Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 | 17:09

Στην «Καθηµερινή» µετακοµίζει το «Εθνος»

Πριν από τρεις εβδομάδες το Secret είχε αποκαλύψει το προσύμφωνο που είχε υπάρξει ανάμεσα στην εκτυπωτική μονάδα της «Καθημερινής» του Θέμη Αλαφούζου και την εφημερίδα «Εθνος» του Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, οι επιτελείς των εντύπων του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ είχαν συμφωνήσει (σχεδόν) σε όλα για τη μετακόμιση από την «Ιριδα» της εφημερίδας,,,

Τι προέκυψε από τον δεύτερο γύρο επαφών

Πριν από τρεις εβδομάδες το Secret είχε αποκαλύψει το προσύμφωνο που είχε υπάρξει ανάμεσα στην εκτυπωτική μονάδα της «Καθημερινής» του Θέμη Αλαφούζου και την εφημερίδα «Εθνος» του Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, οι επιτελείς των εντύπων του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ είχαν συμφωνήσει (σχεδόν) σε όλα για τη μετακόμιση από την «Ιριδα» της εφημερίδας του κ. Σαββίδη.

Και ενώ όλα είχαν τελειώσει και όλοι περίμεναν τη μετακίνηση των εντύπων, μια αντιπρόταση από την πλευρά της «Ιριδας» ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα. Ετσι, η συμφωνία πάγωσε, με τους περισσότερους να θεωρούν ότι η «Καθημερινή» είχε χάσει το deal. Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται από την εξέλιξη των πραγμάτων, ο Χρήστος Αγραφιώτης (σ.σ.: στενός συνεργάτης του Θέμη Αλαφούζου) φαίνεται ότι δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα.

Επειτα από έναν δεύτερο γύρο διαπραγματεύσεων, η πλευρά Σαββίδη πείστηκε για τη συνεργασία της με το πιεστήριο της «Καθημερινής». Από τις αρχές της εβδομάδας, οι άνθρωποι του «Εθνους» ενημέρωσαν και επισήμως την «Ιριδα» ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεργάζονται με την εκτυπωτική μονάδα της οικογένειας Αλαφούζου. Η εξέλιξη αυτή έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω την κυρίαρχη θέση που κατέχει στον κλάδο των εκτυπώσεων το πιεστήριο της «Καθημερινής», αφού πλέον τυπώνει το σύνολο (σχεδόν) των ημερήσιων φύλλων και τον μεγαλύτερο όγκο των εβδομαδιαίων.

Μάλιστα, οι επιτελείς της επιχείρησης έχουν αρχίσει να εξετάζουν τρόπους που θα κάνουν πιο ευέλικτη τη συνεργασία με τους πελάτες, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι σύντομα ο κ. Αλαφούζος θα επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στις εμπορικές μηχανές.

Σε κάθε περίπτωση, η μετακίνηση του «Εθνους» και του «Εθνους της Κυριακής» αποτελεί μια νίκη στρατηγικής σημασίας, δημιουργώντας νέα δεδομένα στην αγορά των εκτυπώσεων. 

http://anasigrotisi.blogspot.com/2018/12/blog-post_6.html

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Τεύχος 127

19-03-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην τεχνολογία των ψηφιακών μεταδόσεων τηλεοπτικού σήματος και στα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την εκπομπή και συμπίεση της εικόνας. Τα τηλεοπτικά κανάλια δορυφορικής και επίγειας λήψης που παρακολουθούμε στην τηλεόραση συνοδεύονται από ορολογίες με τις οποίες έχουν πλέον εξοικειωθεί οι περισσότεροι, χωρίς όμως να γνωρίζουν και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν. Στις δοκιμές του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε: Την δοκιμή των 4K IPTV συσκευών  FORMULER Z7+ 5G & Zx 5G που έρχονται με ε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.