25/07/2018

Ισπανία: Υψηλά πρόστιμα στην Mediaset

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η ισπανική ρυθμιστική αρχή CNMC επέβαλε πρόστιμο στη Mediaset συνολικού ύψους 1,3 εκατ. Ευρώ για τη μετάδοση περιεχομένου που θεωρείται ακατάλληλο για ανηλίκους. Σε δήλωση της, η CNMC αναφέρει ότι η δράση της σχετίζεται με διάφορα επεισόδια του προγράμματος Sálvame, τα οποία παρουσιάστηκαν στο κανάλι Telecinco τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους και τα οποία διαπιστώθηκε...

Η ισπανική ρυθμιστική αρχή CNMC επέβαλε πρόστιμο στη Mediaset συνολικού ύψους 1,3 εκατ. Ευρώ για τη μετάδοση περιεχομένου που θεωρείται ακατάλληλο για ανηλίκους.

Σε δήλωση της, η CNMC αναφέρει ότι η δράση της σχετίζεται με διάφορα επεισόδια του προγράμματος Sálvame, τα οποία παρουσιάστηκαν στο κανάλι Telecinco τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους και τα οποία διαπιστώθηκε ότι παραβιάζουν τα άρθρα 7.2 και 7.6 του νόμου περί γενικής οπτικοακουστικής επικοινωνίας (LGCA).

Η CNMC επέβαλε πρόστιμα ύψους € 1.094.006 και € 207.302 εις βάρος της Mediaset για τις παραβάσεις και ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός έχει το δικαίωμα να ασκήσει προσφυγή στο εθνικό δικαστήριο εντός δύο μηνών από την κοινοποίηση της απόφασης του ρυθμιστικού φορέα.

https://www.broadbandtvnews.com/2018/07/25/mediaset-hit-by-heavy-fines/

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.