Συζητήσεις στο satleo

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
thodorisk | 10-December-2019 | 13:44:10

Αναλογική λήψη - Τηλεόραση
thodorisk | 10-December-2019 | 11:35:10

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
marmar | 10-December-2019 | 10:26:10

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 10-December-2019 | 10:16:10

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 10-December-2019 | 7:46:10

Ειδήσεις . News
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 | 12:52

Η Infomir πετυχαίνει νίκη στον αγώνα για την προστασία της πνευματικής της ιδιοκτησίας

Η Infomir πέτυχε μία νίκη στον αγώνα της για την προστασία των αποκωδικοποιητών MAG. Σε δήλωση της λέει ότι η διοίκηση της έκθεσης Cabsat, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Dubai των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από τις 12 έως 14 Μαρτίου, διέκοψε τη σύμβαση, έκλεισε το περίπτερο και περιόρισε την πρόσβαση στην εκδήλωση, στην Shenzhen GYS Technology Co. Ltd...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η Infomir πέτυχε μία νίκη στον αγώνα της για την προστασία των αποκωδικοποιητών MAG.

Σε δήλωση της λέει ότι η διοίκηση της έκθεσης Cabsat, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Dubai των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από τις 12 έως 14 Μαρτίου, διέκοψε τη σύμβαση, έκλεισε το περίπτερο και περιόρισε την πρόσβαση στην εκδήλωση, στην Shenzhen GYS Technology Co. Ltd, κινεζική εταιρεία κατασκευής συσκευών IPTV.

Ο λόγος ήταν η παραβίαση των κανόνων της εκδήλωσης και η παραποίηση προϊόντων του ομίλου εταιρειών Infomir.

Η Infomir προσθέτει στην ανακοίνωση ότι τα προϊόντα της Shenzhen GYS Technology αντέγραφαν τους αποκωδικοποιητές MAG της Infomir, και τους επέτρεπαν να χρησιμοποιούν το middleware της Infomir, λογισμικό διαχείρισης υπηρεσιών IPTV/OTT. Οι συσκευές αυτές αποτελούσαν επίσης απειλή για την κανονική λειτουργία της σειράς των αποκωδικοποιητών MAG.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από το Broadband TV News, τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους το περιφερειακό δικαστήριο της Βρέμης διέταξε τη λήψη προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων εναντίον δύο διανομέων που πωλούσαν αποκωδικοποιητές Formuler στη Γερμανία. Αυτό, λέει η Infomir, απέδειξε το γεγονός της εξομοίωσης των διευθύνσεων MAC των συσκευών MAG.

Η Infomir καταλήγει λέγοντας ότι χρησιμοποιεί «όλες τις διαθέσιμες μεθόδους για να προστατεύσει τα δικαιώματά της από τέτοιες παραβάσεις και να εξασφαλίσει σταθερή και αξιόπιστη λειτουργία των προϊόντων της».

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 106

Η αγορά σήμερα

04-12-2019

DST 106

Το DST 106 είναι ένα IP σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει έως 100 ελεύθερα δορυφορικά κανάλια μέσω streaming, από δύο δορυφόρους επιλογής του ξενοδοχείου. Το πακέτο περιλαμβάνει τη μονάδα sdi480 της TERRA, η οποία καλύπτεται με 4 χρόνια εγγύησης και δυνατότητα...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Τεύχος 135

20-11-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους αποτελεί το αφιέρωμα στην PAOK TV, τη νέα πλατφόρμα μετάδοσης όλων των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Έπειτα από την πολυετή παραμονή των ομάδων στην κοινή τηλεοπτική στέγη της Nova και την είσοδο από πέρυσι της ΕΡΤ στις ζωντανές μεταδόσεις αγώνων της Super League, έρχεται πλέον το PAOK TV για να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η διαδικτυακή πλατφόρμα PAOK TV ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία γίνεται η πρώτη στα χρονικά ομάδα της χ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.