Ειδήσεις . News
Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019 | 11:26

Η ΕΡΤ στο Salonica Electronix 2019

Στο συνέδριο η ΕΡΤ θα συμμετάσχει με δύο δικά της περίπτερα, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να μάθουν για τις νέες διαδραστικές υπηρεσίες που προσφέρει η Υβριδική Ευρυζωνική Τηλεόραση (HbbTV – Hybrid Broadcast Broadband TV), η οποία διατίθεται ελεύθερα σε όσους διαθέτουν έξυπνες τηλεοράσεις.

Τις πύλες του ανοίγει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (6 και 7 Απριλίου) στη συμπρωτεύουσα το κλαδικό συνέδριο Salonica Electronix 2019, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης και δικτύων. Σημαντική θέση στο Salonica Electronix 2019 θα έχει η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ Α.Ε.), η οποία πάντα πρωτοπόρος στις νέες τεχνολογίες, θα παρουσιάσει τις νέες διαδραστικές υπηρεσίες που παρέχει μέσω της υβριδικής της πλατφόρμας.

Στο συνέδριο η ΕΡΤ θα συμμετάσχει με δύο δικά της περίπτερα, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να μάθουν για τις νέες διαδραστικές υπηρεσίες που προσφέρει η Υβριδική Ευρυζωνική Τηλεόραση (HbbTV – Hybrid Broadcast Broadband TV), η οποία διατίθεται ελεύθερα σε όσους διαθέτουν έξυπνες τηλεοράσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΡΤ επενδύει στον νέο τρόπο παρακολούθησης περιεχομένου και συγκεκριμένα σε υπηρεσίες ΟΤΤ (over the top), προσφέροντας νέα διαδικτυακά κανάλια με αποκλειστικό περιεχόμενο.
Αθλητικές μεταδόσεις, παιδικές σειρές κινουμένων σχεδίων, ντοκιμαντέρ ταξιδιωτικού, οικολογικού, ιστορικού και επιστημονικού περιεχομένου, καθώς και factual entertainment -και όχι μόνο- αποτελούν το μενού των διαδικτυακών καναλιών.

Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις υπηρεσίες δεύτερης οθόνης (HbbTV 2.0 Companion Screen), όπου ο τηλεθεατής μπορεί να μοιράσει το περιεχόμενο της έξυπνης συσκευής του στην οθόνη της τηλεόρασης, αρκεί να έχει «κατεβάσει» τη νέα εφαρμογή της ΕΡΤ, η οποία είναι διαθέσιμη σε περιβάλλοντα iOS και Android, και οι συσκευές  βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο.

Επίσης, η ΕΡΤ μέσω των υβριδικών υπηρεσιών προσφέρει στον τηλεθεατή τη δυνατότητα να σκηνοθετήσει αυτό που βλέπει, με την επιλογή κάμερας παρακολούθησης περιεχομένου από γωνία θέασης 360ο μοιρών σε πραγματικό αλλά και κατά απαίτηση χρόνο.

Παράλληλα  παρέχει τις υπηρεσίες επιλογής υποτίτλων σε παραπάνω από μία γλώσσες που είναι διαθέσιμες, και ψηφοφορίας σε πραγματικό χρόνο (subtitles selection services and interactive voting), συμμετέχοντας σε έρευνες, διαγωνισμούς, ψηφοφορίες κλπ.

Τέλος όλες οι υπηρεσίες και εφαρμογές της υβριδικής τηλεόρασης της ΕΡΤ θα είναι διαθέσιμες και στην ERT World, δίνοντας τη δυνατότητα στον Απόδημο Ελληνισμό να απολαύσει το ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ στη μεγάλη οθόνη.

Η πρόσβαση στο συνέδριο είναι δωρεάν και το μόνο που απαιτείται είναι η καταχώρηση των στοιχείων σας στο site του συνεδρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

IB-MS303-T

Η αγορά σήμερα

04-06-2019

IB-MS303-T

Η επιτραπέζια βάση IB-MS303-T είναι μία εξαιρετικά εργονομική και μοντέρνα βάση στήριξης, για την τοποθέτηση μιας οθόνης υπολογιστή στο γραφείο σας. Διαθέτει 4 συνολικά αρθρώσεις με ελευθερία κίνησης, οι οποίες σας επιτρέπουν να έχετε ανά πάσα στιγμή την οθόνη σας στην επιθυμητή θέση. Χάρη στο clamp στήριξης που διαθέτει, μπορείτε...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Τεύχος 130

19-06-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 130

Το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το πέμπτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα διαβάσουμε το άρθρο για τον Dreambox ONE Ultra HD ένα νέο που φέρνει στην αγορά η Dream Property (πρώην Dream Multimedia). Πρόκειται για έναν εντελώς διαφορετικό δέκτη, ο οποίος έρχεται με διπλό δορυφορικό DVB-S2X tuner και υπερυψηλής απόδοσης επεξεργαστή 6 πυρήνων που τον καθιστά ως τον παγκοσμίως ταχύτερο δέκτη στην αγορά. Βασίζεται σε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σχεδιασμού σε σχέση με όλα τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ είναι ο πρώτος Dreambox δέκτης που μπορεί να υποστηρίξει διπλή λειτουργία Enigma2 και Android. Με ασύρματε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.