31/05/2019

Η Netflix αυξάνει τις τιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η Netflix αναμένεται να αυξήσει τις τιμές των συνδρομητών στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά 20%, καθώς προετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τη νέα streaming υπηρεσία της Disney αργότερα μέσα στο έτος. Η εταιρεία δεν έχει αυξήσει τις τιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2017 και αυξάνει το κόστος του πακέτου standard κατά £ 1 (€ 1,13) στα £ 8,99 και...
Η Netflix αναμένεται να αυξήσει τις τιμές των συνδρομητών στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά 20%, καθώς προετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τη νέα streaming υπηρεσία της Disney αργότερα μέσα στο έτος.

Η εταιρεία δεν έχει αυξήσει τις τιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2017 και αυξάνει το κόστος του πακέτου standard κατά £ 1 (€ 1,13) στα £ 8,99 και του premium κατά £ 2, στα £ 11,99. Η τιμή ενός βασικού πακέτου - για μία συσκευή και ανάλυση SD - παραμένει αμετάβλητη στις £ 5,99.

Η εταιρεία ανέφερε ότι οι νέοι πελάτες θα πληρώσουν αμέσως την υψηλότερη συνδρομή, ενώ οι αυξήσεις θα εφαρμοστούν για τους υπάρχοντες χρήστες "τις επόμενες εβδομάδες". Τα νέα έρχονται καθώς ο Ofcom αποκαλύπτει ότι η Netflix και το Prime Video της Amazon κέρδισαν £ 1 δισ. στο Ηνωμένο Βασίλειο (£ 640 εκατ. για το Netflix) το 2018.

Η Netflix έχει ήδη αυξήσει τις τιμές στις ΗΠΑ, καθώς και σε ορισμένες αγορές στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική που χρησιμοποιούν επίσης δολάρια ΗΠΑ, ενώ αναμένονται αυξήσεις σε ολόκληρη τη Δυτική Ευρώπη.

Η εταιρεία πρέπει να χρηματοδοτήσει τον προϋπολογισμό για το περιεχόμενο της που φτάνει στα 15 δισεκατομμύρια δολάρια και να προσπαθήσει να διατηρήσει ένα ανώτατο όριο για το μακροπρόθεσμο κόστος και το χρέος ύψους περίπου 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.