Skip to main content
10 Μαΐου 2019 19:40

H οσκαρική «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου διαθέσιμη στην ON DEMAND υπηρεσία της COSMOTE TV

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2F8c1adc144a6068346b752379a11a93ac XL

Μεγάλους τίτλους στην υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND που το επόμενο διάστημα θα κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια COSMOTE CINEMA, όπως η Ευνοούμενη (The Favourite) του Γιώργου Λάνθιμου και o Ψυχρός Πόλεμος (Cold War) του Πάβελ Παβλικόφσκι, δημοφιλή blockbuster (Alien: Covenant), αλλά και νέα επεισόδια τηλεοπτικών σειρών (Grantchester), θα έχουν στη διάθεσή τους οι συνδρομητές…

Μεγάλους τίτλους στην υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND που το επόμενο διάστημα θα κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια COSMOTE CINEMA, όπως η Ευνοούμενη (The Favourite) του Γιώργου Λάνθιμου και o Ψυχρός Πόλεμος (Cold War) του Πάβελ Παβλικόφσκι, δημοφιλή blockbuster (Alien: Covenant), αλλά και νέα επεισόδια τηλεοπτικών σειρών (Grantchester), θα έχουν στη διάθεσή τους οι συνδρομητές της COSMOTE TV αυτή την εβδομάδα.

Κινηματογραφικά blockbuster, συναρπαστικά θρίλερ & βραβευμένες παραγωγές στο COSMOTE CINEMA 1HD

Το blockbuster της εβδομάδας, Alien: Covenant, δια χειρός Ρίντλεϊ Σκοτ (Ο Μονομάχος, The Martian, Blade Runner) έρχεται στο COSMOTE CINEMA 1HD, την Κυριακή 12/5 στις 21.00 (ζώνη blockbuster). Η συνέχεια του οσκαρικού franchise, με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φασμπέντερ, ακολουθεί το πλήρωμα ενός αποικιακού διαστημόπλοιου, το οποίο ταξιδεύει με προορισμό έναν νέο πλανήτη, που κρύβει σκοτεινά μυστικά.

Οι φίλοι του θρίλερ, μέσα από την ισπανική ταινία Το Μυστικό της Πεταλούδας (The Warning) θα πάρουν μέρος στην εξιχνίαση μιας ιδιαίτερης υπόθεσης με κοινό παρονομαστή δύο δολοφονίες που διαπράχθηκαν με διαφορά 10 ετών (Α’ προβολή – Παρασκευή 10/5, 21.00). Επίσης, την Πέμπτη 16/5 η δραματική ταινία του Πάολο Γκενοβέζε (Τέλειοι Ξένοι), Η Συνάντηση (The Place), θα μας συστήσει έναν μυστηριώδη άντρα, καθημερινό θαμώνα ενός μπαρ, ο οποίος υπόσχεται στους πελάτες την εκπλήρωση μιας επιθυμίας τους με αντάλλαγμα, μια παράξενη αποστολή (Α’ προβολή – 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres).

Στην επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση της σχολής Bauhaus, στην πόλη Weimar της Γερμανίας από τον αρχιτέκτονα Walter Gropius, κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 1HD η ταινία Bauhaus (Τρίτη 14/5, 21.00).

COSMOTE CINEMA 2HD: αφιέρωμα στη Γιορτή της Μητέρας με τις ταινίες Lady Bird, Tully, The Second Mother

Στο πρόγραμμα του COSMOTE CINEMA 2HD ξεχωρίζει το Σάββατο 11/5 στις 22.00, η πρεμιέρα της δραματικής κομεντί Ένα Φανταστικό Σπίτι (Ideal Home), για ένα γκέι ζευγάρι του οποίου η ζωή ανατρέπεται όταν μετακομίζει μαζί του ένα 10χρονο παιδί. Επίσης, στη ζώνη Ladies First του καναλιού οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν το πολυβραβευμένο βιογραφικό δράμα Hanna Arendt, μέσα από το οποίο σκιαγραφείται το πορτρέτο της σπουδαίας Γερμανίδας πολιτικής φιλοσόφου Χάνα Αρέντ (Μπάρμπαρα Σούκοβα) (Α΄προβολή – Τετάρτη 15/5, 22.00).

