03/04/2019

“Αγοράζουν πρόγραμμα” οι περιφερειακοί σταθμοί από το A-Epsilon TV

Αναδημοσίευση από typologies.gr

Δεν κάνουν δικτύωση, αλλά αγοράζουν πρόγραμμα από το Α-Epsilon TV, συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη, υποστήριξαν οι σταθμοί που κλήθηκαν σε ακρόαση από το ΕΣΡ για «εκπομπή κατά τρόπο που προσήκει σε σταθμό εθνικής εμβέλειας». Εμπλεκόμενοι σταθμοί είναι το ΑΕ Channel της Θεσσαλονίκης, το ΑΕ της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, το Α ΝΕΤ της Μεσσηνίας και το ΑΕ...

Δεν κάνουν δικτύωση, αλλά αγοράζουν πρόγραμμα από το Α-Epsilon TV, συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη, υποστήριξαν οι σταθμοί που κλήθηκαν σε ακρόαση από το ΕΣΡ για «εκπομπή κατά τρόπο που προσήκει σε σταθμό εθνικής εμβέλειας». Εμπλεκόμενοι σταθμοί είναι το ΑΕ Channel της Θεσσαλονίκης, το ΑΕ της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, το Α ΝΕΤ της Μεσσηνίας και το ΑΕ του Λασιθίου. Υπενθυμίζεται πως ο Φίλιππος Βρυώνης διεκδίκησε, χωρίς επιτυχία, άδεια εθνικής εμβέλειας από το ΕΣΡ κατά την πρώτη διαγωνιστική διαδικασία.

http://www.typologies.gr/quot-agorazoyn-programma-quot-oi-perifereiakoi-stathmpoi-apo-to-a-epsilon-tv/

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.