Ειδήσεις . News
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 | 12:53

Επένδυση 3 επιπλέον τρισεκατομμύριων KRW της LG Display στη γραμμή παραγωγής OLED Gen 10.5 στο Paju

Η LG Display, κορυφαίος κατασκευαστής οθονών στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει επιπλέον 3 τρισεκατομμύρια KRW στη γραμμή παραγωγής OLED Gen 10.5 (2.940mmx3.370mm) στο εργοστάσιο P10 στο Paju της Κορέας. Με τη συγκεκριμένη επένδυση, η εταιρεία εντείνει τις προσπάθειές της να μετατοπίσει την επιχειρηματική...

Η LG Display, κορυφαίος κατασκευαστής οθονών στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει επιπλέον 3 τρισεκατομμύρια KRW [περίπου 2,3 δισ. ευρώ] στη γραμμή παραγωγής OLED Gen 10.5 (2.940mmx3.370mm) στο εργοστάσιο P10 στο Paju της Κορέας. Με τη συγκεκριμένη επένδυση, η εταιρεία εντείνει τις προσπάθειές της να μετατοπίσει την επιχειρηματική δομή της και να προωθήσει την κατηγορία των OLED.

Η LG Display αποφάσισε να επεκτείνει δυναμικά την παραγωγή των OLED οθονών μεγάλου μεγέθους, καθώς αυξήθηκε η ζήτησή τους ραγδαίως λόγω της premium κατηγορίας τους, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και νέες αγορές. Η εταιρεία θα παράγει κυρίως OLED οθόνες 65 ιντσών και άνω από τη γραμμή παραγωγής Gen 10.5. Η παραγωγή θα ξεκινήσει από τα 30.000 τεμάχια ανά μήνα από το πρώτο εξάμηνο του 2022, ενώ 15.000 επιπλέον τεμάχια ανά μήνα θα παράγονται από το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Η LG Display άρχισε να επενδύει 1,84 τρισεκατομμύρια KRW για την κατασκευή των μονάδων παραγωγής του νέου εργοστασίου P10 τον Νοέμβριο του 2015. Τον Ιούλιο του 2017, αποφάσισε να προβεί σε επένδυση ύψους 2,8 τρισεκατομμυρίων KRW κυρίως για την παραγωγή OLED οθονών με μηνιαία παραγωγική ικανότητα 30.000 τεμαχίων. Σήμερα, η εταιρεία αποφάσισε να επενδύσει 3 τρισεκατομμύρια KRW επιπλέον, τα οποία θα αξιοποιηθούν κυρίως για την κατασκευή μιας μονάδας παραγωγής 30.000 τεμαχίων, καθώς και για την παραγωγή 15.000 επιπλέον τεμαχίων ανά μήνα.

Η LG Display επιδιώκει να παγιώσει την ανταγωνιστικότητά της στην αγορά τηλεοράσεων, με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης της μονάδας παραγωγής OLED Gen 10.5. Επιπλέον, θα συνεχίσει να κατέχει ηγετική θέση στην υπάρχουσα αγορά τηλεοράσεων με διαφοροποιημένα προϊόντα OLED, όπως την wallpaper, την Crystal Sound και την τυλισσόμενη (rollable) και θα δημιουργήσει μια νέα αγορά, επεκτείνοντας εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι OLED οθόνες.

Η LG Display θα χρησιμοποιήσει τις υπάρχουσες γραμμές παραγωγής OLED για τη γραμμή παραγωγής της OLED Gen 10.5, στοχεύοντας στη βελτίωση και τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας. Τα εργοστάσια Gen 8.5 (2.200mmx2.500mm) στο Paju της Κορέας και στο Guangzhou της Κίνας, καθώς και το εργοστάσιο Gen 10.5 που θα ολοκληρωθεί στο Paju, θα παράγουν έκαστο OLED οθόνες μεγάλου μεγέθους. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τη μέθοδο MMG (Multi Model on a Glass) για τη βελτίωση της ποιότητας της γυάλινης επιφάνειας της οθόνης και την επέκταση των υπηρεσιών, η οποία με τη σειρά της θα μεγιστοποιήσει την κερδοφορία.

Με βάση την αυξημένη παραγωγή και τη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας που θα επιφέρει η γραμμή παραγωγής της OLED 10.5, η LG Display θα βρει νέες εφαρμογές και αγορές για την κατηγορία OLED, ενώ ταυτόχρονα θα επεκτείνει την υπάρχουσα αγορά OLED τηλεοράσεων, ενισχύοντας έτσι την ηγετική της θέση στη βιομηχανία των OLED οθονών.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMF AOORSQFR1B1

Η αγορά σήμερα

30-07-2019

AMF AOORSQFR1B1

Ο AMF AOORSQFR1B1 είναι ένας παθητικός οπτικός δέκτης ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή αρχιτεκτονική FTTH. Λαμβάνει σήμα με δίοδο PIN υψηλής ευαισθησίας και δεν απαιτεί καμία τροφοδοσία και κατανάλωση ρεύματος. Υποστηρίζει ζώνη διέλευσης RF 1,0GHz, ενώ όταν η οπτική ισχύς εισόδου είναι -1dBm (PIN = -1dBm), το επίπεδο εξόδου RF...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Τεύχος 131

22-07-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έκτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για τον Infomir MAG425A, που είναι το πρώτο 4K STB της Infomir για Android TV. Έπειτα από μια σπουδαία πορεία στην παραγωγή εξειδικευμένων IPTV συσκευών που την οδήγησε στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, η ουκρανική Infomir παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο που ξεχωρίζει χωρίς να ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων. Πρόκειται για το MAG425A, που είναι ένα 4K STB για Android TV με προ-εγκατεστημένες Google υπηρεσίες. Με ενσωματωμένο Chromecast και Wi-Fi διπλής μπάντας 2,4/5GHz, αλλά και Bluetooth ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.