Τη Δευτέρα 13/5 στις 22.00 δεν χάνουμε επίσης την πρεμιέρα της Ιταλικής κωμωδίας Γιατρέ Μου, Κερατωθήκαμε (Couple Therapy For Cheaters), για ένα ζευγάρι άπιστων συντρόφων που καταφεύγει σε σύμβουλο γάμου για να βρει την αληθινή αγάπη.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος του COSMOTE CINEMA 2HD στη Γιορτή της Μητέρας, η βραβευμένη στο Φεστιβάλ του Βερολίνου δραματική ταινία Η Δεύτερη Μάνα (The Second Mother), μας συστήνει τη Βαλ, μία γυναίκα που δεν διατηρεί επαφές με την κόρη της και έχει αφιερωθεί στη δουλειά της ως οικονόμος του σπιτιού μιας μεγαλοαστικής οικογένειας στο Σάο Πάολο. Ωστόσο, οι σχέσεις των δύο μερών διαταράσσονται, όταν η αποξενωμένη κόρη της Βαλ, εμφανίζεται (Κυριακή 12/5, 22.00). Επίσης, την ίδια μέρα από 18.30 έως τα ξημερώματα της Δευτέρας 13/5 θα  προβάλλονται back2back οι ταινίες Lady Bird με την Σίρσα Ρόναν, Tully με την Σαρλίζ Θέρον, Snatched με την Γκόλντι Χον και Promise At Dawn με την Σαρλότ Γκενσμπούργκ.

Grantchester: η 3η σεζόν της σειράς κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV

Στο COSMOTE CINEMA 4HD επιστρέφει με 3ο κύκλο το αστυνομικό δράμα Grantchester (Πέμπτη 16/5, 22.00), για να μας μεταφέρει στην Αγγλία της δεκαετίας του ’50 και, όπου ο ιερέας Σίντνι Τσέιμπερς γίνεται μάρτυρας σε φόνο και η ζωή του αλλάζει ολοκληρωτικά.  

Στο κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου, COSMOTE CINEMA 3, συνεχίζεται τη Δευτέρα 13/5 στις 22.00 το αφιέρωμα στην Κάκια Αναλυτή, με την κωμωδία του 1964 Η Βίλλα των Οργίων.

Από τις πρεμιέρες του VILLAGE CINEMA HD, δεν χάνουμε τη γαλλική κομεντί Απίθανο Ταξίδι (Microbe and Gasoline) του βραβευμένου με OSCAR σεναριογράφου Μισέλ Γκοντρί (Η Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού) με πρωταγωνίστρια την Οντρέ Τοτού (Παρασκευή 10/5, 21.00).

Η Ευνοούμενη και δύο ακόμα υποψηφιότητες για OSCAR® στην υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND

Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, οι συνδρομητές έχουν ήδη στη διάθεσή τους προς ενοικίαση την βραβευμένη με OSCAR ταινία του Γιώργου Λάνθιμου Η Ευνοούμενη (The Favourite) που μας μεταφέρει στις αρχές του 18ου αιώνα, περίοδο κατά την οποία αν και ο βρετανικός θρόνος ανήκει στη βασίλισσα Άννα (Ολίβια Κόλμαν), τα νήματα κινεί η σύμβουλός της Λαίδη Σάρα (Ρέιτσελ Βάις). Το ίδιο διάστημα, η καινούρια υπηρέτρια του παλατιού (Έμα Στόουν) καταφθάνει στην αυλή, και μπαίνει υπό την προστασία της Σάρα.

