Συζητήσεις στο satleo

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
christos1414 | 1-June-20200:38:01

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
christos1414 | 1-June-20200:36:01

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
arva | 1-June-20200:35:01

Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες!
ΝΙΚΟΛΑΣ 213 | 1-June-20200:16:01

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Steve86 | 31-May-202021:02:31

Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 | 12:45

Επιτυχημένη εκτόξευση δορυφόρων της Eutelsat και DirecTV

Πύραυλος Ariane 5 της Arianespace τοποθέτησε επιτυχώς δύο δορυφόρους σε τροχιά γεωστατικής μεταφοράς στις 20 Ιουνίου αργά το απόγευμα από το σταθμό εκτόξευσης του Κουρού της Γαλλικής Γουιάνας. Το σκάφος T-16 της DirecTV ήταν ο πρώτος επιβάτης που απελευθερώθηκε μετά την εκτόξευση και ακολούθησε ο δορυφόρος 7C της Eutelsat μόλις 28 λεπτά αργότερα. Ο δορυφόρος της DirecTV είναι πιθανό...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Πύραυλος Ariane 5 της Arianespace τοποθέτησε επιτυχώς δύο δορυφόρους σε τροχιά γεωστατικής μεταφοράς στις 20 Ιουνίου αργά το απόγευμα από το σταθμό εκτόξευσης του Κουρού της Γαλλικής Γουιάνας.

Το σκάφος T-16 της DirecTV ήταν ο πρώτος επιβάτης που απελευθερώθηκε μετά την εκτόξευση και ακολούθησε ο δορυφόρος 7C της Eutelsat μόλις 28 λεπτά αργότερα. Ο δορυφόρος της DirecTV είναι πιθανό να είναι ο τελευταίος που θα εκτοξευθεί για λογαριασμό της συνδρομητικής πλατφόρμας, καθώς νωρίτερα φέτος η μητρική εταιρεία AT&T ανέφερε ότι δεν έχει σχέδια για εκτοξεύσεις νέων δορυφόρων.

Ο DirecTV T-16 κατασκευάστηκε από την Airbus και έχει διάρκεια ζωής τουλάχιστον 15 ετών, ενώ και ο Eutelsat 7C που κατασκευάστηκε από την Maxar έχει παρόμοια διάρκεια ζωής. Ο Eutelsat 7C είναι ένας δορυφόρος ηλεκτρικής πρόωσης και θα χρειαστεί περίπου τέσσερις μήνες για να φτάσει στην τροχιακή του θέση.

Η εκτόξευση αυτή ήταν η πέμπτη για την Arianespace φέτος και η δεύτερη με πυραύλο Ariane 5.

Η DirecTV δεν έχει διευκρινίσει ακόμη πού θα τοποθετηθεί το σκάφος της. Ο Eutelsat 7C θα συνεγκατασταθεί με το δορυφόρο 7B στις 7 μοίρες ανατολικά, ενώ ο δορυφόρος 7Α να αναμένεται να μεταφερθεί σε άλλη τροχιακή θέση.

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.