Ειδήσεις . News
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 | 12:53

H Panasonic ενσωματώνει την HD+ απευθείας στις τηλεοράσεις της

Δεν θα χρειάζεται πλέον αποκωδικοποιητής STB, CI+ module ή TVkey: Η Panasonic θα προσφέρει τη δυνατότητα λήψης της γερμανικής δορυφορικής πλατφόρμας HD+ απευθείας μέσω της τηλεόρασης από τα τέλη Μαρτίου 2019. Το νοικοκυριό θα χρειάζεται μόνο ένα δορυφορικό κάτοπτρο που θα σκοπεύει τους Astra στις 19.2° ανατολικά...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Δεν θα χρειάζεται πλέον αποκωδικοποιητής STB, CI+ module ή TVkey: Η Panasonic θα προσφέρει τη δυνατότητα λήψης της γερμανικής δορυφορικής πλατφόρμας HD+ απευθείας μέσω της τηλεόρασης από τα τέλη Μαρτίου 2019.

Το νοικοκυριό θα χρειάζεται μόνο ένα δορυφορικό κάτοπτρο που θα σκοπεύει τους Astra στις 19.2° ανατολικά. Από τεχνικής απόψεως, η λύση βασίζεται στο σύστημα πρόσβασης υπό όρους και διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων (CAS/DRM) Nagra Connect, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της HD+ στο Broadband TV News, προσθέτοντας ότι καλύπτει τα κανάλια HD αλλά και τα Ultra HD (UHD).

Ταυτόχρονα, η HD+ θα εισαγάγει μια λειτουργία άμεσης επανεκκίνησης για τους χρήστες της νέας μεθόδου λήψης, επιτρέποντας την επαναφορά επιλεγμένων προγραμμάτων στην αρχή τους, με το πάτημα ενός κουμπιού, καθώς και την άμεση πρόσβαση σε τηλεοπτικές υπηρεσίες catch-up και σε ένα διαδραστικό, προσαρμόσιμο οδηγό προγράμματος που καλύπτει τη συμβατική τηλεόραση και τις υπηρεσίες on-demand.

Οι υπηρεσίες προσφέρονται χωρίς επιπλέον κόστος. Για να χρησιμοποιηθούν οι διαδραστικές λειτουργίες, η τηλεόραση πρέπει να συνδεθεί μόνο στο διαδίκτυο.

Ο πρώτος συνεργάτης hardware είναι η Panasonic. Σε όλες τις νέες τηλεοπτικές συσκευές OLED και UHD που θα κυκλοφορήσουν το 2019 από τη σειρά GXW804 και τις επόμενες, η HD+ θα ενσωματωθεί απευθείας στην τηλεόραση. Τα πρώτα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα λιανικής πώλησης στα τέλη Μαρτίου 2019, σύμφωνα με την HD+. Όλοι οι αγοραστές θα μπορούν να δοκιμάσουν την HD+ για έξι μήνες δωρεάν.

Η HD+ μπορεί να εγκατασταθεί κατά την αρχική εγκατάσταση της νέας τηλεόρασης Panasonic. Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί σε μεταγενέστερο στάδιο μέσω της home bar της συσκευής ή του app store.

https://www.broadbandtvnews.com/2019/02/18/panasonic-integrates-hd-directly-into-tv-sets/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMF AOORSQFR1B1

Η αγορά σήμερα

30-07-2019

AMF AOORSQFR1B1

Ο AMF AOORSQFR1B1 είναι ένας παθητικός οπτικός δέκτης ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή αρχιτεκτονική FTTH. Λαμβάνει σήμα με δίοδο PIN υψηλής ευαισθησίας και δεν απαιτεί καμία τροφοδοσία και κατανάλωση ρεύματος. Υποστηρίζει ζώνη διέλευσης RF 1,0GHz, ενώ όταν η οπτική ισχύς εισόδου είναι -1dBm (PIN = -1dBm), το επίπεδο εξόδου RF...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Τεύχος 131

22-07-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έκτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για τον Infomir MAG425A, που είναι το πρώτο 4K STB της Infomir για Android TV. Έπειτα από μια σπουδαία πορεία στην παραγωγή εξειδικευμένων IPTV συσκευών που την οδήγησε στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, η ουκρανική Infomir παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο που ξεχωρίζει χωρίς να ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων. Πρόκειται για το MAG425A, που είναι ένα 4K STB για Android TV με προ-εγκατεστημένες Google υπηρεσίες. Με ενσωματωμένο Chromecast και Wi-Fi διπλής μπάντας 2,4/5GHz, αλλά και Bluetooth ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.