Ειδήσεις . News
Τρίτη, 9 Απριλίου 2019 | 11:40

Η Vodafone ενισχύει τα καταστήματα Vodafone με στόχο μία νέα Phygital εμπειρία, συνδυάζοντας το ψηφιακό με το φυσικό περιβάλλον

Το 2018 ήταν μία δυναμική χρονιά για τα καταστήματα Vodafone, καθώς εξυπηρέτησαν περισσότερους από 20 εκατ. καταναλωτές, επιτυγχάνοντας παράλληλα αξιοσημείωτη αύξηση των πωλήσεων προϊόντων σταθερής και κινητής, η οποία συνέβαλε στην ανάπτυξη της Vodafone Ελλάδας.

Η εταιρεία στηρίζεται στα καταστήματα Vodafone, έχοντας χτίσει την καλύτερη αλυσίδα λιανικών πωλήσεων – Εξυπηρέτησε 20 εκατ. πελάτες το 2018

Το 2018 ήταν μία δυναμική χρονιά για τα καταστήματα Vodafone, καθώς εξυπηρέτησαν περισσότερους από 20 εκατ. καταναλωτές, επιτυγχάνοντας παράλληλα αξιοσημείωτη αύξηση των πωλήσεων προϊόντων σταθερής και κινητής, η οποία συνέβαλε στην ανάπτυξη της Vodafone Ελλάδας.

Η Vodafone ενισχύει τη λιανική της αλυσίδα, με στόχο να συνδυάσει το φυσικό με το ψηφιακό περιβάλλον (phygital) και να φέρει την επόμενη ημέρα στη αγορά. Με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη, επενδύει με συνέπεια στα καταστήματα Vodafone και διαθέτει την καλύτερη εμπορική ομάδα, αλλά και την πιο εξωστρεφή αλυσίδα της αγοράς.

Η συνεχής ανάπτυξη, η μεγάλη προοπτική, αλλά και η δυναμική πορεία των καταστημάτων Vodafone επιβεβαιώθηκε στο ετήσιο συνέδριο της αλυσίδας λιανικής της Vodafone Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Αθήνα, με τη συμμετοχή δεκάδων συνεργατών της εταιρείας από όλη την Ελλάδα.

Το 2019 θα είναι ένα έτος ισχυρής ανάπτυξης για την αλυσίδα καταστημάτων Vodafone, στην οποία η εταιρεία επενδύει με συνέπεια, στηρίζεται σε αυτήν και σχεδιάζει το κατάστημα του αύριο, με πυλώνες τη σύγκλιση των υπηρεσιών επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και ΙοΤ και με στόχο τη μεταμόρφωση της εμπειρίας του πελάτη μέσα από το ψηφιακό περιβάλλον.

 

Η αλυσίδα καταστημάτων είναι η καρδιά της Vodafone

«Αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για όλους μας να πάμε στην επόμενη ημέρα και να μεταμορφώσουμε την εμπειρία του πελάτη, βοηθώντας τον να μεταβεί στο ψηφιακό περιβάλλον.

Προχωρούμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό και συνδέουμε τον ψηφιακό με τον φυσικό κόσμο, με στόχο να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία για τους Έλληνες καταναλωτές. Η αλυσίδα των καταστημάτων Vodafone βρίσκεται στην καρδιά της καθημερινής μας μάχης. H αλυσίδα μας είναι η καρδιά της Vodafone» σημείωσε, απευθυνόμενους στους συνεργάτες της εταιρείας ο εμπορικός διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, κ. Άρης Γεωργόπουλος.

Στους συνεργάτες της Vodafone μίλησε και ο διεθνούς φήμης brand strategist, Peter Economides, σε μία ομιλία που είχε ως πυρήνα τη φράση #ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο κ. Economides τους κάλεσε να προετοιμαστούν για το μέλλον, να θέσουν υψηλούς στόχους με όραμα για το αύριο και να ξεκινήσουν από τώρα με γερά βήματα. «Η 4η βιομηχανική επανάσταση ξεκινά και χρειάζεται πια να σκεφτούμε διαφορετικά. Η προσπάθεια αξιοποίησης κάθε επαφής με τον πελάτη σας πρέπει να είναι συνεχής. Αλλά θα πρέπει να τον εκπλήσσετε θετικά. Ο κόσμος πλέον αγοράζει εμπειρίες και όχι σκέτα προϊόντα – και για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να απλοποιείτε το σύνθετο».

Με αφορμή την επιτυχημένη διοργάνωση του ετήσιου συνεδρίου λιανικής αλυσίδας της Vodafone, ο διευθυντής λιανικών πωλήσεων της Vodafone Ελλάδας, κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς δήλωσε: «Στην Vodafone είμαστε δεσμευμένοι στο να επενδύουμε στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας, των δεξιοτήτων τους και της τεχνογνωσίας τους γύρω από το ψηφιακό περιβάλλον, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Είμαστε τυχεροί που διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα πωλήσεων στην Ελλάδα και επενδύουμε σε αυτήν με στόχο να παράσχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας. Πιστεύουμε στην αλυσίδα! Βασιζόμαστε πάνω της! Tα καλύτερα έρχονται!»

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, κ. Χάρης Μπρουμίδης, δήλωσε: «Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Η αλυσίδα καταστημάτων Vodafone είναι ο βασικός πυλώνας μας στην αγορά και η αναπτυξιακή της πορεία ακολουθεί την σταθερά θετική ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της Vodafone στην Ελλάδα.  Επενδύουμε στην αλυσίδα μας, με στόχο να συνεχίσουμε να διατηρούμε το καλύτερο δίκτυο καταστημάτων και την καλύτερη ομάδα πωλήσεων στην Ελλάδα. Με τη βοήθεια των συνεργατών μας, δημιουργούμε το κατάστημα του αύριο – ένα κατάστημα που θα λειτουργεί ψηφιακά και θα συμβάλει στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών στη λιανική αγορά».

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DM303L HD

Η αγορά σήμερα

27-08-2019

DM303L HD

Έφτασε στην AMF Electronics ο νέος ψηφιακός διαμορφωτής DM303L HD. Χρησιμοποιείται για να διαμορφώνει ένα HDMI σήμα από οποιαδήποτε πηγή σε DVB-T επίγειο ψηφιακό κανάλι της μπάντας των UHF ή VHF, ώστε να μπορεί αυτό να διανεμηθεί μέσω του ομοαξονικού δικτύου. Δίνει ποιότητα εικόνας Full HD με ανάλυση 1080p, ενώ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Τεύχος 132

28-08-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έβδομο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οι δοκιμές του νέου τεύχους ξεκινάνε με το άρθρο για το επαγγελματικό headend ENGEL MS4400FTA, που είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ανεξάρτητα διπλά tuners και κάνει επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ομοαξονική καλωδίωση. Είναι ένα micro headend της Engel που έχει δυνατότητα να διαχειρίζεται τέσσερα DVB-S/S2/T/T2/C σήματα και να αποδίδει στην έξοδο τέσσερα ρυθμιζόμενα DVB-T/C κανάλια. Υποστηρίζει τεχνολογία “pool” που παρέχει τεράστια ευελιξία στην επιλογή προγραμμάτων, ενώ τα δύο ενσωματωμένα ανεξά...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.