Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 | 12:36

Γνωριμία με το Αραχνο-Σύμπαν μέσα από το διαγωνισμό του Future Jobs Finder

Η νέα συναρπαστική ταινία «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» προβάλλεται στις κινηματογραφικές οθόνες από τον Δεκέμβριο 2018, καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ εισπράξεων, παγκοσμίως. Η Vodafone και η Sony Pictures αξιοποιούν την ταινία προκειμένου να παρουσιάσουν στους νέους την πλατφόρμα «Future Jobs Finder» της Vodafone που βοηθά τους νέους να ανακαλύψουν νέες ψηφιακές δεξιότητες...

Οι νικητές θα ταξιδέψουν 5 ημέρες σε Λονδίνο και Λος Άντζελες, για να βιώσουν από κοντά την απόλυτη digital εμπειρία μαζί με τους δημιουργούς της ταινίας.

Η νέα συναρπαστική ταινία «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» προβάλλεται στις κινηματογραφικές οθόνες από τον Δεκέμβριο 2018, καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ εισπράξεων, παγκοσμίως. Η Vodafone και η Sony Pictures αξιοποιούν την ταινία προκειμένου να παρουσιάσουν στους νέους την πλατφόρμα «Future Jobs Finder» της Vodafone που βοηθά τους νέους να ανακαλύψουν νέες ψηφιακές δεξιότητες, ευκαιρίες κατάρτισης, και απασχόλησης. Όσοι μπουν στην πλατφόρμα θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το ιδανικό επάγγελμα για εκείνους, αλλά και να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για να κερδίσουν 5 ημέρες σε Λονδίνο και Λος Άντζελες, για να βιώσουν από κοντά την απόλυτη digital εμπειρία μαζί με τους δημιουργούς της ταινίας.

Οι ενδιαφερόμενοι, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να επισκεφθούν την πλατφόρμα «Future Jobs Finder» και να απαντήσουν σε ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με τα ενδιαφέροντά τους, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους νέους ανθρώπους να κατανοήσουν τις δεξιότητές τους και να βρουν δωρεάν εκπαίδευση σε ψηφιακά εργαλεία και ευκαιρίες απασχόλησης στην ψηφιακή οικονομία. Στη συνέχεια θα κληθούν να απαντήσουν στην ερώτηση «ποια είναι η υπερδύναμη της δικής σας καριέρας;» χρησιμοποιώντας έως και 500 χαρακτήρες.

Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι θα κληθούν να υποβάλουν ένα σύντομο βίντεο στο οποίο θα εξηγούν τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλεγούν και δύο τελικοί νικητές θα ταξιδέψουν στο Λος Άντζελες για να γνωρίσουν τους animators της Sony Pictures που εργάστηκαν στη συγκεκριμένη ταινία. Στην εμπειρία αυτή περιλαμβάνεται επίσης μια ξενάγηση στο στούντιο της Sony Pictures, καθώς και δύο μέρες για να απολαύσουν το Λος Άντζελες. Στη συνέχεια, οι δύο νικητές του διαγωνισμού θα μεταβούν στο Λονδίνο για να περάσουν τρεις ημέρες εργαστηρίων δημιουργικών δεξιοτήτων στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Vodafone με την εταιρική ομάδα Spider-Verse, καθώς και δύο ημέρες για να εξερευνήσουν την πόλη. Οι πτήσεις, η διαμονή στο ξενοδοχείο και όλα τα λοιπά έξοδα θα είναι καλυμμένα.

Η Vodafone έχει δεσμευτεί να στηρίξει 10 εκατομμύρια νέους ανθρώπους ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση σε ψηφιακές δεξιότητες, μάθηση και ευκαιρίες ψηφιακής απασχόλησης μέχρι το 2022. Το Future Finder, μια ψηφιακή πλατφόρμα υπό μορφή ηλεκτρονικού παιχνιδιού, βοηθά τους νέους και τις νέες να κατανοήσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και τις μελλοντικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας τους.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

IB-MS303-T

Η αγορά σήμερα

04-06-2019

IB-MS303-T

Η επιτραπέζια βάση IB-MS303-T είναι μία εξαιρετικά εργονομική και μοντέρνα βάση στήριξης, για την τοποθέτηση μιας οθόνης υπολογιστή στο γραφείο σας. Διαθέτει 4 συνολικά αρθρώσεις με ελευθερία κίνησης, οι οποίες σας επιτρέπουν να έχετε ανά πάσα στιγμή την οθόνη σας στην επιθυμητή θέση. Χάρη στο clamp στήριξης που διαθέτει, μπορείτε...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Τεύχος 130

19-06-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το πέμπτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα διαβάσουμε το άρθρο για τον Dreambox ONE Ultra HD ένα νέο που φέρνει στην αγορά η Dream Property (πρώην Dream Multimedia). Πρόκειται για έναν εντελώς διαφορετικό δέκτη, ο οποίος έρχεται με διπλό δορυφορικό DVB-S2X tuner και υπερυψηλής απόδοσης επεξεργαστή 6 πυρήνων που τον καθιστά ως τον παγκοσμίως ταχύτερο δέκτη στην αγορά. Βασίζεται σε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σχεδιασμού σε σχέση με όλα τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ είναι ο πρώτος Dreambox δέκτης που μπορεί να υποστηρίξει διπλή λειτουργία Enigma2 και Android. Με ασύρματε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.