Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 | 13:11

Η νέα εύκαμπτη και ελαφριά LAPE LED οθόνη της LG εντυπωσιάζει με το σχεδιασμό και την ευκολία χρήσης

Τo επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά οθονών LG LAPE LED, η οποία αποτελεί την ιδανική λύση information display για κάθε επαγγελματικό χώρο, είτε πρόκειται για τηλεοπτικά studio, αεροδρόμια και αίθουσες ελέγχου ή για γραφεία εταιρειών και flagship καταστήματα...

Η νέα σειρά της LG διαθέτει προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και ενδείκνυται για πληθώρα εφαρμογών από χώρους αεροδρομίων έως καταστήματα

Τo επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά οθονών LG LAPE LED, η οποία αποτελεί την ιδανική λύση information display για κάθε επαγγελματικό χώρο, είτε πρόκειται για τηλεοπτικά studio, αεροδρόμια και αίθουσες ελέγχου ή για γραφεία εταιρειών και flagship καταστήματα, χάρη στην ευελιξία που προσφέρει ο σχεδιασμός των οθονών. Επιπλέον, συνδυάζει την αξιόπιστη διαχείριση και την κομψή εμφάνιση με την εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας.

Πολλαπλές δυνατότητες σχεδιασμού

Η LAPE LED οθόνη προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων σχεδιασμού χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες που ενσωματώνει αναφορικά με την καμπυλότητα, το βάθος, το βάρος και την παροχή ρεύματος. Οι μονάδες μπορούν να δημιουργήσουν μια κοίλη ή κυρτή καμπύλη με ακτίνα έως και 1000mm, επιτρέποντας τη δημιουργία digital signage installations με κυρτό ή κοίλο σχεδιασμό. Το μικρό βάθος της οθόνης επιτρέπει τόσο την ευελιξία στην τοποθέτηση όσο και την κομψή εμφάνιση, ενώ το συνολικό βάθος εγκατάστασης είναι μόνο 40mm. Επιπλέον, το μικρό βάρος των μόλις 19,8kg ανά τετραγωνικό μέτρο και το off-board σύστημα τροφοδοσίας επιτρέπουν πολλαπλές δυνατότητες εγκατάστασης. Η εγκατάσταση μπορεί να απέχει έως και 60 μέτρα από τις μονάδες τροφοδοσίας, μειώνοντας τη θερμότητα που παράγεται από την οθόνη, γεγονός που αυξάνει την αξιοπιστία και μειώνει τις απαιτήσεις εξαερισμού.

Αξιόπιστη διαχείριση

Όλο το σύστημα είναι σχεδιασμένο για εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση, καθώς το πλαίσιο δημιουργεί μια απλή, αλλά ταυτόχρονα ανθεκτική δομή υποστήριξης. Οι off-board controllers χρησιμοποιούν εφεδρικό σύστημα δεδομένων και ισχύος, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την αξιοπιστία του συστήματος και διευκολύνοντας την τροφοδοσία των οθονών. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό της LG LAPE LED σειράς είναι ότι οι τεχνικοί μπορούν να διαχειριστούν τις οθόνες μέσω του LG Signage 365 Care, για απομακρυσμένη παρακολούθηση απόδοσης και μεγιστοποίηση της αξιοπιστίας του συστήματος. Ακόμη, το σχετικό dashboard αποτυπώνει την κατάσταση της οθόνης και κάθε εξαρτήματος του συστήματος σε πραγματικό χρόνο ορατά στο κέντρο πληροφοριών Signage 365 Care, ώστε να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Εξαιρετική απεικόνιση περιεχομένου

Σε αντίθεση με αντίστοιχου τύπου οθόνες, οι LG LAPE LED οθόνες μπορούν να εγκατασταθούν για προβολή περιεχομένου τόσο FHD όσο και UHD, αναπαράγοντας περιεχόμενο από διάφορες πηγές χωρίς παραμόρφωση με εξαιρετική απόδοση χρωμάτων. Η fine pitch ανάλυση εικόνας εξασφαλίζει ότι το αποτέλεσμα θα είναι μία γιγαντιαία οθόνη με ενιαίο περιεχόμενο, ενώ χάρη στην επεξεργασία χρώματος 16-bit η κλίμακα του γκρι αποδίδεται άψογα, δίνοντας μεγαλύτερο βάθος στις εικόνες. Τέλος, ο πρωτοποριακός Δυναμικός Αλγόριθμος Αντίθεσης (Dynamic Contrast Algorithm) που χρησιμοποιεί η LG και στις τηλεοράσεις της αποδίδει το μαύρο πιο βαθύ και τα χρώματα πιο φωτεινά.

Συνολικά, η ευελιξία της σειράς οθονών LG LAPE LED είναι εφάμιλλη της ποιότητας και της αξιοπιστίας της εικόνας τους και τις καθιστά την ιδανική information display για κάθε επαγγελματία.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMF AOORSQFR1B1

Η αγορά σήμερα

30-07-2019

AMF AOORSQFR1B1

Ο AMF AOORSQFR1B1 είναι ένας παθητικός οπτικός δέκτης ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή αρχιτεκτονική FTTH. Λαμβάνει σήμα με δίοδο PIN υψηλής ευαισθησίας και δεν απαιτεί καμία τροφοδοσία και κατανάλωση ρεύματος. Υποστηρίζει ζώνη διέλευσης RF 1,0GHz, ενώ όταν η οπτική ισχύς εισόδου είναι -1dBm (PIN = -1dBm), το επίπεδο εξόδου RF...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Τεύχος 131

22-07-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έκτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για τον Infomir MAG425A, που είναι το πρώτο 4K STB της Infomir για Android TV. Έπειτα από μια σπουδαία πορεία στην παραγωγή εξειδικευμένων IPTV συσκευών που την οδήγησε στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, η ουκρανική Infomir παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο που ξεχωρίζει χωρίς να ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων. Πρόκειται για το MAG425A, που είναι ένα 4K STB για Android TV με προ-εγκατεστημένες Google υπηρεσίες. Με ενσωματωμένο Chromecast και Wi-Fi διπλής μπάντας 2,4/5GHz, αλλά και Bluetooth ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.