Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 | 10:49

Η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου συμπληρώνει ένα έτος, ως ενεργό μέλος στον Κύκλο Πρεσβευτών του Ιδρύματος Vodafone

Η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, γνωστή ως το κορίτσι-σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, συμπλήρωσε το πρώτο έτος συμμετοχής και ουσιαστικής συμβολής της στον Κύκλο Πρεσβευτών του Ιδρύματος Vodafone. Κατά την διάρκεια του έτους, λειτούργησε συμβουλευτικά στα διάφορά προγράμματα του Ιδρύματος, ενώ συνδέθηκε ιδιαίτερα με το πρόγραμμα World of Difference...

Η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, γνωστή ως το κορίτσι-σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, συμπλήρωσε το πρώτο έτος συμμετοχής και ουσιαστικής συμβολής της στον Κύκλο Πρεσβευτών του Ιδρύματος Vodafone. Κατά την διάρκεια του έτους, λειτούργησε συμβουλευτικά στα διάφορά προγράμματα του Ιδρύματος, ενώ συνδέθηκε ιδιαίτερα με το πρόγραμμα World of Difference,  που δίνει την ευκαιρία σε νέους να εργαστούν για 6 μήνες στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους, ενώ το Ίδρυμα Vodafone καλύπτει τον μισθό και τις εργοδοτικές τους εισφορές.

Στο πλαίσιο συμμετοχής της στον Κύκλο Πρεσβευτών, η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου καλωσόρισε τους φετινούς 10 νέους που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα World of Difference και δήλωσε «Θεωρώ ότι ο χρόνος που θα εργαστούν αυτοί οι 10 νέοι στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό που έχουν ήδη επιλέξει θα τους τροφοδοτήσει με μοναδικά συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης. Τους δίνεται η δυνατότητα να εργαστούν για το κοινό καλό, να κάνουν τη διαφορά στις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας και να ευαισθητοποιήσουν πολλούς άλλους με το παράδειγμά τους».

Το World of Difference είναι ένα από τα προγράμματα, που για 9 συναπτά έτη προσφέρει στην κοινωνία, ενώ μόνο κατά τη διάρκεια του 2018, συνέβαλε στην υποστήριξη περισσότερων από 250.000 συνανθρώπων μας και την ευαισθητοποίηση πάνω από 600.000 ατόμων σε καίρια κοινωνικά ζητήματα.  Φέτος, στον πυρήνα του προγράμματος βρίσκεται η τεχνολογία, καθώς οι νικητές επιλέχθηκαν, όχι μόνο για το πάθος τους για προσφορά, αλλά και για τις τεχνολογικές τους γνώσεις. Και για τη Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, άλλωστε, η τεχνολογία είναι απαραίτητη και στον επιστημονικό κλάδο, τονίζοντας πως «η επιστήμη γενικότερα και όχι μόνο στη Μοριακή Βιολογία, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα σημείο που δε θα μπορούσε να εξελίσσεται χωρίς την τεχνολογία».

Η ίδια στο διάστημα του ενός έτους που μετέχει στην πρωτοβουλία του Ιδρύματος Vodafone, έχει «αγκαλιάσει» το World of Difference, καθώς μέσα από την προσωπική της εμπειρία, ως ένα από τα παιδιά που μεγάλωσε στα Παιδικά Χωριά SOS, μπορεί να αναγνωρίσει και να ταυτιστεί με το πρόγραμμα και τη σπουδαιότητα του έργου του. Για εκείνη η απλότητα της προσφοράς έχει ανεκτίμητη αξία για την ανθρώπινη ευτυχία. Μάλιστα, ως επιστήμονας, δίνει τη δική της εκδοχή για την ενσυναίσθηση και τη δύναμη της εθελοντικής προσφοράς, αναφέροντας ότι «τα τελευταία χρόνια η επιστημονική κοινότητα έχει αποδείξει ότι η ευτυχία μας προέρχεται από τους άλλους».

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DM303L HD

Η αγορά σήμερα

27-08-2019

DM303L HD

Έφτασε στην AMF Electronics ο νέος ψηφιακός διαμορφωτής DM303L HD. Χρησιμοποιείται για να διαμορφώνει ένα HDMI σήμα από οποιαδήποτε πηγή σε DVB-T επίγειο ψηφιακό κανάλι της μπάντας των UHF ή VHF, ώστε να μπορεί αυτό να διανεμηθεί μέσω του ομοαξονικού δικτύου. Δίνει ποιότητα εικόνας Full HD με ανάλυση 1080p, ενώ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Τεύχος 132

28-08-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έβδομο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οι δοκιμές του νέου τεύχους ξεκινάνε με το άρθρο για το επαγγελματικό headend ENGEL MS4400FTA, που είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ανεξάρτητα διπλά tuners και κάνει επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ομοαξονική καλωδίωση. Είναι ένα micro headend της Engel που έχει δυνατότητα να διαχειρίζεται τέσσερα DVB-S/S2/T/T2/C σήματα και να αποδίδει στην έξοδο τέσσερα ρυθμιζόμενα DVB-T/C κανάλια. Υποστηρίζει τεχνολογία “pool” που παρέχει τεράστια ευελιξία στην επιλογή προγραμμάτων, ενώ τα δύο ενσωματωμένα ανεξά...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.