Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019 | 12:49

Ενημέρωση από την ΕΕΤΤ για τα αποτελέσματα της 16ης Ολομέλειας του ERGP

Το Σώμα Ευρωπαϊκών Ρυθμιστικών Αρχών για τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες (ERGP) πραγματοποίησε την 16η συνεδρίαση της Ολομέλειάς του, στις 28 Ιουνίου 2019, στην Πόντα Ντελγάδα της Πορτογαλίας, υπό την προεδρία του κ. João Cadete de Matos, (Ρυθμιστική Αρχή Πορτογαλίας ANACOM), υποστηριζόμενου από τους αντιπροέδρους κ. Jack Hamande...

Το Σώμα Ευρωπαϊκών Ρυθμιστικών Αρχών για τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες (ERGP) πραγματοποίησε την 16η  συνεδρίαση της Ολομέλειάς του, στις 28 Ιουνίου 2019, στην Πόντα Ντελγάδα της Πορτογαλίας, υπό την προεδρία του κ. João Cadete de Matos, (Ρυθμιστική Αρχή Πορτογαλίας ANACOM), υποστηριζόμενου από τους αντιπροέδρους κ. Jack Hamande (Ρυθμιστική Αρχή Βελγίου-BIPT/IBPT) και κ. Σπύρο Παντελή (ΕΕΤΤ).

Επισημαίνεται ότι, πριν την συνεδρίαση της Ολομέλειας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του ERGP και της Ταχυδρομικής Ένωσης Αμερικής, Ισπανίας και Πορτογαλίας (Postal Union of the Americas, Spain and Portugal – PUASP ), όπου συζητήθηκαν οι ρυθμιστικές προκλήσεις σε Ευρώπη και Αμερική.

Στο πλαίσιο των εργασιών της Ολομέλειας, το ERGP ενέκρινε τα ακόλουθα:

  • Την υποβολή γνωμοδότησης προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με την αναθεώρηση του κανονιστικού πλαισίου που διέπει τις ταχυδρομικές υπηρεσίες. Η γνωμοδότηση βασίστηκε στην έκθεση που δημοσίευσε το ERGP, το Μάρτιο του 2018, σχετικά με τις εξελίξεις στον ταχυδρομικό τομέα και τις δυσκολίες/προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Εθνικές Ρυθμιστικές Αρχές (ΕΡΑ) κατά την εφαρμογή της οδηγίας για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες.
  • Το σχέδιο Μεσοπρόθεσμης Στρατηγικής ERGP 2020-2022 καθώς και το Πρόγραμμα Εργασιών 2020 που καταρτίστηκε από την ΕΕΤΤ, η οποία έχει τη σχετική αρμοδιότητα, ως η Προεδρεύουσα Αρχή του Σώματος για το 2020. Τα δύο αυτά κείμενα θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση πριν την τελική τους έγκριση.

Περαιτέρω, συζητήθηκε η εφαρμογή των άρθρων 5 και 6 του Κανονισμού (ΕΕ) 2018/644 σχετικά με τις υπηρεσίες διασυνοριακής παράδοσης δεμάτων, που αφορούν τη διαφάνεια των διασυνοριακών τιμολογίων και την αξιολόγηση διασυνοριακών τιμολογίων αποστολής μεμονωμένων απλών δεμάτων. Τέλος, ελήφθη υπόψη η πρόοδος του έργου όλων των Ομάδων Εργασίας του Σώματος για το 2019 και εγκρίθηκε η έκθεση του ERGP σχετικά με την ανάπτυξη των ταχυδρομικών δικτύων και τις πρακτικές πρόσβασης στις υποδομές που σχετίζονται με την αγορά των δεμάτων.

Τα κείμενα που εγκρίθηκαν στη συνεδρίαση της Ολομέλειας είναι διαθέσιμα στο διαδικτυακό τόπο https://ec.europa.eu/growth/sectors/postal-services/ergp_en

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMF AOORSQFR1B1

Η αγορά σήμερα

30-07-2019

AMF AOORSQFR1B1

Ο AMF AOORSQFR1B1 είναι ένας παθητικός οπτικός δέκτης ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή αρχιτεκτονική FTTH. Λαμβάνει σήμα με δίοδο PIN υψηλής ευαισθησίας και δεν απαιτεί καμία τροφοδοσία και κατανάλωση ρεύματος. Υποστηρίζει ζώνη διέλευσης RF 1,0GHz, ενώ όταν η οπτική ισχύς εισόδου είναι -1dBm (PIN = -1dBm), το επίπεδο εξόδου RF...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Τεύχος 131

22-07-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έκτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για τον Infomir MAG425A, που είναι το πρώτο 4K STB της Infomir για Android TV. Έπειτα από μια σπουδαία πορεία στην παραγωγή εξειδικευμένων IPTV συσκευών που την οδήγησε στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, η ουκρανική Infomir παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο που ξεχωρίζει χωρίς να ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων. Πρόκειται για το MAG425A, που είναι ένα 4K STB για Android TV με προ-εγκατεστημένες Google υπηρεσίες. Με ενσωματωμένο Chromecast και Wi-Fi διπλής μπάντας 2,4/5GHz, αλλά και Bluetooth ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.