Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 | 11:42

Η LG φέρνει την ενισχυμένη AI υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών στους καταναλωτές για την αγορά της Ευρώπης

Η IFA 2019 θα αποτελέσει το σημείο εκκίνησης για την παρουσίαση της πρωτοποριακής AI-υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών της LG Electronics (LG), την Proactive Customer Care. Η υπηρεσία αξιοποιεί την προηγμένη τεχνολογία ThinQ AI της εταιρείας για να παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη, ενημερώνοντας τους χρήστες...

Η υπηρεσία Proactive Customer Care ‘αντιλαμβάνεται’ στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες των καταναλωτών χάρη στην αποτελεσματικότητα της AI τεχνολογίας

Η IFA 2019 θα αποτελέσει το σημείο εκκίνησης για την παρουσίαση της πρωτοποριακής AI-υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών της LG Electronics (LG), την Proactive Customer Care. Η υπηρεσία αξιοποιεί την προηγμένη τεχνολογία ThinQ AI της εταιρείας για να παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη, ενημερώνοντας τους χρήστες για τυχόν θέματα στις LG οικιακές συσκευές τους και προσφέροντας χρήσιμες συμβουλές και λύσεις για την καλύτερη δυνατή απόδοσή τους και τη μακροχρόνια διάρκεια ζωής τους. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη φέτος, αρχικά στα πιο πρόσφατα πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης της LG και στους ψυγειοκαταψύκτες στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και σε άλλες βασικές αγορές στην Ευρώπη το 2020.

Χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία AI, η υπηρεσία Proactive Customer Care της LG έχει σχεδιαστεί για να ενημερώνει τους χρήστες έξυπνων οικιακών συσκευών της LG για πιθανά προβλήματα πριν ακόμη συμβούν. Μπορεί, αν χρειαστεί, να επισπεύσει τις επισκέψεις τεχνικών και να προσφέρει καθοδήγηση σχετικά με την άριστη λειτουργία των προϊόντων της εταιρείας. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία με την εγγραφή και σύνδεση των οικιακών συσκευών τους μέσω της δωρεάν εφαρμογής LG ThinQ™ (για Android και iOS).

Η πρωτοποριακή AI λύση εξυπηρέτησης πελατών της LG καλύπτει τα πάντα, από την εγκατάσταση έως τη συντήρηση, προσδιορίζοντας εάν η συσκευή του χρήστη έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί σωστά κατά την ενεργοποίηση της εφαρμογής. Οι πελάτες ενημερώνονται με ένα newsletter κατά την ενεργοποίηση και ειδοποιούνται αν εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα, με λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επίλυσής του. Η υπηρεσία Proactive Customer Care της LG έχει σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών στο μέγιστο βαθμό, καθώς δίνει λύσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το υποστηριζόμενο LG προϊόν.

Για παράδειγμα, η υπηρεσία Proactive Customer Care παρακολουθεί συνεχώς τη θερμοκρασία του ψυγειοκαταψύκτη και παρέχει συμβουλές για την καλύτερη δυνατή λύση αν διαπιστωθεί διακύμανση της θερμοκρασίας που υπερβαίνει τους 3°C. Η υπηρεσία αναζητά τους λόγους που θα μπορούσαν ενδεχομένως να προκαλέσουν αύξηση της κατανάλωσης ενέργειας και της κατανάλωσης νερού και παρέχει οδηγίες για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και την εξοικονόμηση κόστους. Οι χρήστες λαμβάνουν τακτικά emails που αναφέρουν λεπτομερώς την απόδοση, το ιστορικό ειδοποιήσεων και την τρέχουσα κατάσταση της συσκευής με υπενθυμίσεις για τον κατάλληλο χρόνο για τη συνήθη συντήρηση.

«Η υπηρεσία Proactive Customer Care της LG είναι ένα νέο πρότυπο εξυπηρέτησης πελατών, που εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά στους χρήστες των έξυπνων οικιακών συσκευών μας», δήλωσε ο Song Dae-hyun, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε καινοτόμες έξυπνες οικιακές λύσεις για την ευρωπαϊκή αγορά και να προσφέρουμε νέες λύσεις για να προσδίδουμε άνεση στην καθημερινότητα των χρηστών οικιακών συσκευών της LG».

Οι επισκέπτες της IFA 2019 μπορούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις έξυπνες LG οικιακές συσκευές και την υπηρεσία Proactive Customer Care στην αίθουσα 18 του Messe Berlin από τις 6 έως 11 Σεπτεμβρίου, ενώ μπορούν να ενημερωθούν για τις ενέργειες της LG στην IFA στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #LGIFA2019.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI DB03

Η αγορά σήμερα

12-11-2019

WISI DB03

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics η νέα σειρά πριζών Wisi DB03. Πρόκειται για πρίζες τύπου multimedia που λειτουργούν σε εύρος ζώνης συχνοτήτων 5-2400MHz. Διαθέτουν κανάλι επιστροφής και είναι ιδανικές για εφαρμογές DOCSIS και συστήματα διανομής δορυφορικών σημάτων. Εξοπλίζονται με δύο υποδοχές IEC για τη σύνδεση των τερματικών συσκευών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Τεύχος 135

20-11-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους αποτελεί το αφιέρωμα στην PAOK TV, τη νέα πλατφόρμα μετάδοσης όλων των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Έπειτα από την πολυετή παραμονή των ομάδων στην κοινή τηλεοπτική στέγη της Nova και την είσοδο από πέρυσι της ΕΡΤ στις ζωντανές μεταδόσεις αγώνων της Super League, έρχεται πλέον το PAOK TV για να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η διαδικτυακή πλατφόρμα PAOK TV ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία γίνεται η πρώτη στα χρονικά ομάδα της χ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.