Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018 | 13:14

Οι πρώτες πόλεις με υπηρεσίες giga στην Σερβία

Η Serbia Broadband (SBB) ανακοίνωσε ότι το Νόβι Σαντ και η Σουμπότιτσα θα γίνουν οι πρώτες πόλεις της Σερβίας που θα εισαγάγουν υπηρεσίες 1Gbps στις 18 Οκτωβρίου. Θα ακολουθήσουν το Βελιγράδι και ο Κραγκούγιεβατς το 2019, οπότε η εταιρεία θα έχει το μεγαλύτερο δίκτυο gigabit στη χώρα, φτάνοντας σε περισσότερα από 700,00 νοικοκυριά. Η SBB, που ανήκει στην United Group, σημειώνει...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η Serbia Broadband (SBB) ανακοίνωσε ότι το Νόβι Σαντ και η Σουμπότιτσα θα γίνουν οι πρώτες πόλεις της Σερβίας που θα εισαγάγουν υπηρεσίες 1Gbps στις 18 Οκτωβρίου.

Θα ακολουθήσουν το Βελιγράδι και ο Κραγκούγιεβατς το 2019, οπότε η εταιρεία θα έχει το μεγαλύτερο δίκτυο gigabit στη χώρα, φτάνοντας σε περισσότερα από 700,00 νοικοκυριά.

Η SBB, που ανήκει στην United Group, σημειώνει ότι μπορεί ήδη να υποστηρίζει ταχύτητες Internet έως 1Gbps μέσω υφιστάμενων καλωδίων σε σπίτια και επιχειρήσεις και συνεχίζει να βελτιώνει το δίκτυο HFC.

Με την περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας DOCSIS 3.1 στο υφιστάμενο δίκτυο, η SBB θα έχει τη δυνατότητα να παρέχει ταχύτητες στο Internet έως 10Gbps.

https://www.broadbandtvnews.com/2018/10/08/first-giga-cities-for-serbia/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 126

Τεύχος 126

20-02-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 126

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο περιοδικό «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στις υπηρεσίες On The Go της συνδρομητικής τηλεόρασης για φορητές συσκευές. Αν και η διαρκής οικονομική κρίση έχει φρενάρει την ανάπτυξη της συνδρομητικής τηλεόρασης, οι πάροχοι τηλεοπτικού περιεχομένου καταβάλουν προσπάθειες να ικανοποιήσουν τους συνδρομητές τους και να προσελκύσουν νέους, εμπλουτίζοντας το προϊόν που προσφέρουν με νέες υπηρεσίες. Οι On The Go υπηρεσίες των Nova, COSMOTE TV, Vodafone TV και Wind Vision, παρέχουν στους χρήστες φορητών συσκευών τη δυνατότητα να παρακολουθούν μέσα από αυτές τα πρ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.