11/02/2019

Το δίκτυο Epix της MGM λανσάρει μία νέα υπηρεσία streaming προς 5,99 δολάρια το μήνα

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Το τηλεοπτικό δίκτυο Epix, τμήμα της Metro Goldwyn Mayer (MGM), ξεκίνησε μια νέα υπηρεσία συνεχούς ροής, σύμφωνα με το Deadline. Το Epix Now θα κοστίζει 5,99 δολάρια το μήνα και θα διαθέτει την πλήρη βιβλιοθήκη της MGM με πρωτότυπα προγράμματα και ταινίες, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου από την Paramount και την Lionsgate...

Το τηλεοπτικό δίκτυο Epix, τμήμα της Metro Goldwyn Mayer (MGM), ξεκίνησε μια νέα υπηρεσία συνεχούς ροής, σύμφωνα με το Deadline. Το Epix Now θα κοστίζει 5,99 δολάρια το μήνα και θα διαθέτει την πλήρη βιβλιοθήκη της MGM με πρωτότυπα προγράμματα και ταινίες, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου από την Paramount και την Lionsgate.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη στο App Store και στο Google Play. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη για τις συσκευές Roku και την Amazon Fire TV προτού προχωρήσει σε περισσότερες συσκευές κατά τη διάρκεια του έτους.

Οι χρήστες θα μπορούν να μεταφέρουν περιεχόμενο από την εφαρμογή σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη τηλεόραση, να μεταφορτώνουν ταινίες και επεισόδια για προβολή εκτός σύνδεσης και να έχουν πρόσβαση σε συνεχώς ενημερωμένες συλλογές και trailer, καθώς και ροή 4K Ultra HD σε υποστηριζόμενες συσκευές. Και τα τέσσερα γραμμικά κανάλια Epix θα είναι επίσης διαθέσιμα μέσω του Epix Now σε επιλεγμένες συνδεδεμένες τηλεοπτικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένης της Apple TV.

https://www.telecompaper.com/news/mgms-epix-launches-new-streaming-service-at-usd-599mth--1279853

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.