Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018 | 13:14

Οι πρώτες πόλεις με υπηρεσίες giga στην Σερβία

Η Serbia Broadband (SBB) ανακοίνωσε ότι το Νόβι Σαντ και η Σουμπότιτσα θα γίνουν οι πρώτες πόλεις της Σερβίας που θα εισαγάγουν υπηρεσίες 1Gbps στις 18 Οκτωβρίου. Θα ακολουθήσουν το Βελιγράδι και ο Κραγκούγιεβατς το 2019, οπότε η εταιρεία θα έχει το μεγαλύτερο δίκτυο gigabit στη χώρα, φτάνοντας σε περισσότερα από 700,00 νοικοκυριά. Η SBB, που ανήκει στην United Group, σημειώνει...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η Serbia Broadband (SBB) ανακοίνωσε ότι το Νόβι Σαντ και η Σουμπότιτσα θα γίνουν οι πρώτες πόλεις της Σερβίας που θα εισαγάγουν υπηρεσίες 1Gbps στις 18 Οκτωβρίου.

Θα ακολουθήσουν το Βελιγράδι και ο Κραγκούγιεβατς το 2019, οπότε η εταιρεία θα έχει το μεγαλύτερο δίκτυο gigabit στη χώρα, φτάνοντας σε περισσότερα από 700,00 νοικοκυριά.

Η SBB, που ανήκει στην United Group, σημειώνει ότι μπορεί ήδη να υποστηρίζει ταχύτητες Internet έως 1Gbps μέσω υφιστάμενων καλωδίων σε σπίτια και επιχειρήσεις και συνεχίζει να βελτιώνει το δίκτυο HFC.

Με την περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας DOCSIS 3.1 στο υφιστάμενο δίκτυο, η SBB θα έχει τη δυνατότητα να παρέχει ταχύτητες στο Internet έως 10Gbps.

https://www.broadbandtvnews.com/2018/10/08/first-giga-cities-for-serbia/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Technisat iMeteo 1CE

Η αγορά σήμερα

21-01-2019

Technisat iMeteo 1CE

Διαθέσιμος από την AMF Electronics το επιτραπέζιο ρολόι - μετεωρολογικός σταθμός iMeteo 1CE της Technisat. Πρόκειται για μια πολύ κομψή και χρήσιμη συσκευή που διαθέτει μεγάλη οθόνη 5,6 ιντσών, η οποία εμφανίζει ώρα και διάφορες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες. Διαθέτει δύο ξυπνητήρια με λειτουργία Snooze...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Τεύχος 124

19-12-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα λίγο πριν από τις γιορτές το νέο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, με ένα «αθλητικό ρεπορτάζ» του Νίκου Μποζιονέλου για την ομάδα Novasports Running Team, και την ιστορία της, και μία συνέντευξη με τον Περικλή Ιακωβάκη, αρχηγό της ομάδας! Στα θέματα του νέου τεύχους μπορούμε να διαβάσουμε ένα αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση BISS, και τα κλειδιά με τα οποία «ανοίγουν» στις οθόνες! Τα δορυφορικά κανάλια που εκπέμπουν με κρυπτογράφηση BISS βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων της δορυφορικής λήψης. Η αποκρυπτογράφησή τους προϋποθέτει την εισαγωγή στο δορυφορικό δέκτη κατάλληλων BISS κλειδιών που ξεκλειδώνουν την εικόνα του...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.