Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
robi1994 | 18-January-2020 | 2:04:18

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Valuable Inform | 18-January-2020 | 1:15:18

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
Valuable Inform | 18-January-2020 | 1:05:18

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
woolfnet | 17-January-2020 | 22:49:17

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
NetSurfer_g7 | 17-January-2020 | 19:07:17

Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 | 12:35

Η Netflix αυξάνει τις τιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Netflix αναμένεται να αυξήσει τις τιμές των συνδρομητών στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά 20%, καθώς προετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τη νέα streaming υπηρεσία της Disney αργότερα μέσα στο έτος. Η εταιρεία δεν έχει αυξήσει τις τιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2017 και αυξάνει το κόστος του πακέτου standard κατά £ 1 (€ 1,13) στα £ 8,99 και...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η Netflix αναμένεται να αυξήσει τις τιμές των συνδρομητών στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά 20%, καθώς προετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τη νέα streaming υπηρεσία της Disney αργότερα μέσα στο έτος.

Η εταιρεία δεν έχει αυξήσει τις τιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2017 και αυξάνει το κόστος του πακέτου standard κατά £ 1 (€ 1,13) στα £ 8,99 και του premium κατά £ 2, στα £ 11,99. Η τιμή ενός βασικού πακέτου - για μία συσκευή και ανάλυση SD - παραμένει αμετάβλητη στις £ 5,99.

Η εταιρεία ανέφερε ότι οι νέοι πελάτες θα πληρώσουν αμέσως την υψηλότερη συνδρομή, ενώ οι αυξήσεις θα εφαρμοστούν για τους υπάρχοντες χρήστες "τις επόμενες εβδομάδες". Τα νέα έρχονται καθώς ο Ofcom αποκαλύπτει ότι η Netflix και το Prime Video της Amazon κέρδισαν £ 1 δισ. στο Ηνωμένο Βασίλειο (£ 640 εκατ. για το Netflix) το 2018.

Η Netflix έχει ήδη αυξήσει τις τιμές στις ΗΠΑ, καθώς και σε ορισμένες αγορές στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική που χρησιμοποιούν επίσης δολάρια ΗΠΑ, ενώ αναμένονται αυξήσεις σε ολόκληρη τη Δυτική Ευρώπη.

Η εταιρεία πρέπει να χρηματοδοτήσει τον προϋπολογισμό για το περιεχόμενο της που φτάνει στα 15 δισεκατομμύρια δολάρια και να προσπαθήσει να διατηρήσει ένα ανώτατο όριο για το μακροπρόθεσμο κόστος και το χρέος ύψους περίπου 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Τεύχος 136

17-12-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Το νέο τεύχος Ιανουαρίου 2020 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Το αφιέρωμα στη νέα πλατφόρμα Cosmote TV OTT αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου τεύχους! Η COSMOTE TV λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα Over The Top υπηρεσία της, την οποία και δοκίμασε πρώτη η Ψηφιακή Τηλεόραση για να σας την παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια! Η νέα αυτή υπηρεσία είναι σχεδιασμένη στα πρότυπα του Netflix για την πρόσβαση σε On Demand περιεχόμενο, προσφέροντας όμως και Live TV με τα κανάλια της COSMOTE TV, μέσα από το ίδιο περιβάλλον χρήσης. Χρησιμοποιεί Android TV Box που...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.