Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 | 12:07

Η Orange Slovensko επιλέγει τον δορυφόρο Eutelsat 16A για να επεκτείνει τις συνδρομητικές της υπηρεσίες

Η Orange Slovensko υπέγραψε το πρώτο της πολυετές συμβόλαιο με την Eutelsat, επεκτείνοντας τις υπηρεσίες της στην συνδρομητική τηλεόραση μέσω δορυφόρου, παρέχοντας πρόσβαση σε ολόκληρη τη Σλοβακία. Η τροχιακή θέση στις 16° ανατολικά της Eutelsat είναι ήδη μια σημαντική γειτονιά βίντεο για τη Σλοβακία χάρη στην εξαιρετική της προσφορά καναλιών που είναι προσαρμοσμένη στους ντόπιους θεατές...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η νέα πλατφόρμα DTH θα προσεγγίσει περισσότερους Σλοβάκους θεατές σε εθνικό επίπεδο και θα αποτελέσει έναν από τους πυλώνες του πακέτου σύγκλισης της Orange

Η Orange Slovensko υπέγραψε το πρώτο της πολυετές συμβόλαιο με την Eutelsat, επεκτείνοντας τις υπηρεσίες της στην συνδρομητική τηλεόραση μέσω δορυφόρου, παρέχοντας πρόσβαση σε ολόκληρη τη Σλοβακία.

Η τροχιακή θέση στις 16° ανατολικά της Eutelsat είναι ήδη μια σημαντική γειτονιά βίντεο για τη Σλοβακία χάρη στην εξαιρετική της προσφορά καναλιών που είναι προσαρμοσμένη στους ντόπιους θεατές. Η Orange Slovensko θα χρησιμοποιήσιε τον δορυφόρο EUTELST 16A για τις μεταδόσεις, επεκτείνοντας την υπάρχουσα προσφορά της για να φθάσει σε νοικοκυριά που δεν καλύπτονται από το δίκτυο οπτικών ινών FTTH της εταιρείας.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο με την Eutelsat, η πλατφόρμα θα προσφέρει 38 κανάλια, περισσότερα από τα μισά σε HD. Τα κανάλια διατίθενται σε 3 κύρια πακέτα συνδρομητικής τηλεόρασης, ενώ προσφέρονται επιπρόσθετα θεματικά και premium κανάλια, ξεκινώντας από τα 6 ευρώ το μήνα. Η υπηρεσία περιλαμβάνει την αποκλειστική διανομή των αθλητικών καναλιών Orange Sports, που φιλοξενούν τους αγώνες του Champions League στην περιοχή της Σλοβακίας για τις επόμενες τρεις σεζόν, καθώς και άλλο σημαντικό αθλητικό περιεχόμενο, με ποδόσφαιρο, χόκεϊ επί πάγου, μπάσκετ και μικτές πολεμικές τέχνες (MMA).

http://news.eutelsat.com/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI LR 22

Η αγορά σήμερα

23-07-2019

WISI LR 22

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics το νέο οπτικό Node LR 22 της Wisi. Πρόκειται για ένα υψηλής απόδοσης οπτικό mini Node που είναι πλήρως συμβατό για εφαρμογές DOCSIS 3.1 σε FTTC ή FTTB δίκτυα οπτικής ίνας. Έχει ενσωματωμένους διαχωριστές / διακλαδωτές εξόδου για ευέλικτη διαμόρφωση των δύο εξόδων RF.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Τεύχος 130

19-06-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το πέμπτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα διαβάσουμε το άρθρο για τον Dreambox ONE Ultra HD ένα νέο που φέρνει στην αγορά η Dream Property (πρώην Dream Multimedia). Πρόκειται για έναν εντελώς διαφορετικό δέκτη, ο οποίος έρχεται με διπλό δορυφορικό DVB-S2X tuner και υπερυψηλής απόδοσης επεξεργαστή 6 πυρήνων που τον καθιστά ως τον παγκοσμίως ταχύτερο δέκτη στην αγορά. Βασίζεται σε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σχεδιασμού σε σχέση με όλα τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ είναι ο πρώτος Dreambox δέκτης που μπορεί να υποστηρίξει διπλή λειτουργία Enigma2 και Android. Με ασύρματε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.