Ειδήσεις . News
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 | 14:42

Η Rakuten TV επεκτείνει την παρουσία της σε 30 ευρωπαϊκές χώρες

H Video-on-Demand (VoD) τηλεοπτική πλατφόρμα "Rakuten TV" αποκάλυψε τα πανευρωπαϊκά σχέδια επέκτασης της, μέσω συνεργασιών με τις εταιρείες Samsung Electronics, LG, Philips και Hisense για την εισαγωγή ενός κουμπιού τηλεχειριστηρίου στις μονάδες Smart TV τους το καλοκαίρι του 2019, που θα συνδέεται άμεσα με την υπηρεσία...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.
H Video-on-Demand (VoD) τηλεοπτική πλατφόρμα "Rakuten TV" αποκάλυψε τα πανευρωπαϊκά σχέδια επέκτασης της, μέσω συνεργασιών με τις εταιρείες Samsung Electronics, LG, Philips και Hisense για την εισαγωγή ενός κουμπιού τηλεχειριστηρίου στις μονάδες Smart TV τους το καλοκαίρι του 2019, που θα συνδέεται άμεσα με την υπηρεσία streaming "Rakuten TV".

Η εταιρία πραγματοποιεί ένα δραματικό βήμα ανάπτυξης, αποκτώντας μεγαλύτερη προβολή σε όλες τις συσκευές των κύριων κατασκευαστών έξυπνων τηλεοράσεων στην Ευρώπη, με στόχο την εύκολη καθοδήγηση των χρηστών απευθείας στις καλύτερες ταινίες της πλατφόρμας.

Με την πρωτοβουλία αυτή η Rakuten TV θα αυξήσει ταυτόχρονα την παρουσία της στην Ευρώπη, φθάνοντας σε περισσότερα από 30 εκατομμύρια νοικοκυριά και τριπλασιάζοντας τη διανομή της από 12 σε 40 χώρες το 2019 και ακόμα περισσότερες για το 2020.

Με τη συνεχή αναζήτηση της καλύτερης κινηματογραφικής εμπειρίας στο σπίτι, η Rakuten TV θα εξασφαλίσει επίσης την παρουσία του ευρύτερου καταλόγου ταινιών 4K HDR σε έξυπνες τηλεοράσεις και στις 40 ευρωπαϊκές χώρες που εμπλέκονται στην επέκταση αυτή.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Τεύχος 127

19-03-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην τεχνολογία των ψηφιακών μεταδόσεων τηλεοπτικού σήματος και στα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την εκπομπή και συμπίεση της εικόνας. Τα τηλεοπτικά κανάλια δορυφορικής και επίγειας λήψης που παρακολουθούμε στην τηλεόραση συνοδεύονται από ορολογίες με τις οποίες έχουν πλέον εξοικειωθεί οι περισσότεροι, χωρίς όμως να γνωρίζουν και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν. Στις δοκιμές του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε: Την δοκιμή των 4K IPTV συσκευών  FORMULER Z7+ 5G & Zx 5G που έρχονται με ε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.