Ειδήσεις . News
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 | 12:52

Η Infomir πετυχαίνει νίκη στον αγώνα για την προστασία της πνευματικής της ιδιοκτησίας

Η Infomir πέτυχε μία νίκη στον αγώνα της για την προστασία των αποκωδικοποιητών MAG. Σε δήλωση της λέει ότι η διοίκηση της έκθεσης Cabsat, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Dubai των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από τις 12 έως 14 Μαρτίου, διέκοψε τη σύμβαση, έκλεισε το περίπτερο και περιόρισε την πρόσβαση στην εκδήλωση, στην Shenzhen GYS Technology Co. Ltd...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η Infomir πέτυχε μία νίκη στον αγώνα της για την προστασία των αποκωδικοποιητών MAG.

Σε δήλωση της λέει ότι η διοίκηση της έκθεσης Cabsat, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Dubai των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από τις 12 έως 14 Μαρτίου, διέκοψε τη σύμβαση, έκλεισε το περίπτερο και περιόρισε την πρόσβαση στην εκδήλωση, στην Shenzhen GYS Technology Co. Ltd, κινεζική εταιρεία κατασκευής συσκευών IPTV.

Ο λόγος ήταν η παραβίαση των κανόνων της εκδήλωσης και η παραποίηση προϊόντων του ομίλου εταιρειών Infomir.

Η Infomir προσθέτει στην ανακοίνωση ότι τα προϊόντα της Shenzhen GYS Technology αντέγραφαν τους αποκωδικοποιητές MAG της Infomir, και τους επέτρεπαν να χρησιμοποιούν το middleware της Infomir, λογισμικό διαχείρισης υπηρεσιών IPTV/OTT. Οι συσκευές αυτές αποτελούσαν επίσης απειλή για την κανονική λειτουργία της σειράς των αποκωδικοποιητών MAG.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από το Broadband TV News, τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους το περιφερειακό δικαστήριο της Βρέμης διέταξε τη λήψη προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων εναντίον δύο διανομέων που πωλούσαν αποκωδικοποιητές Formuler στη Γερμανία. Αυτό, λέει η Infomir, απέδειξε το γεγονός της εξομοίωσης των διευθύνσεων MAC των συσκευών MAG.

Η Infomir καταλήγει λέγοντας ότι χρησιμοποιεί «όλες τις διαθέσιμες μεθόδους για να προστατεύσει τα δικαιώματά της από τέτοιες παραβάσεις και να εξασφαλίσει σταθερή και αξιόπιστη λειτουργία των προϊόντων της».

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMF AOORSQFR1B1

Η αγορά σήμερα

30-07-2019

AMF AOORSQFR1B1

Ο AMF AOORSQFR1B1 είναι ένας παθητικός οπτικός δέκτης ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή αρχιτεκτονική FTTH. Λαμβάνει σήμα με δίοδο PIN υψηλής ευαισθησίας και δεν απαιτεί καμία τροφοδοσία και κατανάλωση ρεύματος. Υποστηρίζει ζώνη διέλευσης RF 1,0GHz, ενώ όταν η οπτική ισχύς εισόδου είναι -1dBm (PIN = -1dBm), το επίπεδο εξόδου RF...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Τεύχος 131

22-07-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έκτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για τον Infomir MAG425A, που είναι το πρώτο 4K STB της Infomir για Android TV. Έπειτα από μια σπουδαία πορεία στην παραγωγή εξειδικευμένων IPTV συσκευών που την οδήγησε στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, η ουκρανική Infomir παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο που ξεχωρίζει χωρίς να ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων. Πρόκειται για το MAG425A, που είναι ένα 4K STB για Android TV με προ-εγκατεστημένες Google υπηρεσίες. Με ενσωματωμένο Chromecast και Wi-Fi διπλής μπάντας 2,4/5GHz, αλλά και Bluetooth ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.