19/03/2019

Η Infomir πετυχαίνει νίκη στον αγώνα για την προστασία της πνευματικής της ιδιοκτησίας

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η Infomir πέτυχε μία νίκη στον αγώνα της για την προστασία των αποκωδικοποιητών MAG. Σε δήλωση της λέει ότι η διοίκηση της έκθεσης Cabsat, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Dubai των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από τις 12 έως 14 Μαρτίου, διέκοψε τη σύμβαση, έκλεισε το περίπτερο και περιόρισε την πρόσβαση στην εκδήλωση, στην Shenzhen GYS Technology Co. Ltd...
Η Infomir πέτυχε μία νίκη στον αγώνα της για την προστασία των αποκωδικοποιητών MAG.

Σε δήλωση της λέει ότι η διοίκηση της έκθεσης Cabsat, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Dubai των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από τις 12 έως 14 Μαρτίου, διέκοψε τη σύμβαση, έκλεισε το περίπτερο και περιόρισε την πρόσβαση στην εκδήλωση, στην Shenzhen GYS Technology Co. Ltd, κινεζική εταιρεία κατασκευής συσκευών IPTV.

Ο λόγος ήταν η παραβίαση των κανόνων της εκδήλωσης και η παραποίηση προϊόντων του ομίλου εταιρειών Infomir.

Η Infomir προσθέτει στην ανακοίνωση ότι τα προϊόντα της Shenzhen GYS Technology αντέγραφαν τους αποκωδικοποιητές MAG της Infomir, και τους επέτρεπαν να χρησιμοποιούν το middleware της Infomir, λογισμικό διαχείρισης υπηρεσιών IPTV/OTT. Οι συσκευές αυτές αποτελούσαν επίσης απειλή για την κανονική λειτουργία της σειράς των αποκωδικοποιητών MAG.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από το Broadband TV News, τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους το περιφερειακό δικαστήριο της Βρέμης διέταξε τη λήψη προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων εναντίον δύο διανομέων που πωλούσαν αποκωδικοποιητές Formuler στη Γερμανία. Αυτό, λέει η Infomir, απέδειξε το γεγονός της εξομοίωσης των διευθύνσεων MAC των συσκευών MAG.

Η Infomir καταλήγει λέγοντας ότι χρησιμοποιεί «όλες τις διαθέσιμες μεθόδους για να προστατεύσει τα δικαιώματά της από τέτοιες παραβάσεις και να εξασφαλίσει σταθερή και αξιόπιστη λειτουργία των προϊόντων της».

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.