19/07/2019

Η Netflix δοκιμάζει πακέτο χαμηλού κόστους για κινητά

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η Netflix αποκάλυψε τα σχέδια της για την έναρξη ενός νέου συνδρομητικού πακέτου μόνο για κινητά. Η χαμηλού κόστους συνδρομή αποκαλύφθηκε σε επιστολή της εταιρείας προς τους επενδυτές της, την Τετάρτη. Μετά από πολλούς μήνες δοκιμών, η Netflix επιβεβαίωσε ότι το πρώτο της πακέτο για κινητά θα ξεκινήσει στην Ινδία το τρίτο τρίμηνο του 2019.
Η Netflix αποκάλυψε τα σχέδια της για την έναρξη ενός νέου συνδρομητικού πακέτου μόνο για κινητά. Η χαμηλού κόστους συνδρομή αποκαλύφθηκε σε επιστολή της εταιρείας προς τους επενδυτές της, την Τετάρτη.

Μετά από πολλούς μήνες δοκιμών, η Netflix επιβεβαίωσε ότι το πρώτο της πακέτο για κινητά θα ξεκινήσει στην Ινδία το τρίτο τρίμηνο του 2019.

Η εταιρεία αναφέρει στην επιστολή της ότι το πακέτο θα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να έρθει ένας μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων στην Ινδία σε επαφή με την Netflix και να επεκταθεί η επιχείρησή της σε μια αγορά όπου το μέσο έσοδο ανά χρήστη (ARPU) είναι χαμηλό.

Ένα δοκιμαστικό πακέτο, το οποίο κοστίζει περίπου 4 δολάρια το μήνα, είναι σε εξέλιξη στην Ινδία και σε άλλα επιλεγμένες περιοχές της ασίας τους τελευταίους μήνες.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.