αγοραστεί, με ελάχιστη καθυστέρηση. Το έργο υποστηρίζει το BT TV APP σε συσκευές iOS και Android καθώς και σε tablet της Amazon. Μια μεταγενέστερη έκδοση θα περιλαμβάνει πρόσβαση σε μεγάλες οθόνες, όπως Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV / Firestick και Samsung Smart TV.

Δελτίο Τύπου Telestream
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.