04/06/2019

Ρακόμελα και modulator στην ANGA COM

Για άλλη μια φορά η εταιρία LEMCO δίνει ελληνικό χρώμα στην ANGA COM, αφού στο περίπτερο της εκτός από τα γνωστά modulator διατίθεται και ρακόμελο ελληνικής προέλευσης από το μετρ του είδους Α. Ζαχαριουδάκη. Στο περίπτερο της εταιρίας φέτος παρουσιάζεται η γνωστή από παλιά σειρά Compact Headend, η νέα σειρά transmodulator MICROLINE καθώς και η ολοκαίνουργια σειρά κεντρικών ενισχυτών, που παρουσιάζεται στο ευρύ κοινό...

Για άλλη μια φορά η εταιρία LEMCO δίνει ελληνικό χρώμα στην ANGA COM, αφού στο περίπτερο της εκτός από τα γνωστά modulator διατίθεται και ρακόμελο ελληνικής προέλευσης από το μετρ του είδους Α. Ζαχαριουδάκη. Στο περίπτερο της εταιρίας φέτος παρουσιάζεται η γνωστή από παλιά σειρά Compact Headend, η νέα σειρά transmodulator MICROLINE καθώς και η ολοκαίνουργια σειρά κεντρικών ενισχυτών, που παρουσιάζεται στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά στην ANGA COM. Στην ANGA COM η LEMCO παρουσιάζει για πρώτη φορά και τα νέα HDMI modulators (5L, 5F, 5S). Στο ίδιο περίπτερο με την LEMCO, συστεγάζεται και η Digital Innovations, η οποία παρουσιάζει τη γνωστή ξενοδοχειακή εφαρμογή OGC, λύσεις Ethernet over Coaxial και Fiber to the Room.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.