Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 | 11:05

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Κουβέιτ στους τομείς των ΜΜΕ και οπτικοακουστικών παραγωγών

Συμφωνία συνεργασίας με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης στους τομείς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των οπτικοακουστικών παραγωγών υπεγράφη μεταξύ της Ελλάδος και του Κουβέιτ, στο πλαίσιο της 1ης Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας-Κουβέιτ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 13-15 Μαρτίου 2019.

Συμφωνία συνεργασίας με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης στους τομείς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των οπτικοακουστικών παραγωγών υπεγράφη μεταξύ της Ελλάδος και του Κουβέιτ, στο πλαίσιο της 1ης Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας-Κουβέιτ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 13-15 Μαρτίου 2019.  

Την συμφωνία εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης υπέγραψε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Λευτέρης Κρέτσος και για την κυβέρνηση του Κουβέιτ ο Υπουργός Οικονομικών κ. Ναΐφ Αλ Χαζράφ.

Στην συμφωνία προβλέπεται ανταλλαγή τεχνογνωσίας στον τομέα των ΜΜΕ και της οπτικοακουστικής παραγωγής, επισκέψεις επαγγελματιών από τους εθνικούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και των Πρακτορείων ειδήσεων, των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων των δυο χωρών.  

Στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής ενισχύεται η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών για την ανάπτυξη της οπτικοακουστικής παραγωγής και των οπτικοακουστικών έργων (κινηματογράφος, τηλεοπτικές σειρές, κινούμενα σχέδια και βιντεοπαιχνίδια), λαμβάνοντας υπόψη την υφιστάμενη νομοθεσία και τα οικονομικά κίνητρα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της 1ης ΜΔΕ Ελλάδας-Κουβέιτ, η αντιπροσωπεία του Υ.Ψη.Π.Τ.Ε. με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ.Γιώργο Φλωρεντή, παρουσίασε τους άξονες δραστηριότητας του Υπουργείου και συμφωνήθηκε η περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας των δύο χωρών στους τομείς των τηλεπικοινωνιών, της ψηφιακής πολιτικής και το χώρο του διαστήματος. 

Οι κκ. Κρέτσος και Αλ Χαζράφ τόνισαν  το θετικό αποτύπωμα που αφήνει η συνεργασία στους τομείς των ΜΜΕ και της οπτικοακουστικής βιομηχανίας και συμφώνησαν να εντείνουν τις προσπάθειες τους για στενότερη συνεργασία των δύο χωρών.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Fagor – Πυλώνες

Η αγορά σήμερα

11-04-2019

Fagor – Πυλώνες

Διαθέσιμη από την AMF Electronics είναι η σειρά επαγγελματικών πυλώνων της Fagor, που εξασφαλίζει υψηλής ασφάλειας τοποθέτηση κεραίας σε μεγάλα ύψη. Η σειρά διαθέτει τρία διαφορετικά τμήματα, το FG PNT 15, το FG TRT 25 και το FG BTR AT. Το FG PNT 15 έχει ύψος 1,5 μέτρα και αποτελεί...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 128

Τεύχος 128

23-04-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 128

Το νέο τεύχος Μαΐου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τρίτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην Salonica Electronix 2019, το 2ο Κλαδικό Συνέδριο Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας & Τηλεόρασης που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη στις 6 και 7 Απριλίου του 2019. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται στην χώρα μας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.