Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 | 11:05

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Κουβέιτ στους τομείς των ΜΜΕ και οπτικοακουστικών παραγωγών

Συμφωνία συνεργασίας με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης στους τομείς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των οπτικοακουστικών παραγωγών υπεγράφη μεταξύ της Ελλάδος και του Κουβέιτ, στο πλαίσιο της 1ης Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας-Κουβέιτ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 13-15 Μαρτίου 2019.

Συμφωνία συνεργασίας με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης στους τομείς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των οπτικοακουστικών παραγωγών υπεγράφη μεταξύ της Ελλάδος και του Κουβέιτ, στο πλαίσιο της 1ης Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας-Κουβέιτ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 13-15 Μαρτίου 2019.  

Την συμφωνία εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης υπέγραψε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Λευτέρης Κρέτσος και για την κυβέρνηση του Κουβέιτ ο Υπουργός Οικονομικών κ. Ναΐφ Αλ Χαζράφ.

Στην συμφωνία προβλέπεται ανταλλαγή τεχνογνωσίας στον τομέα των ΜΜΕ και της οπτικοακουστικής παραγωγής, επισκέψεις επαγγελματιών από τους εθνικούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και των Πρακτορείων ειδήσεων, των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων των δυο χωρών.  

Στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής ενισχύεται η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών για την ανάπτυξη της οπτικοακουστικής παραγωγής και των οπτικοακουστικών έργων (κινηματογράφος, τηλεοπτικές σειρές, κινούμενα σχέδια και βιντεοπαιχνίδια), λαμβάνοντας υπόψη την υφιστάμενη νομοθεσία και τα οικονομικά κίνητρα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της 1ης ΜΔΕ Ελλάδας-Κουβέιτ, η αντιπροσωπεία του Υ.Ψη.Π.Τ.Ε. με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ.Γιώργο Φλωρεντή, παρουσίασε τους άξονες δραστηριότητας του Υπουργείου και συμφωνήθηκε η περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας των δύο χωρών στους τομείς των τηλεπικοινωνιών, της ψηφιακής πολιτικής και το χώρο του διαστήματος. 

Οι κκ. Κρέτσος και Αλ Χαζράφ τόνισαν  το θετικό αποτύπωμα που αφήνει η συνεργασία στους τομείς των ΜΜΕ και της οπτικοακουστικής βιομηχανίας και συμφώνησαν να εντείνουν τις προσπάθειες τους για στενότερη συνεργασία των δύο χωρών.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMF AOORSQFR1B1

Η αγορά σήμερα

30-07-2019

AMF AOORSQFR1B1

Ο AMF AOORSQFR1B1 είναι ένας παθητικός οπτικός δέκτης ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή αρχιτεκτονική FTTH. Λαμβάνει σήμα με δίοδο PIN υψηλής ευαισθησίας και δεν απαιτεί καμία τροφοδοσία και κατανάλωση ρεύματος. Υποστηρίζει ζώνη διέλευσης RF 1,0GHz, ενώ όταν η οπτική ισχύς εισόδου είναι -1dBm (PIN = -1dBm), το επίπεδο εξόδου RF...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Τεύχος 131

22-07-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έκτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για τον Infomir MAG425A, που είναι το πρώτο 4K STB της Infomir για Android TV. Έπειτα από μια σπουδαία πορεία στην παραγωγή εξειδικευμένων IPTV συσκευών που την οδήγησε στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, η ουκρανική Infomir παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο που ξεχωρίζει χωρίς να ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων. Πρόκειται για το MAG425A, που είναι ένα 4K STB για Android TV με προ-εγκατεστημένες Google υπηρεσίες. Με ενσωματωμένο Chromecast και Wi-Fi διπλής μπάντας 2,4/5GHz, αλλά και Bluetooth ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.