Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 | 17:09

Στην «Καθηµερινή» µετακοµίζει το «Εθνος»

Πριν από τρεις εβδομάδες το Secret είχε αποκαλύψει το προσύμφωνο που είχε υπάρξει ανάμεσα στην εκτυπωτική μονάδα της «Καθημερινής» του Θέμη Αλαφούζου και την εφημερίδα «Εθνος» του Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, οι επιτελείς των εντύπων του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ είχαν συμφωνήσει (σχεδόν) σε όλα για τη μετακόμιση από την «Ιριδα» της εφημερίδας,,,

Τι προέκυψε από τον δεύτερο γύρο επαφών

Πριν από τρεις εβδομάδες το Secret είχε αποκαλύψει το προσύμφωνο που είχε υπάρξει ανάμεσα στην εκτυπωτική μονάδα της «Καθημερινής» του Θέμη Αλαφούζου και την εφημερίδα «Εθνος» του Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, οι επιτελείς των εντύπων του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ είχαν συμφωνήσει (σχεδόν) σε όλα για τη μετακόμιση από την «Ιριδα» της εφημερίδας του κ. Σαββίδη.

Και ενώ όλα είχαν τελειώσει και όλοι περίμεναν τη μετακίνηση των εντύπων, μια αντιπρόταση από την πλευρά της «Ιριδας» ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα. Ετσι, η συμφωνία πάγωσε, με τους περισσότερους να θεωρούν ότι η «Καθημερινή» είχε χάσει το deal. Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται από την εξέλιξη των πραγμάτων, ο Χρήστος Αγραφιώτης (σ.σ.: στενός συνεργάτης του Θέμη Αλαφούζου) φαίνεται ότι δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα.

Επειτα από έναν δεύτερο γύρο διαπραγματεύσεων, η πλευρά Σαββίδη πείστηκε για τη συνεργασία της με το πιεστήριο της «Καθημερινής». Από τις αρχές της εβδομάδας, οι άνθρωποι του «Εθνους» ενημέρωσαν και επισήμως την «Ιριδα» ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεργάζονται με την εκτυπωτική μονάδα της οικογένειας Αλαφούζου. Η εξέλιξη αυτή έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω την κυρίαρχη θέση που κατέχει στον κλάδο των εκτυπώσεων το πιεστήριο της «Καθημερινής», αφού πλέον τυπώνει το σύνολο (σχεδόν) των ημερήσιων φύλλων και τον μεγαλύτερο όγκο των εβδομαδιαίων.

Μάλιστα, οι επιτελείς της επιχείρησης έχουν αρχίσει να εξετάζουν τρόπους που θα κάνουν πιο ευέλικτη τη συνεργασία με τους πελάτες, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι σύντομα ο κ. Αλαφούζος θα επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στις εμπορικές μηχανές.

Σε κάθε περίπτωση, η μετακίνηση του «Εθνους» και του «Εθνους της Κυριακής» αποτελεί μια νίκη στρατηγικής σημασίας, δημιουργώντας νέα δεδομένα στην αγορά των εκτυπώσεων. 

http://anasigrotisi.blogspot.com/2018/12/blog-post_6.html

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMF AOORSQFR1B1

Η αγορά σήμερα

30-07-2019

AMF AOORSQFR1B1

Ο AMF AOORSQFR1B1 είναι ένας παθητικός οπτικός δέκτης ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή αρχιτεκτονική FTTH. Λαμβάνει σήμα με δίοδο PIN υψηλής ευαισθησίας και δεν απαιτεί καμία τροφοδοσία και κατανάλωση ρεύματος. Υποστηρίζει ζώνη διέλευσης RF 1,0GHz, ενώ όταν η οπτική ισχύς εισόδου είναι -1dBm (PIN = -1dBm), το επίπεδο εξόδου RF...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Τεύχος 131

22-07-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έκτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για τον Infomir MAG425A, που είναι το πρώτο 4K STB της Infomir για Android TV. Έπειτα από μια σπουδαία πορεία στην παραγωγή εξειδικευμένων IPTV συσκευών που την οδήγησε στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, η ουκρανική Infomir παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο που ξεχωρίζει χωρίς να ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων. Πρόκειται για το MAG425A, που είναι ένα 4K STB για Android TV με προ-εγκατεστημένες Google υπηρεσίες. Με ενσωματωμένο Chromecast και Wi-Fi διπλής μπάντας 2,4/5GHz, αλλά και Bluetooth ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.