Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 | 17:09

Στην «Καθηµερινή» µετακοµίζει το «Εθνος»

Πριν από τρεις εβδομάδες το Secret είχε αποκαλύψει το προσύμφωνο που είχε υπάρξει ανάμεσα στην εκτυπωτική μονάδα της «Καθημερινής» του Θέμη Αλαφούζου και την εφημερίδα «Εθνος» του Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, οι επιτελείς των εντύπων του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ είχαν συμφωνήσει (σχεδόν) σε όλα για τη μετακόμιση από την «Ιριδα» της εφημερίδας,,,

Τι προέκυψε από τον δεύτερο γύρο επαφών

Πριν από τρεις εβδομάδες το Secret είχε αποκαλύψει το προσύμφωνο που είχε υπάρξει ανάμεσα στην εκτυπωτική μονάδα της «Καθημερινής» του Θέμη Αλαφούζου και την εφημερίδα «Εθνος» του Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, οι επιτελείς των εντύπων του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ είχαν συμφωνήσει (σχεδόν) σε όλα για τη μετακόμιση από την «Ιριδα» της εφημερίδας του κ. Σαββίδη.

Και ενώ όλα είχαν τελειώσει και όλοι περίμεναν τη μετακίνηση των εντύπων, μια αντιπρόταση από την πλευρά της «Ιριδας» ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα. Ετσι, η συμφωνία πάγωσε, με τους περισσότερους να θεωρούν ότι η «Καθημερινή» είχε χάσει το deal. Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται από την εξέλιξη των πραγμάτων, ο Χρήστος Αγραφιώτης (σ.σ.: στενός συνεργάτης του Θέμη Αλαφούζου) φαίνεται ότι δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα.

Επειτα από έναν δεύτερο γύρο διαπραγματεύσεων, η πλευρά Σαββίδη πείστηκε για τη συνεργασία της με το πιεστήριο της «Καθημερινής». Από τις αρχές της εβδομάδας, οι άνθρωποι του «Εθνους» ενημέρωσαν και επισήμως την «Ιριδα» ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεργάζονται με την εκτυπωτική μονάδα της οικογένειας Αλαφούζου. Η εξέλιξη αυτή έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω την κυρίαρχη θέση που κατέχει στον κλάδο των εκτυπώσεων το πιεστήριο της «Καθημερινής», αφού πλέον τυπώνει το σύνολο (σχεδόν) των ημερήσιων φύλλων και τον μεγαλύτερο όγκο των εβδομαδιαίων.

Μάλιστα, οι επιτελείς της επιχείρησης έχουν αρχίσει να εξετάζουν τρόπους που θα κάνουν πιο ευέλικτη τη συνεργασία με τους πελάτες, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι σύντομα ο κ. Αλαφούζος θα επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στις εμπορικές μηχανές.

Σε κάθε περίπτωση, η μετακίνηση του «Εθνους» και του «Εθνους της Κυριακής» αποτελεί μια νίκη στρατηγικής σημασίας, δημιουργώντας νέα δεδομένα στην αγορά των εκτυπώσεων. 

http://anasigrotisi.blogspot.com/2018/12/blog-post_6.html

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TRIAX TEOC

Η αγορά σήμερα

10-12-2018

TRIAX TEOC

Γρήγορα, σταθερά και με ασφάλεια, η σειρά Ethernet Over Coaxial Adapters της Triax παρέχει υπερσύγχρονο και αξιόπιστο ευρυζωνικό δίκτυο σε κάθε χώρο, χρησιμοποιώντας το υπάρχων ομοαξονικό δίκτυο της επίγειας τηλεόρασης. Υποστηρίζοντας την τελευταία τεχνολογία MoCA® 2.0 (Multimedia over Coax Alliance), οι adaptors...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 123

Τεύχος 123

20-11-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 123

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, ρεπορτάζ από το 1ο σεμινάριο Fiber To The Room και το  μπλοκάρισμα δημοφιλών ιστοσελίδων με ταινίες και υπότιτλους. Με την ανάλυση 4Κ να κατακτά όλο και μεγαλύτερο ποσοστό στις πωλήσεις των τηλεοπτικών συσκευών, και το περιεχόμενο να αυξάνεται σιγά σιγά, αρχίζει να εμφανίζονται στον τεχνολογικό ορίζοντα και τα πρώτα δείγματα της ανάλυσης 8Κ, κυρίως από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, με το επίσημο ξεκίνημα τηλεοπτικών εκπομπών αυτό το μήνα από την ΝHK, και παρουσιάσεις αντίστοιχων τηλεοπτικών συσκευών. Διαβάστε στο νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης για τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας, τις εφαρμογές της και τις δυσκολίες ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.