Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 | 11:29

Mega… ειδικής εκπομπής

Αναδημοσίευση από typologies.gr

Πρόταση σε Nova και Cosmote TV έκανε η ειδική διαχείριση της Τηλέτυπος για την επαναφορά του σήματος στις δύο πλατφόρμες. Η πρόταση συνοδεύεται από προσλήψεις για τη λειτουργία του καναλιού σε ιντερνετική μορφή, δεν σχετίζεται με την επαναφορά του Mega στις οθόνες σε πλήρη λειτουργία, αλλά λόγω πρόβλεψης του νόμου, βάσει της οποίας η επιχείρηση...

Πρόταση σε Nova και Cosmote TV έκανε η ειδική διαχείριση της Τηλέτυπος για την επαναφορά του σήματος στις δύο πλατφόρμες. Η πρόταση συνοδεύεται από προσλήψεις για τη λειτουργία του καναλιού σε ιντερνετική μορφή, δεν σχετίζεται με την επαναφορά του Mega στις οθόνες σε πλήρη λειτουργία, αλλά λόγω πρόβλεψης του νόμου, βάσει της οποίας η επιχείρηση πρέπει να λειτουργεί. Για να εκπέμψει έστω και προσωρινά το Mega από τις πλατφόρμες θα πρέπει να λάβει έγκριση από το ΕΣΡ.

Τέτοιες πρωτοβουλίες λαμβάνονται για να καλυφθούν όλοι έναντι του νόμου. Είναι γνωστό πως ο ν. 4339/2015 του αρμόδιου υπουργού, όπως τροποποιήθηκε, δίνει ακόμη και σήμερα τη δυνατότητα διεκδίκησης της έβδομης άδειας εθνικής εμβέλειας γενικής στόχευσης. Αν έπαιρνε άδεια το Mega αυτομάτως θα αποκτούσε μεγαλύτερη αξία.

Αυτό διεκδικούν και οι εργαζόμενοι, που προσέφυγαν στα δικαστήρια, εξηγώντας πως υπάρχει η νομική δυνατότητα. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης η ειδική διαχείριση, συνεπικουρούμενη από την Grant Thornton, υποστήριξε πως το Mega έχει πολλά χρέη, επικαλούμενη οικονομικά στοιχεία της χρήσης του… 2014. Η αλήθεια είναι πως από τότε η Τηλέτυπος κάλυψε τις υποχρεώσεις προς τις τράπεζες και υπάρχει μόνο μία εκκρεμότητα 15 εκατ. ευρώ από το δάνειο που είχε λάβει.

Τα στοιχεία αυτά είναι σε γνώση και της Grant Thornton, που για λογαριασμό των τραπεζών είχε αναλάβει την υποχρέωση σύνταξης των δύο επενδυτικών σχεδίων. Και σίγουρα οι τράπεζες, που έχουν δεσμεύσει τους εταιρικούς τραπεζικούς λογαριασμούς της Τηλέτυπος, γνωρίζουν την πραγματικότητα. Οι εργαζόμενοι στο δικαστήριο πρότειναν τη διεκδίκηση της άδειας, αλλά η πλευρά της ειδικής διαχείρισης υποστήριξε πως δεν υπάρχουν τα διαθέσιμα χρήματα από τις… τράπεζες.

http://www.typologies.gr/mega-eidikis-ekpompis/

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Fagor – Πυλώνες

Η αγορά σήμερα

11-04-2019

Fagor – Πυλώνες

Διαθέσιμη από την AMF Electronics είναι η σειρά επαγγελματικών πυλώνων της Fagor, που εξασφαλίζει υψηλής ασφάλειας τοποθέτηση κεραίας σε μεγάλα ύψη. Η σειρά διαθέτει τρία διαφορετικά τμήματα, το FG PNT 15, το FG TRT 25 και το FG BTR AT. Το FG PNT 15 έχει ύψος 1,5 μέτρα και αποτελεί...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 128

Τεύχος 128

23-04-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 128

Το νέο τεύχος Μαΐου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τρίτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην Salonica Electronix 2019, το 2ο Κλαδικό Συνέδριο Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας & Τηλεόρασης που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη στις 6 και 7 Απριλίου του 2019. Για άλλη μια χρονιά η ανταπόκριση του τεχνικού κοινού ήταν θετική. Επαγγελματίες του κλάδου, από την Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, αλλά και από την Αθήνα, την Κρήτη, τον Έβρο, τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα, επισκέφτηκαν το Salonica Electronix και είδαν ό,τι πιο σύγχρονο διακινείται στην χώρα μας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.