Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 | 11:45

Μόνος του στην κούρσα της τηλεοπτικής αδειοδότησης ο Μαρινάκης

Παρά τα όσα λέγονται κατά καιρούς δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει άλλη υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας, εκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο επιχειρηματίας όπως όλα δείχνουν θα είναι μόνος του στην κούρσα της επαναπροκήρυξης από το ΕΣΡ των αδειών που εχουν μείνει αδιάθετες. Εως αυτήν τη στιγμή και παρά τις πιέσεις που έχουν ασκηθεί σε επιχειρηματίες προκειμένου να διεκδικήσουν...

Παρά τα όσα λέγονται κατά καιρούς δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει άλλη υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας, εκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο επιχειρηματίας όπως όλα δείχνουν θα είναι μόνος του στην κούρσα της επαναπροκήρυξης από το ΕΣΡ των αδειών που εχουν μείνει αδιάθετες. Εως αυτήν τη στιγμή και παρά τις πιέσεις που έχουν ασκηθεί σε επιχειρηματίες προκειμένου να διεκδικήσουν τη μια απο τις δυο άδειες δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

Θυμίζουμε οτι στα μέσα του περασμένου Οκτώβρη ο Βαγγέλης Μαρινάκης δια της ALTER EGO κατέθεσε στο ΕΣΡ αίτηση για αδεια σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου, μαζί με την εγγυητική επιστολή των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ενώ στην αρχή της τρέχουσας εβδομάδας σύμφωνα με ενημέρωση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης εστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για τη δημοπρασία δυο τηλεοπτικών αδειών. Επισης, σύμφωνα με το νόμο μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης απαιτείται χρονικό διάστημα 45 ημερών για την υποβολή αιτήσεων… Δηλαδή η διορία λήγει στις 28 Φεβρουαρίου. Στην περίπτωση λοιπόν που υπάρξουν περισσότεροι απο δυο ενδιαφερόμενοι το ΕΣΡ θα προχωρήσει σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τα 35 εκ ευρώ.

Αλλα όπως σημειώθηκε δεν υπάρχει ενδιαφέρον πέρα του Βαγγέλη Μαρινάκη που ήδη ετοιμάζει την ιντερνετική εκδοχή για τα μέσα Μαρτίου.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τη σχετική νομοθεσία και στην περίπτωση που ο φάκελος της ALTER EGO πάρει το πράσινο φως οι διαδικασίες που απαιτούνται (υποβολή συμπληρωματικών στοιχείων, ενστάσεις κλπ), η άδεια στον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν θα δοθεί πριν τον Οκτώβριο του 2019… που σημαίνει ότι οι εθνικές εκλογές θα εχουν προηγηθεί, είτε γίνουν στο τέλος της τετραετίας είτε πρόωρα το Μάιο ή νωρίτερα!

http://www.enimerosi24.gr/

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αναβάθμιση του εκτυπωτή BRADY BMP21Plus και προσφορά από την OPTRONICS

Η αγορά σήμερα

17-05-2019

Αναβάθμιση του εκτυπωτή BRADY BMP21Plus και προσφορά από την OPTRONICS

Ο πολύ επιτυχημένος εκτυπωτής επαγγελματικής σήμανσης εγκαταστάσεων BRADY BMP21Plus αναβαθμίστηκε στη version 2.0 και έγινε ακόμη καλύτερος. Ο εκτυπωτής σήμανσης εγκαταστάσεων διαθέτει πλέον ΕΛΛΗΝΙΚΑ γράμματα κεφαλαία, μικρά και με τόνους. Περιλαμβάνει επιπλέον σύμβολα (συνολικά 215) για ηλεκτρολογικές, ηλεκτρονικές, εργαστηριακές σημάνσεις, ενώ επίσης εκτυπώνει Barcode 39...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 128

Τεύχος 128

23-04-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 128

Το νέο τεύχος Μαΐου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τρίτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην Salonica Electronix 2019, το 2ο Κλαδικό Συνέδριο Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας & Τηλεόρασης που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη στις 6 και 7 Απριλίου του 2019. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται στην χώρα μας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.