Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 | 11:04

COSMOTE Digital Marketing4U: Η νέα υπηρεσία για την προώθηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε Google & Social Media

Τη δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσα από διαφημιστικές καμπάνιες σε Google και Social Media (Facebook, Instagram), να προωθήσουν τα εταιρικά τους sites και τις Social Media σελίδες τους, προσφέρει στους επιχειρηματίες, η νέα υπηρεσία COSMOTE Digital Marketing4U[1].

Τη δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσα από διαφημιστικές καμπάνιες σε Google και Social Media (Facebook, Instagram), να προωθήσουν τα εταιρικά τους sites και τις Social Media σελίδες τους, προσφέρει στους επιχειρηματίες, η νέα υπηρεσία COSMOTE Digital Marketing4U[1].  

Η υπηρεσία απευθύνεται στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και καλύπτει όλα τα στάδια υλοποίησης μίας digital καμπάνιας, από τον σχεδιασμό της μέχρι το monitoring και την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.    

Η εξειδικευμένη ομάδα Campaign Managers, αξιολογεί τις επιμέρους ανάγκες των επιχειρήσεων και προτείνει λύσεις που ταιριάζουν στο προφίλ τους. Η ομάδα αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει καμπάνιες σύμφωνα με τους στόχους της κάθε εταιρείας, αλλά και τις διεθνείς τάσεις του digital marketing.

Μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Digital Marketing4U, οι επαγγελματίες μπορούν να αποκτήσουν την κατάλληλη προβολή εύκολα και οικονομικά, ώστε να ενισχύσουν την εξωστρέφεια τους αποτελεσματικά και να αναπτυχθούν στο digital περιβάλλον. Η υπηρεσία παρέχεται με εφάπαξ χρέωση ανά καμπάνια.

Για να αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες την υπηρεσία, μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον online ή τηλεφωνικά στο 210 6333890. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δείτε το σχετικό video εδώ.

Ολοκληρωμένο portfolio υπηρεσιών Digital Presence για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Στη σύγχρονη εποχή, που οι ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για εξωστρέφεια αυξάνονται διαρκώς, η COSMOTE παρέχει μια σειρά από «λύσεις» και προϊόντα, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη ψηφιακή παρουσία, ώστε να αναπτυχθούν εύκολα και αποτελεσματικά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Στο portfolio των υπηρεσιών Digital Presence περιλαμβάνεται το COSMOTE Click & Site, που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις -με ένα μόνο κλικ- να δημιουργήσουν τη δική τους εταιρική ιστοσελίδα εύκολα και γρήγορα, αρκεί να διαθέτουν επαγγελματική σελίδα στο Facebook. Ακόμα, μέσω της υπηρεσίας COSMOTE NewSite4U, εξιδεικευμένη ομάδα Web Designers αναλαμβάνει να δημιουργήσει την εταιρική ιστοσελίδα μιας επιχείρησης σύμφωνα με τις ανάγκες της, με γρήγορο και οικονομικό τρόπο.

[1] Η Υπηρεσία Digital Marketing4U παρέχεται από την ΟΤΕ Α.Ε.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DM303L HD

Η αγορά σήμερα

27-08-2019

DM303L HD

Έφτασε στην AMF Electronics ο νέος ψηφιακός διαμορφωτής DM303L HD. Χρησιμοποιείται για να διαμορφώνει ένα HDMI σήμα από οποιαδήποτε πηγή σε DVB-T επίγειο ψηφιακό κανάλι της μπάντας των UHF ή VHF, ώστε να μπορεί αυτό να διανεμηθεί μέσω του ομοαξονικού δικτύου. Δίνει ποιότητα εικόνας Full HD με ανάλυση 1080p, ενώ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Τεύχος 132

28-08-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έβδομο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οι δοκιμές του νέου τεύχους ξεκινάνε με το άρθρο για το επαγγελματικό headend ENGEL MS4400FTA, που είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ανεξάρτητα διπλά tuners και κάνει επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ομοαξονική καλωδίωση. Είναι ένα micro headend της Engel που έχει δυνατότητα να διαχειρίζεται τέσσερα DVB-S/S2/T/T2/C σήματα και να αποδίδει στην έξοδο τέσσερα ρυθμιζόμενα DVB-T/C κανάλια. Υποστηρίζει τεχνολογία “pool” που παρέχει τεράστια ευελιξία στην επιλογή προγραμμάτων, ενώ τα δύο ενσωματωμένα ανεξά...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.