23/02/2019

Αποκλειστικό ρεπορτάζ από το συνέδριο Astra Sat – Lemco στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή το συνέδριο Astra Sat – Lemco στην Θεσσαλονίκη. Το σεμινάριο πραγματοποιείται για την ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της AstraSat, για τα νέα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμει η εταιρία Astra Sat. Πρόκειται για τα compact transmodulator MLH-301 (4 x HDMI σε 2 DVB-T/C & IPTV), MLF-300...

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή το συνέδριο Astra Sat – Lemco στην  Θεσσαλονίκη. Το σεμινάριο πραγματοποιείται για την ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της AstraSat, για τα νέα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμει η εταιρία Astra Sat. Πρόκειται για τα compact transmodulator MLH-301 (4 x HDMI σε 2 DVB-T/C & IPTV), MLF-300 ( 4 x DVB-S/S2/T/T2/C/ σε 4 DVB-T/C & IPTV) και MLC-300 (2 x DVB-S/S2/T/T2/C/ & 2 CI σε 4 DVB-T/C & IPTV).  Στο συνέδριο μίλησαν για λογαριασμό της AstraSat ο κος Α. Βυζαρέλης, ενώ για λογαριασμό της Lemco Electronics οι κοι Κ. Λεμπιδάκης και Α. Ρούπας.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.