Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 | 12:35

Η Netflix αυξάνει τις τιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Netflix αναμένεται να αυξήσει τις τιμές των συνδρομητών στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά 20%, καθώς προετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τη νέα streaming υπηρεσία της Disney αργότερα μέσα στο έτος. Η εταιρεία δεν έχει αυξήσει τις τιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2017 και αυξάνει το κόστος του πακέτου standard κατά £ 1 (€ 1,13) στα £ 8,99 και...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η Netflix αναμένεται να αυξήσει τις τιμές των συνδρομητών στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά 20%, καθώς προετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τη νέα streaming υπηρεσία της Disney αργότερα μέσα στο έτος.

Η εταιρεία δεν έχει αυξήσει τις τιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2017 και αυξάνει το κόστος του πακέτου standard κατά £ 1 (€ 1,13) στα £ 8,99 και του premium κατά £ 2, στα £ 11,99. Η τιμή ενός βασικού πακέτου - για μία συσκευή και ανάλυση SD - παραμένει αμετάβλητη στις £ 5,99.

Η εταιρεία ανέφερε ότι οι νέοι πελάτες θα πληρώσουν αμέσως την υψηλότερη συνδρομή, ενώ οι αυξήσεις θα εφαρμοστούν για τους υπάρχοντες χρήστες "τις επόμενες εβδομάδες". Τα νέα έρχονται καθώς ο Ofcom αποκαλύπτει ότι η Netflix και το Prime Video της Amazon κέρδισαν £ 1 δισ. στο Ηνωμένο Βασίλειο (£ 640 εκατ. για το Netflix) το 2018.

Η Netflix έχει ήδη αυξήσει τις τιμές στις ΗΠΑ, καθώς και σε ορισμένες αγορές στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική που χρησιμοποιούν επίσης δολάρια ΗΠΑ, ενώ αναμένονται αυξήσεις σε ολόκληρη τη Δυτική Ευρώπη.

Η εταιρεία πρέπει να χρηματοδοτήσει τον προϋπολογισμό για το περιεχόμενο της που φτάνει στα 15 δισεκατομμύρια δολάρια και να προσπαθήσει να διατηρήσει ένα ανώτατο όριο για το μακροπρόθεσμο κόστος και το χρέος ύψους περίπου 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DM303L HD

Η αγορά σήμερα

27-08-2019

DM303L HD

Έφτασε στην AMF Electronics ο νέος ψηφιακός διαμορφωτής DM303L HD. Χρησιμοποιείται για να διαμορφώνει ένα HDMI σήμα από οποιαδήποτε πηγή σε DVB-T επίγειο ψηφιακό κανάλι της μπάντας των UHF ή VHF, ώστε να μπορεί αυτό να διανεμηθεί μέσω του ομοαξονικού δικτύου. Δίνει ποιότητα εικόνας Full HD με ανάλυση 1080p, ενώ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Τεύχος 132

28-08-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έβδομο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οι δοκιμές του νέου τεύχους ξεκινάνε με το άρθρο για το επαγγελματικό headend ENGEL MS4400FTA, που είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ανεξάρτητα διπλά tuners και κάνει επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ομοαξονική καλωδίωση. Είναι ένα micro headend της Engel που έχει δυνατότητα να διαχειρίζεται τέσσερα DVB-S/S2/T/T2/C σήματα και να αποδίδει στην έξοδο τέσσερα ρυθμιζόμενα DVB-T/C κανάλια. Υποστηρίζει τεχνολογία “pool” που παρέχει τεράστια ευελιξία στην επιλογή προγραμμάτων, ενώ τα δύο ενσωματωμένα ανεξά...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.