Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 | 12:26

Λύση τεχνητής νοημοσύνης της Synamedia βάζει τέλος στη κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης;

Η Synamedia - μερίδιο της οποίας εξαγόρασε ο Sky αυτή την εβδομάδα - παρουσίασε ένα νέο λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης στην έκθεση CES 2019, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε να θέσει τέρμα στην κοινή χρήση των κωδικών πρόσβασης, στη βιομηχανία συνεχούς ροής (streaming). Το σύστημα χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση για να αναλύει τη δραστηριότητα του λογαριασμού...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η Synamedia - μερίδιο της οποίας εξαγόρασε ο Sky αυτή την εβδομάδα - παρουσίασε ένα νέο λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης στην έκθεση CES 2019, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε να θέσει τέρμα στην κοινή χρήση των κωδικών πρόσβασης, στη βιομηχανία συνεχούς ροής (streaming).

Το σύστημα χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση για να αναλύει τη δραστηριότητα του λογαριασμού και να αναγνωρίζει ασυνήθιστα μοτίβα, όπως η χρήση των στοιχείων ενός λογαριασμού σε δύο τοποθεσίες, σε παρόμοιες χρονικές περιόδους.

Η Parks Associates προβλέπει ότι σχεδόν 10 δισεκατομμύρια δολάρια έσοδα συνδρομητικής τηλεόρασης και 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια έσοδα από συνδρομητικές υπηρεσίες ροής, θα χάνονται σύντομα με την ανταλλαγή διαπιστευτηρίων κάθε χρόνο.

"Η περιστασιακή χρήση κοινών διαπιστευτηρίων καθίσταται υπερβολικά δαπανηρή για να αγνοηθεί. Η νέα μας λύση δίνει τη δυνατότητα στους παρόχους να αναλάβουν δράση", δήλωσε ο Jean Marc Racine, επικεφαλής προϊόντων της Synamedia. "Πολλοί απλοί χρήστες θα είναι πρόθυμοι να πληρώσουν πρόσθετη χρέωση για μία premium, κοινόχρηστη υπηρεσία με ένα μεγαλύτερο αριθμό χρηστών. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνουν έντιμοι οι χρήστες και να επωφεληθούν οι υπηρεσίες από μια αυξητική ροή εσόδων".

https://advanced-television.com/2019/01/10/ai-to-end-password-sharing/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

IB-MS303-T

Η αγορά σήμερα

04-06-2019

IB-MS303-T

Η επιτραπέζια βάση IB-MS303-T είναι μία εξαιρετικά εργονομική και μοντέρνα βάση στήριξης, για την τοποθέτηση μιας οθόνης υπολογιστή στο γραφείο σας. Διαθέτει 4 συνολικά αρθρώσεις με ελευθερία κίνησης, οι οποίες σας επιτρέπουν να έχετε ανά πάσα στιγμή την οθόνη σας στην επιθυμητή θέση. Χάρη στο clamp στήριξης που διαθέτει, μπορείτε...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 129

Τεύχος 129

21-05-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 129

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τέταρτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα στο νέο τεύχος Ιουνίου είναι το αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια Multistream και DVB-S2X. Η ψηφιακή δορυφορική μετάδοση video δεύτερης γενιάς (DVB-S2) αποτελεί σήμερα το κυρίαρχο πρότυπο που χρησιμοποιούν για την εκπομπή τους τα δορυφορικά τηλεοπτικά κανάλια. Σε σχέση με το αρχικό DVB-S, το DVB-S2 διαθέτει βελτιωμένα χαρακτηριστικά και είναι συμβατό με νέες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν υψηλότερη ποιότητα εικόνας και καλύτερη εκμετάλλευση της χωρητικότητας. Τέτοιες τεχνολογίες είναι η εκπομπή Multistream που επιτυγχάνει τη μετάδοση πολλαπλών ροώ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.