08/02/2019

Το Smithsonian Channel στο Ηνωμένο Βασίλειο

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Το Smithsonian Channel ξεκίνησε τις μεταδόσεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία με διανομή μέσω των Sky, Freesat, Virgin Media και Freeview. Το υψηλού προφίλ λανσάρισμα των Showtime Networks-Smithsonian Institute έρχεται μετά από προηγούμενες συμφωνίες διανομής στον Καναδά, τη Σιγκαπούρη και τη Λατινική Αμερική.

Το Smithsonian Channel ξεκίνησε τις μεταδόσεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία με διανομή μέσω των Sky, Freesat, Virgin Media και Freeview.

Το υψηλού προφίλ λανσάρισμα των Showtime Networks-Smithsonian Institute έρχεται μετά από προηγούμενες συμφωνίες διανομής στον Καναδά, τη Σιγκαπούρη και τη Λατινική Αμερική.

Το κανάλι είναι εμπνευσμένο από το Smithsonian Institution, το μεγαλύτερο μουσείο και ερευνητικό συγκρότημα στον κόσμο, το οποίο ίδρυσε ο Άγγλος James Smithson, ο οποίος δώρισε την περιουσία του στην Αμερική για την "αύξηση και διάδοση της γνώσης".

Το Smithsonian Channel σκοπεύει να αναθέσει την παραγωγή μια σειράς προγραμμάτων για το βρετανικό κοινό, συμπεριλαμβανομένου του When Tariq Ali Met Malcolm X που αναφέρεται στη φιλία μεταξύ του βρετανού Tariq Ali, που έγινε ευρέως γνωστός μέσω της αντίθεσης του στον πόλεμο του Βιετνάμ, και του αμερικανού Malcolm X, υπερασπιστή των δικαιωμάτων των μαύρων, καθώς και της σειράς Mystic Britain στην οποία ο παρουσιαστής Ο Clive Anderson και η ανθρωπολόγος Mary-Ann Ochhod εξερευνούν τις πιο μυστηριώδεις τοποθεσίες της Βρετανίας.

https://www.broadbandtvnews.com/2019/02/07/smithsonian-channel-launches-in-the-uk/

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.