Ειδήσεις . News
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 | 13:46

ΕΕΤΤ: Συνάντηση oμάδας εργασίας του ERGP για τις διασυνοριακές παραδόσεις δεμάτων ηλεκτρονικού εμπορίου, στην Αθήνα

Η ΕΕΤΤ φιλοξένησε στην Αθήνα (19 & 20 Μαρτίου) διήμερη συνάντηση της ομάδας εργασίας του Σώματος Ευρωπαίων Ρυθμιστών για τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες (ERGP) για θέματα διασυνοριακής παράδοσης δεμάτων ηλεκτρονικού εμπορίου, στην οποία προεδρεύει μαζί με τη Γερμανική ρυθμιστική αρχή.

Η ΕΕΤΤ φιλοξένησε στην Αθήνα (19 & 20 Μαρτίου) διήμερη συνάντηση της ομάδας εργασίας του Σώματος Ευρωπαίων Ρυθμιστών για τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες (ERGP) για θέματα διασυνοριακής παράδοσης δεμάτων ηλεκτρονικού εμπορίου, στην οποία προεδρεύει μαζί με τη Γερμανική ρυθμιστική αρχή.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της, η ομάδα αξιολόγησε την πρώτη φάση εφαρμογής του νέου Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (2018/644) για τη διασυνοριακή παράδοση δεμάτων ηλεκτρονικού εμπορίου. Ειδικότερα, επικεντρώθηκε σε ζητήματα που αφορούν τυχόν δυσκολίες ή προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Εθνικές Ρυθμιστικές Αρχές (ΕΡΑ) και οι ταχυδρομικοί πάροχοι κατά την υλοποίηση του Κανονισμού, καθώς επίσης σε θέματα σχετικά με τη συνεκτικότητα και συγκρισιμότητα των τιμοκαταλόγων που έχουν συλλεχθεί.

Τα αποτελέσματα των εργασιών της ομάδας εργασίας του ERGP θα ληφθούν υπόψη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην έκθεση που θα υποβάλει έως τις 23 Μαΐου 2020 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο Συμβούλιο και στην Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, σχετικά με την εφαρμογή και εκτέλεση του Κανονισμού, η οποία δύναται να συνοδεύεται από νομοθετική πρόταση επανεξέτασής του.

Σημειώνεται ότι η ΕΕΤΤ έχει εκλεγεί στην Αντιπροεδρία του ERGP για το 2019 και στην Προεδρία του Σώματος για το 2020.

https://www.eett.gr/

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI LR 22

Η αγορά σήμερα

23-07-2019

WISI LR 22

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics το νέο οπτικό Node LR 22 της Wisi. Πρόκειται για ένα υψηλής απόδοσης οπτικό mini Node που είναι πλήρως συμβατό για εφαρμογές DOCSIS 3.1 σε FTTC ή FTTB δίκτυα οπτικής ίνας. Έχει ενσωματωμένους διαχωριστές / διακλαδωτές εξόδου για ευέλικτη διαμόρφωση των δύο εξόδων RF.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Τεύχος 130

19-06-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το πέμπτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα διαβάσουμε το άρθρο για τον Dreambox ONE Ultra HD ένα νέο που φέρνει στην αγορά η Dream Property (πρώην Dream Multimedia). Πρόκειται για έναν εντελώς διαφορετικό δέκτη, ο οποίος έρχεται με διπλό δορυφορικό DVB-S2X tuner και υπερυψηλής απόδοσης επεξεργαστή 6 πυρήνων που τον καθιστά ως τον παγκοσμίως ταχύτερο δέκτη στην αγορά. Βασίζεται σε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σχεδιασμού σε σχέση με όλα τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ είναι ο πρώτος Dreambox δέκτης που μπορεί να υποστηρίξει διπλή λειτουργία Enigma2 και Android. Με ασύρματε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.