Το προηγούμενο διάστημα χαρακτηρίστηκε ως θερμό και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τηλεοπτικά κανάλια, καθώς βγήκαν στη δημοσιότητα αποχωρήσεις τηλεαστέρων, μεταγραφές, σχέδια για την επόμενη σεζόν. Σε όλο αυτό τον «μεταγραφικό» πυρετό, το Star απείχε καθώς πορεύεται με συγκεκριμένες σταθερές και «βασίζεται» σε δοκιμασμένα πρόσωπα. 

Το κανάλι της Κηφισιάς μετρά μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, με την πρωινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», το μεσημεριανό «Shopping Star» και τα βραδινά «Next top model» και «MasterChef» να κρατούν ψηλά τον πήχη και να σημειώνουν εντυπωσιακά ποσοστά. Έτσι, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να βαδίσουν στην πεπατημένη και να δώσουν το πράσινο φως σε όλα από τα πρότζεκτ που προβλήθηκαν φέτος. 

Χαρακτηριστικά, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης συνεχίζουν με το πρωινό τους μαγκαζίνο, ενώ και την επόμενη χρονιά τη σκυτάλη θα παίρνει η Ζήνα Κουτσελίνη με την εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η εκπομπή μόδας «Shopping Star» με τη Βίκυ Καγιά θα παραμείνει στη μεσημεριανή της θέση, καθώς έχει γίνει συνήθεια για τις γυναίκες τηλεθεάτριες. Στη ζώνη του απογεύματος, στις 18.50, για έκτη σεζόν, θα βρεθεί ξανά και ο «Τροχός της τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, δίνοντας lead in στο κεντρικό δελτίο του καναλιού.

Prime time με μόδα, ταξίδια, περιπέτεια & μαγειρική 
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, το Star κέρδισε το μεγάλο στοίχημα της πρωτιάς στην prime time, ιδιαίτερα στο δυναμικό κοινό, με τα ριάλιτι μόδας και μαγειρικής, «Greece’s next top model» και «MasterChef», αντίστοιχα, το πρώτο και δεύτερο μισό της σεζόν. 

Το ίδιο θα συμβεί και τη χρονιά που έρχεται, καθώς τα δύο αυτά δυνατά πρότζεκτ θα βγουν στον αέρα με την ίδια σειρά και την ίδια σύνθεση. Η έκπληξη, ωστόσο, που επιφυλάσσουν τα στελέχη στους τηλεθεατές ακούει στο όνομα «Globetrotters». 

Πρόκειται για ένα παιχνίδι περιπέτειας, τα δικαιώματα του οποίου απέκτησε το Star για να προβάλλεται τις μέρες που δεν θα είναι στον αέρα το «GNTM». Θα έλεγε κάποιος ότι είναι ένα ταξιδιωτικό φορμάτ με επωνύμους, όπου τρεις ανυποψίαστοι celebrities μεταφέρονται σε τρία τυχαία μέρη ανά τον κόσμο κι αναλαμβάνουν την αποστολή να λύσουν διάφορους γρίφους και να αποκτήσουν οκτώ αντικείμενα. Όποιος τα βρει πρώτος και επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα είναι και ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού.

reader.gr