Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 | 11:45

Μόνος του στην κούρσα της τηλεοπτικής αδειοδότησης ο Μαρινάκης

Παρά τα όσα λέγονται κατά καιρούς δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει άλλη υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας, εκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο επιχειρηματίας όπως όλα δείχνουν θα είναι μόνος του στην κούρσα της επαναπροκήρυξης από το ΕΣΡ των αδειών που εχουν μείνει αδιάθετες. Εως αυτήν τη στιγμή και παρά τις πιέσεις που έχουν ασκηθεί σε επιχειρηματίες προκειμένου να διεκδικήσουν...

Παρά τα όσα λέγονται κατά καιρούς δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει άλλη υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας, εκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο επιχειρηματίας όπως όλα δείχνουν θα είναι μόνος του στην κούρσα της επαναπροκήρυξης από το ΕΣΡ των αδειών που εχουν μείνει αδιάθετες. Εως αυτήν τη στιγμή και παρά τις πιέσεις που έχουν ασκηθεί σε επιχειρηματίες προκειμένου να διεκδικήσουν τη μια απο τις δυο άδειες δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

Θυμίζουμε οτι στα μέσα του περασμένου Οκτώβρη ο Βαγγέλης Μαρινάκης δια της ALTER EGO κατέθεσε στο ΕΣΡ αίτηση για αδεια σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου, μαζί με την εγγυητική επιστολή των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ενώ στην αρχή της τρέχουσας εβδομάδας σύμφωνα με ενημέρωση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης εστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για τη δημοπρασία δυο τηλεοπτικών αδειών. Επισης, σύμφωνα με το νόμο μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης απαιτείται χρονικό διάστημα 45 ημερών για την υποβολή αιτήσεων… Δηλαδή η διορία λήγει στις 28 Φεβρουαρίου. Στην περίπτωση λοιπόν που υπάρξουν περισσότεροι απο δυο ενδιαφερόμενοι το ΕΣΡ θα προχωρήσει σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τα 35 εκ ευρώ.

Αλλα όπως σημειώθηκε δεν υπάρχει ενδιαφέρον πέρα του Βαγγέλη Μαρινάκη που ήδη ετοιμάζει την ιντερνετική εκδοχή για τα μέσα Μαρτίου.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τη σχετική νομοθεσία και στην περίπτωση που ο φάκελος της ALTER EGO πάρει το πράσινο φως οι διαδικασίες που απαιτούνται (υποβολή συμπληρωματικών στοιχείων, ενστάσεις κλπ), η άδεια στον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν θα δοθεί πριν τον Οκτώβριο του 2019… που σημαίνει ότι οι εθνικές εκλογές θα εχουν προηγηθεί, είτε γίνουν στο τέλος της τετραετίας είτε πρόωρα το Μάιο ή νωρίτερα!

http://www.enimerosi24.gr/

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI LR 22

Η αγορά σήμερα

23-07-2019

WISI LR 22

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics το νέο οπτικό Node LR 22 της Wisi. Πρόκειται για ένα υψηλής απόδοσης οπτικό mini Node που είναι πλήρως συμβατό για εφαρμογές DOCSIS 3.1 σε FTTC ή FTTB δίκτυα οπτικής ίνας. Έχει ενσωματωμένους διαχωριστές / διακλαδωτές εξόδου για ευέλικτη διαμόρφωση των δύο εξόδων RF.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Τεύχος 130

19-06-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το πέμπτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα διαβάσουμε το άρθρο για τον Dreambox ONE Ultra HD ένα νέο που φέρνει στην αγορά η Dream Property (πρώην Dream Multimedia). Πρόκειται για έναν εντελώς διαφορετικό δέκτη, ο οποίος έρχεται με διπλό δορυφορικό DVB-S2X tuner και υπερυψηλής απόδοσης επεξεργαστή 6 πυρήνων που τον καθιστά ως τον παγκοσμίως ταχύτερο δέκτη στην αγορά. Βασίζεται σε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σχεδιασμού σε σχέση με όλα τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ είναι ο πρώτος Dreambox δέκτης που μπορεί να υποστηρίξει διπλή λειτουργία Enigma2 και Android. Με ασύρματε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.