Στην υπηρεσία διατίθεται επίσης για ενοικίαση η ιαπωνική παραγωγή Κλέφτες Καταστημάτων (Shoplifters), με επίκεντρο μια οικογένεια μικροαπατεώνων που αναλαμβάνει υπό την προστασία της ένα εγκαταλειμμένο παιδί, αλλά και ο Ψυχρός Πόλεμος (Cold War) του Πάβελ Παβλικόφσκι, που με φόντο την επαρχιακή Πολωνία του 1949 ο μουσικοσυνθέτης Βίκτορ αναπτύσσει ερωτική σχέση με τη νεαρή φιλόδοξη τραγουδίστρια Ζούλα. Στη σκιά του Ψυχρού Πολέμου, η σχέση αυτή τους οδηγεί σε διάφορα μέρη ανά τον κόσμο και προξενεί παράπλευρες απώλειες.

Το επόμενο διάστημα, οι τρεις ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια COSMOTE CINEMA.

Alien: Covenant-Πρεμιέρα

To οσκαρικό franchise Alien του Ρίντλεϊ Σκοτ συνεχίζεται με την ταινία Alien: Covenant, στην οποία το φιλόδοξο ταξίδι 2000 εποίκων προς έναν νέο, απομακρυσμένο πλανήτη μετατρέπεται γρήγορα σε εφιάλτη (Κυριακή 12/5, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Blockbuster).

Grantchester – 3η Σεζόν

Ο Σίντνι Τσέιμπερς έχει μια ήσυχη ζωή ως ιερέας στο αγγλικό χωριό του Grantchester. Όλα ωστόσο, ανατρέπονται, όταν έρχεται αντιμέτωπος με έναν φόνο. Συνεργαζόμενος με τον Επιθεωρητή που έχει αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης, ο Σίντνι παραμερίζει τη ζωή του ως ιερέας, καθώς ωθείται στον επικίνδυνο κόσμο των ψεμάτων, της προδοσίας και του εγκλήματος (Πέμπτη 16/5, 22.00, COSMOTE CINEMA 4HD).

Η Δεύτερη Μάνα (The Second Mother) – Πρεμιέρα

Η Βαλ εργάζεται χρόνια ως οικονόμος σε μία εύπορη οικογένεια στο Σάο Πάολο, έχοντας αφήσει πίσω την κόρη της, Τζέσικα. Όταν η Τζέσικα εμφανίζεται ξαφνικά στο σπίτι, η καθημερινότητα όλων αλλάζει  (Κυριακή 12/5, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD).

Αφιλόξενος Πλανήτης

Η σειρά του National Geographic «Αφιλόξενος Πλανήτης», από τον παραγωγό και βραβευμένο με OSCAR διευθυντή φωτογραφίας και σκηνοθέτη Guillermo Navarro (Ο Λαβύρινθος Του Πάνα), και παρουσιαστή τον λάτρη της περιπέτειας Bear Grylls, εισχωρεί στα πιο ακραία περιβάλλοντα, για να αποκαλύψει τις πιο επικές ιστορίες επιβίωσης του ζωικού βασιλείου. Η σειρά χάρη στη βοήθεια νέων τεχνολογιών, επιτρέπει τη στενή παρακολούθηση των ζώων, καθώς αυτά περιφέρονται σε μερικά από τα πιο ευμετάβλητα περιβάλλοντα (National Geographic, Κυριακή 12/4, 21.00).

Marvel Avengers: Black Panther’s Quest

Νέα Επεισόδια

Οι μοναδικοί Avengers επιστρέφουν, με ολοκαίνουργια επεισόδια της σειράς Marvel Avengers: Black Panther’s Quest. Στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο “The Lost Temple” ο Black Panther και οι σύμμαχοί του ανακαλύπτουν επιτέλους τα αντικείμενα από το παρελθόν που αναζητούσαν τόσο καιρό (Από Σάββατο 11/5 και κάθε Σάββατο & Κυριακή,  09.00, Disney XD).

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...