Ειδήσεις . News
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 | 14:42

Η Rakuten TV επεκτείνει την παρουσία της σε 30 ευρωπαϊκές χώρες

H Video-on-Demand (VoD) τηλεοπτική πλατφόρμα "Rakuten TV" αποκάλυψε τα πανευρωπαϊκά σχέδια επέκτασης της, μέσω συνεργασιών με τις εταιρείες Samsung Electronics, LG, Philips και Hisense για την εισαγωγή ενός κουμπιού τηλεχειριστηρίου στις μονάδες Smart TV τους το καλοκαίρι του 2019, που θα συνδέεται άμεσα με την υπηρεσία...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.
H Video-on-Demand (VoD) τηλεοπτική πλατφόρμα "Rakuten TV" αποκάλυψε τα πανευρωπαϊκά σχέδια επέκτασης της, μέσω συνεργασιών με τις εταιρείες Samsung Electronics, LG, Philips και Hisense για την εισαγωγή ενός κουμπιού τηλεχειριστηρίου στις μονάδες Smart TV τους το καλοκαίρι του 2019, που θα συνδέεται άμεσα με την υπηρεσία streaming "Rakuten TV".

Η εταιρία πραγματοποιεί ένα δραματικό βήμα ανάπτυξης, αποκτώντας μεγαλύτερη προβολή σε όλες τις συσκευές των κύριων κατασκευαστών έξυπνων τηλεοράσεων στην Ευρώπη, με στόχο την εύκολη καθοδήγηση των χρηστών απευθείας στις καλύτερες ταινίες της πλατφόρμας.

Με την πρωτοβουλία αυτή η Rakuten TV θα αυξήσει ταυτόχρονα την παρουσία της στην Ευρώπη, φθάνοντας σε περισσότερα από 30 εκατομμύρια νοικοκυριά και τριπλασιάζοντας τη διανομή της από 12 σε 40 χώρες το 2019 και ακόμα περισσότερες για το 2020.

Με τη συνεχή αναζήτηση της καλύτερης κινηματογραφικής εμπειρίας στο σπίτι, η Rakuten TV θα εξασφαλίσει επίσης την παρουσία του ευρύτερου καταλόγου ταινιών 4K HDR σε έξυπνες τηλεοράσεις και στις 40 ευρωπαϊκές χώρες που εμπλέκονται στην επέκταση αυτή.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αναβάθμιση του εκτυπωτή BRADY BMP21Plus και προσφορά από την OPTRONICS

Η αγορά σήμερα

17-05-2019

Αναβάθμιση του εκτυπωτή BRADY BMP21Plus και προσφορά από την OPTRONICS

Ο πολύ επιτυχημένος εκτυπωτής επαγγελματικής σήμανσης εγκαταστάσεων BRADY BMP21Plus αναβαθμίστηκε στη version 2.0 και έγινε ακόμη καλύτερος. Ο εκτυπωτής σήμανσης εγκαταστάσεων διαθέτει πλέον ΕΛΛΗΝΙΚΑ γράμματα κεφαλαία, μικρά και με τόνους. Περιλαμβάνει επιπλέον σύμβολα (συνολικά 215) για ηλεκτρολογικές, ηλεκτρονικές, εργαστηριακές σημάνσεις, ενώ επίσης εκτυπώνει Barcode 39...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 128

Τεύχος 128

23-04-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 128

Το νέο τεύχος Μαΐου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τρίτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην Salonica Electronix 2019, το 2ο Κλαδικό Συνέδριο Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας & Τηλεόρασης που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη στις 6 και 7 Απριλίου του 2019. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται στην χώρα μας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.