12/03/2019

Το Canal+ ξεκινά αντεπίθεση στη Netflix με τη νέα υπηρεσία Canal+ Séries

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Ο γαλλικός όμιλος μίντια Canal+ Group ανακοίνωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα υπηρεσία SVOD Canal+ Séries, η οποία θα προσφέρει τηλεοπτικές σειρές και ξεκινά στις 12 Μαρτίου. Η νέα υπηρεσία ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα το απόγευμα από τον Franck Cadoret, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, και τον Maxime Saada, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου...
Ο γαλλικός όμιλος μίντια Canal+ Group ανακοίνωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα υπηρεσία SVOD Canal+ Séries, η οποία θα προσφέρει τηλεοπτικές σειρές και ξεκινά στις 12 Μαρτίου.

Η νέα υπηρεσία ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα το απόγευμα από τον Franck Cadoret, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, και τον Maxime Saada, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου. Κάποια στοιχεία είχαν ήδη διαρρεύσει την περασμένη Παρασκευή.

Η Canal+ Séries θα προσφέρει ένα συνδυασμό των τηλεοπτικών σειρών του Canal+ Créations Originales καθώς και διεθνών σειρών των FX, FoxPlay, Showtime και άλλων.

Η κίνηση του ομίλου αποτελεί αντεπίθεση στην Netflix, η οποία έχει σήμερα περισσότερους συνδρομητές από την υπηρεσία CanalPlay τoy Canal+.

Η νέα υπηρεσία του Canal Plus θα ξεκινήσει με τις πρεμιέρες στη Γαλλία της σειράς Deadly Class του Syfy, που είναι βασισμένη στην κωμική σειρά βιβλίων με τον ίδιο τίτλο και αφορά μια ελίτ ακαδημία που ειδικεύεται στην εκπαίδευση δολοφόνων, και τη νέα σεζόν του Gomorra. Στην αρχή η υπηρεσία θα προσφέρει περίπου 150 σειρές, με περίπου 5.000 επεισόδια.

Οι συνδρομές ξεκινούν από 6,99 € για έναν χρήστη, 9,99 € για δύο χρήστες και 11,99 € για τέσσερις χρήστες. Η υπηρεσία θα ξεκινήσει για τους συνδρομητές της Mycanal, ενώ αργότερα θα προστεθούν όλοι οι άλλοι διανομείς του Canal+.

Η τιμολόγηση είναι λίγο χαμηλότερη από αυτή της Netflix, η οποία έχει ξεπεράσει το Canal+ στη Γαλλία μετά από μια αύξηση στις συνδρομές τις τελευταίες εβδομάδες.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.