Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 | 12:26

Λύση τεχνητής νοημοσύνης της Synamedia βάζει τέλος στη κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης;

Η Synamedia - μερίδιο της οποίας εξαγόρασε ο Sky αυτή την εβδομάδα - παρουσίασε ένα νέο λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης στην έκθεση CES 2019, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε να θέσει τέρμα στην κοινή χρήση των κωδικών πρόσβασης, στη βιομηχανία συνεχούς ροής (streaming). Το σύστημα χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση για να αναλύει τη δραστηριότητα του λογαριασμού...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η Synamedia - μερίδιο της οποίας εξαγόρασε ο Sky αυτή την εβδομάδα - παρουσίασε ένα νέο λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης στην έκθεση CES 2019, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε να θέσει τέρμα στην κοινή χρήση των κωδικών πρόσβασης, στη βιομηχανία συνεχούς ροής (streaming).

Το σύστημα χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση για να αναλύει τη δραστηριότητα του λογαριασμού και να αναγνωρίζει ασυνήθιστα μοτίβα, όπως η χρήση των στοιχείων ενός λογαριασμού σε δύο τοποθεσίες, σε παρόμοιες χρονικές περιόδους.

Η Parks Associates προβλέπει ότι σχεδόν 10 δισεκατομμύρια δολάρια έσοδα συνδρομητικής τηλεόρασης και 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια έσοδα από συνδρομητικές υπηρεσίες ροής, θα χάνονται σύντομα με την ανταλλαγή διαπιστευτηρίων κάθε χρόνο.

"Η περιστασιακή χρήση κοινών διαπιστευτηρίων καθίσταται υπερβολικά δαπανηρή για να αγνοηθεί. Η νέα μας λύση δίνει τη δυνατότητα στους παρόχους να αναλάβουν δράση", δήλωσε ο Jean Marc Racine, επικεφαλής προϊόντων της Synamedia. "Πολλοί απλοί χρήστες θα είναι πρόθυμοι να πληρώσουν πρόσθετη χρέωση για μία premium, κοινόχρηστη υπηρεσία με ένα μεγαλύτερο αριθμό χρηστών. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνουν έντιμοι οι χρήστες και να επωφεληθούν οι υπηρεσίες από μια αυξητική ροή εσόδων".

https://advanced-television.com/2019/01/10/ai-to-end-password-sharing/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Technisat iMeteo 1CE

Η αγορά σήμερα

21-01-2019

Technisat iMeteo 1CE

Διαθέσιμος από την AMF Electronics το επιτραπέζιο ρολόι - μετεωρολογικός σταθμός iMeteo 1CE της Technisat. Πρόκειται για μια πολύ κομψή και χρήσιμη συσκευή που διαθέτει μεγάλη οθόνη 5,6 ιντσών, η οποία εμφανίζει ώρα και διάφορες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες. Διαθέτει δύο ξυπνητήρια με λειτουργία Snooze...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Τεύχος 124

19-12-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα λίγο πριν από τις γιορτές το νέο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, με ένα «αθλητικό ρεπορτάζ» του Νίκου Μποζιονέλου για την ομάδα Novasports Running Team, και την ιστορία της, και μία συνέντευξη με τον Περικλή Ιακωβάκη, αρχηγό της ομάδας! Στα θέματα του νέου τεύχους μπορούμε να διαβάσουμε ένα αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση BISS, και τα κλειδιά με τα οποία «ανοίγουν» στις οθόνες! Τα δορυφορικά κανάλια που εκπέμπουν με κρυπτογράφηση BISS βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων της δορυφορικής λήψης. Η αποκρυπτογράφησή τους προϋποθέτει την εισαγωγή στο δορυφορικό δέκτη κατάλληλων BISS κλειδιών που ξεκλειδώνουν την εικόνα του...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.