Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018 | 11:24

31 εκατ. ευρώ για τις συμμαχίες ικανοτήτων

Δράσεις για την ενίσχυση της εκπαίδευσης και των ικανοτήτων στον εργασιακό χώρο προωθεί το πρόγραμμα Sector Skills Alliances. Το πρόγραμμα αυτό, που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα «Erasmus+», έχει συνολικό προϋπολογισμό 31.500.000 ευρώ και προσφέρει χρηματοδότηση για την υλοποίηση έργων στον τομέα της εκπαίδευσης.

Δράσεις για την ενίσχυση της εκπαίδευσης και των ικανοτήτων στον εργασιακό χώρο προωθεί το πρόγραμμα Sector Skills Alliances.

Το πρόγραμμα αυτό, που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα «Erasmus+», έχει συνολικό προϋπολογισμό 31.500.000 ευρώ και προσφέρει χρηματοδότηση για την υλοποίηση έργων στον τομέα της εκπαίδευσης.

Η συγκεκριμένη πρόσκληση στοχεύει στα εξής:
• τον καθορισμό των αναγκών όσον αφορά τις δεξιότητες και την κατάρτιση σε συγκεκριμένους οικονομικούς τομείς
• τον σχεδιασμό και την εφαρμογή κοινών προγραμμάτων σπουδώνΟι δραστηριότητες πρέπει να αφορούν τομείς όπως ο μεταποιητικός και μηχανολογικός τομέας, το εμπόριο, το τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνιών, η περιβαλλοντική τεχνολογία, οι πολιτιστικοί και δημιουργικοί τομείς, η υγειονομική περίθαλψη και ο τουρισμός.

Ο αιτών και οι εταίροι μπορούν να είναι ιδιωτικοί φορείς, η Κεντρική Κυβέρνηση και τα Κοινοβουλευτικά Σώματα, Ερευνητές/Ερευνητικά Κέντρα/Οργανισμοί, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα,  Επιμελητήρια και Κέντρα Κατάρτισης. Σύνδεσμοι ή Σωματεία και Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης μπορούν επίσης να συμμετέχουν.

Το πρόγραμμα έχει προθεσμία υποβολής την 28/02/2019 και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα.

https://www.euractiv.gr/

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TRIAX TEOC

Η αγορά σήμερα

10-12-2018

TRIAX TEOC

Γρήγορα, σταθερά και με ασφάλεια, η σειρά Ethernet Over Coaxial Adapters της Triax παρέχει υπερσύγχρονο και αξιόπιστο ευρυζωνικό δίκτυο σε κάθε χώρο, χρησιμοποιώντας το υπάρχων ομοαξονικό δίκτυο της επίγειας τηλεόρασης. Υποστηρίζοντας την τελευταία τεχνολογία MoCA® 2.0 (Multimedia over Coax Alliance), οι adaptors...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 123

Τεύχος 123

20-11-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 123

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, ρεπορτάζ από το 1ο σεμινάριο Fiber To The Room και το  μπλοκάρισμα δημοφιλών ιστοσελίδων με ταινίες και υπότιτλους. Με την ανάλυση 4Κ να κατακτά όλο και μεγαλύτερο ποσοστό στις πωλήσεις των τηλεοπτικών συσκευών, και το περιεχόμενο να αυξάνεται σιγά σιγά, αρχίζει να εμφανίζονται στον τεχνολογικό ορίζοντα και τα πρώτα δείγματα της ανάλυσης 8Κ, κυρίως από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, με το επίσημο ξεκίνημα τηλεοπτικών εκπομπών αυτό το μήνα από την ΝHK, και παρουσιάσεις αντίστοιχων τηλεοπτικών συσκευών. Διαβάστε στο νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης για τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας, τις εφαρμογές της και τις δυσκολίες ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.