Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 | 13:37

Η LG παρουσιάζει το Apple Airplay2 στις τηλεοράσεις με ThinQ AI

Η LG γίνεται ο πρώτος παγκοσμίως κατασκευαστής τηλεοράσεων που υποστηρίζει το Homekit

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε σήμερα ότι το Apple AirPlay 2 και το HomeKit θα είναι διαθέσιμα στη σειρά AI τηλεοράσεων 2019 από τις 25 Ιουλίου, καθιστώντας την LG τον πρώτο παγκοσμίως κατασκευαστή τηλεοράσεων που υποστηρίζει το HomeKit. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της Apple θα διατίθενται μέσω ενημέρωσης...

Αναπαραγωγή περιεχομένου απευθείας από τις Apple συσκευές και έλεγχος της τηλεόρασης και των συνδεδεμένων έξυπνων συσκευών με φωνητική εντολή

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε σήμερα ότι το Apple AirPlay 2 και το HomeKit θα είναι διαθέσιμα στη σειρά AI τηλεοράσεων 2019 από τις 25 Ιουλίου, καθιστώντας την LG τον πρώτο παγκοσμίως κατασκευαστή τηλεοράσεων που υποστηρίζει το HomeKit. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της Apple θα διατίθενται μέσω ενημέρωσης του λογισμικού στις φετινές OLED, NanoCell και UHD τηλεοράσεις της LG με δυνατότητα ThinQ AI.

Με το AirPlay 2, οι κάτοχοι των LG AI τηλεοράσεων 2019 μπορούν εύκολα να μεταδώσουν περιεχόμενο - συμπεριλαμβανομένων των τίτλων ιδιοκτησίας Dolby Vision - από συσκευές iPhone, iPad και Mac απευθείας στις τηλεοράσεις τους. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από την εφαρμογή Apple TV και άλλες εφαρμογές βίντεο, καθώς και να προβάλλουν φωτογραφίες της συλλογής τους απευθείας στις τηλεοράσεις LG AI. Επίσης, μπορούν να αναπαράγουν Apple Podcasts, Apple Music και μουσική από τη συλλογή τους ή άλλες υπηρεσίες streaming μέσω της τηλεόρασης LG AI και άλλων συμβατών ηχείων με το AirPlay 2 στο σπίτι τους, όλα ταυτόχρονα.

Το HomeKit δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν τον εύκολο έλεγχο του ‘έξυπνου’ σπιτιού τους με την εφαρμογή Home ή μέσω του Siri στις συσκευές Apple. Οι τηλεοράσεις LG AI μπορούν εύκολα να συμπεριληφθούν στην εφαρμογή Home, με την οποία οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες της τηλεόρασης, όπως η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, η ένταση της φωνής και η πηγή τροφοδοσίας. Οι κάτοχοι των τηλεοράσεων LG AI μπορούν επίσης να προσθέσουν προσωποποιημένες συνθήκες προβολής (scenes) ή να χρησιμοποιήσουν τις αυτοματοποιημένες επιλογές μαζί με άλλα εξαρτήματα του Homekit.

«Η LG παραμένει πρώτη στην τεχνολογία των τηλεοράσεων, χάρη στην αδιάκοπη  προσπάθειά μας να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία θέασης στο σπίτι», δήλωσε ο Brian Kwon, Πρόεδρος της LG Mobile Communications και Home Entertainment companies. Ενώ συμπλήρωσε ότι: «Με την υποστήριξη του Apple AirPlay 2 και του HomeKit, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους καταναλωτές προνόμια στην κατηγορία των τηλεοράσεων που ξεπερνούν την καλύτερη ποιότητα εικόνας».

Το Apple AirPlay 2 και το HomeKit για τους κατόχους  τηλεοράσεων LG OLED και NanoCell  θα είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 140 χώρες από αυτή την εβδομάδα, ενώ σχετικές ενημερώσεις λογισμικού θα ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMF AOORSQFR1B1

Η αγορά σήμερα

30-07-2019

AMF AOORSQFR1B1

Ο AMF AOORSQFR1B1 είναι ένας παθητικός οπτικός δέκτης ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή αρχιτεκτονική FTTH. Λαμβάνει σήμα με δίοδο PIN υψηλής ευαισθησίας και δεν απαιτεί καμία τροφοδοσία και κατανάλωση ρεύματος. Υποστηρίζει ζώνη διέλευσης RF 1,0GHz, ενώ όταν η οπτική ισχύς εισόδου είναι -1dBm (PIN = -1dBm), το επίπεδο εξόδου RF...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Τεύχος 131

22-07-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έκτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για τον Infomir MAG425A, που είναι το πρώτο 4K STB της Infomir για Android TV. Έπειτα από μια σπουδαία πορεία στην παραγωγή εξειδικευμένων IPTV συσκευών που την οδήγησε στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, η ουκρανική Infomir παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο που ξεχωρίζει χωρίς να ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων. Πρόκειται για το MAG425A, που είναι ένα 4K STB για Android TV με προ-εγκατεστημένες Google υπηρεσίες. Με ενσωματωμένο Chromecast και Wi-Fi διπλής μπάντας 2,4/5GHz, αλλά και Bluetooth ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.