14/09/2018

Η Orange Slovensko επιλέγει τον δορυφόρο Eutelsat 16A για να επεκτείνει τις συνδρομητικές της υπηρεσίες

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η Orange Slovensko υπέγραψε το πρώτο της πολυετές συμβόλαιο με την Eutelsat, επεκτείνοντας τις υπηρεσίες της στην συνδρομητική τηλεόραση μέσω δορυφόρου, παρέχοντας πρόσβαση σε ολόκληρη τη Σλοβακία. Η τροχιακή θέση στις 16° ανατολικά της Eutelsat είναι ήδη μια σημαντική γειτονιά βίντεο για τη Σλοβακία χάρη στην εξαιρετική της προσφορά καναλιών που είναι προσαρμοσμένη στους ντόπιους θεατές...

Η νέα πλατφόρμα DTH θα προσεγγίσει περισσότερους Σλοβάκους θεατές σε εθνικό επίπεδο και θα αποτελέσει έναν από τους πυλώνες του πακέτου σύγκλισης της Orange

Η Orange Slovensko υπέγραψε το πρώτο της πολυετές συμβόλαιο με την Eutelsat, επεκτείνοντας τις υπηρεσίες της στην συνδρομητική τηλεόραση μέσω δορυφόρου, παρέχοντας πρόσβαση σε ολόκληρη τη Σλοβακία.

Η τροχιακή θέση στις 16° ανατολικά της Eutelsat είναι ήδη μια σημαντική γειτονιά βίντεο για τη Σλοβακία χάρη στην εξαιρετική της προσφορά καναλιών που είναι προσαρμοσμένη στους ντόπιους θεατές. Η Orange Slovensko θα χρησιμοποιήσιε τον δορυφόρο EUTELST 16A για τις μεταδόσεις, επεκτείνοντας την υπάρχουσα προσφορά της για να φθάσει σε νοικοκυριά που δεν καλύπτονται από το δίκτυο οπτικών ινών FTTH της εταιρείας.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο με την Eutelsat, η πλατφόρμα θα προσφέρει 38 κανάλια, περισσότερα από τα μισά σε HD. Τα κανάλια διατίθενται σε 3 κύρια πακέτα συνδρομητικής τηλεόρασης, ενώ προσφέρονται επιπρόσθετα θεματικά και premium κανάλια, ξεκινώντας από τα 6 ευρώ το μήνα. Η υπηρεσία περιλαμβάνει την αποκλειστική διανομή των αθλητικών καναλιών Orange Sports, που φιλοξενούν τους αγώνες του Champions League στην περιοχή της Σλοβακίας για τις επόμενες τρεις σεζόν, καθώς και άλλο σημαντικό αθλητικό περιεχόμενο, με ποδόσφαιρο, χόκεϊ επί πάγου, μπάσκετ και μικτές πολεμικές τέχνες (MMA).

http://news.eutelsat.com/

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.