Συζητήσεις στο satleo

Λήψη Eutelsat 16A (16° East)
nektarios 1451 | 8-December-2019 | 4:21:08

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
robi1994 | 8-December-2019 | 1:13:08

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
achilleas1978 | 7-December-2019 | 23:54:07

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
pythvenn | 7-December-2019 | 22:10:07

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
speed-jim | 7-December-2019 | 21:39:07

Ειδήσεις . News
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 | 12:53

H Panasonic ενσωματώνει την HD+ απευθείας στις τηλεοράσεις της

Δεν θα χρειάζεται πλέον αποκωδικοποιητής STB, CI+ module ή TVkey: Η Panasonic θα προσφέρει τη δυνατότητα λήψης της γερμανικής δορυφορικής πλατφόρμας HD+ απευθείας μέσω της τηλεόρασης από τα τέλη Μαρτίου 2019. Το νοικοκυριό θα χρειάζεται μόνο ένα δορυφορικό κάτοπτρο που θα σκοπεύει τους Astra στις 19.2° ανατολικά...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Δεν θα χρειάζεται πλέον αποκωδικοποιητής STB, CI+ module ή TVkey: Η Panasonic θα προσφέρει τη δυνατότητα λήψης της γερμανικής δορυφορικής πλατφόρμας HD+ απευθείας μέσω της τηλεόρασης από τα τέλη Μαρτίου 2019.

Το νοικοκυριό θα χρειάζεται μόνο ένα δορυφορικό κάτοπτρο που θα σκοπεύει τους Astra στις 19.2° ανατολικά. Από τεχνικής απόψεως, η λύση βασίζεται στο σύστημα πρόσβασης υπό όρους και διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων (CAS/DRM) Nagra Connect, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της HD+ στο Broadband TV News, προσθέτοντας ότι καλύπτει τα κανάλια HD αλλά και τα Ultra HD (UHD).

Ταυτόχρονα, η HD+ θα εισαγάγει μια λειτουργία άμεσης επανεκκίνησης για τους χρήστες της νέας μεθόδου λήψης, επιτρέποντας την επαναφορά επιλεγμένων προγραμμάτων στην αρχή τους, με το πάτημα ενός κουμπιού, καθώς και την άμεση πρόσβαση σε τηλεοπτικές υπηρεσίες catch-up και σε ένα διαδραστικό, προσαρμόσιμο οδηγό προγράμματος που καλύπτει τη συμβατική τηλεόραση και τις υπηρεσίες on-demand.

Οι υπηρεσίες προσφέρονται χωρίς επιπλέον κόστος. Για να χρησιμοποιηθούν οι διαδραστικές λειτουργίες, η τηλεόραση πρέπει να συνδεθεί μόνο στο διαδίκτυο.

Ο πρώτος συνεργάτης hardware είναι η Panasonic. Σε όλες τις νέες τηλεοπτικές συσκευές OLED και UHD που θα κυκλοφορήσουν το 2019 από τη σειρά GXW804 και τις επόμενες, η HD+ θα ενσωματωθεί απευθείας στην τηλεόραση. Τα πρώτα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα λιανικής πώλησης στα τέλη Μαρτίου 2019, σύμφωνα με την HD+. Όλοι οι αγοραστές θα μπορούν να δοκιμάσουν την HD+ για έξι μήνες δωρεάν.

Η HD+ μπορεί να εγκατασταθεί κατά την αρχική εγκατάσταση της νέας τηλεόρασης Panasonic. Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί σε μεταγενέστερο στάδιο μέσω της home bar της συσκευής ή του app store.

https://www.broadbandtvnews.com/2019/02/18/panasonic-integrates-hd-directly-into-tv-sets/

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 106

Η αγορά σήμερα

04-12-2019

DST 106

Το DST 106 είναι ένα IP σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει έως 100 ελεύθερα δορυφορικά κανάλια μέσω streaming, από δύο δορυφόρους επιλογής του ξενοδοχείου. Το πακέτο περιλαμβάνει τη μονάδα sdi480 της TERRA, η οποία καλύπτεται με 4 χρόνια εγγύησης και δυνατότητα...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Τεύχος 135

20-11-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους αποτελεί το αφιέρωμα στην PAOK TV, τη νέα πλατφόρμα μετάδοσης όλων των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Έπειτα από την πολυετή παραμονή των ομάδων στην κοινή τηλεοπτική στέγη της Nova και την είσοδο από πέρυσι της ΕΡΤ στις ζωντανές μεταδόσεις αγώνων της Super League, έρχεται πλέον το PAOK TV για να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η διαδικτυακή πλατφόρμα PAOK TV ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία γίνεται η πρώτη στα χρονικά ομάδα της χ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.