Ειδήσεις . News
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 | 12:57

Η Zattoo επεκτείνει την IPTV πλατφόρμα της στο Android TV Operator Tier

Η τηλεοπτική πλατφόρμα Zattoo υιοθετεί την ιδέα της λευκής ετικέτας B2B για φορείς εκμετάλλευσης δικτύων στο πρόγραμμα Android TV Operator Tier της Google. Η επέκταση της end-to-end πλατφόρμας IPTV θα παρουσιαστεί ζωντανά από την Zattoo για πρώτη φορά στην έκθεση IBC 2019 στο Άμστερνταμ από τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα 14 - περίπτερο G06.
Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η τηλεοπτική πλατφόρμα Zattoo υιοθετεί την ιδέα της λευκής ετικέτας B2B για φορείς εκμετάλλευσης δικτύων στο πρόγραμμα Android TV Operator Tier της Google.

Η επέκταση της end-to-end πλατφόρμας IPTV θα παρουσιαστεί ζωντανά από την Zattoo για πρώτη φορά στην έκθεση IBC 2019 στο Άμστερνταμ από τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα 14 - περίπτερο G06.

Οι πελάτες B2B της εταιρείας επωφελούνται με δύο τρόπους, σύμφωνα με την Zattoo. Μπορούν να παρουσιάσουν τη δική τους τηλεοπτική υπηρεσία και έχουν επίσης τη δυνατότητα να προσαρμόσουν το χαρτοφυλάκιο των προεγκατεστημένων εφαρμογών, παρέχοντας στους καταναλωτές άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές όπως το Google Assistant, το YouTube και οι Google Play Movies.

Η προσέγγιση TV-as-a-service της Zattoo εξαλείφει επίσης τη χρονοβόρα και δαπανηρή επένδυση για τους φορείς εκμετάλλευσης δικτύων για τη δημιουργία, φιλοξενία και διαχείριση μιας ιδιόκτητης πλατφόρμας τηλεόρασης, υπογραμμίζει ο πάροχος υπηρεσιών. Μπορούν να προσφέρουν μια τηλεοπτική υπηρεσία με το δικό τους εμπορικό σήμα χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν σε υλικό ή λογισμικό.

"Οι τελικοί πελάτες επιθυμούν σήμερα πρόσβαση σε υπηρεσίες τηλεόρασης υψηλής ποιότητας. Μια ελκυστική προσφορά τηλεόρασης και ψυχαγωγίας έχει επομένως γίνει απαραίτητη προϋπόθεση για τους φορείς εκμετάλλευσης δικτύων", δήλωσε ο Gernot Jaeger, Chief Officer B2B στο Zattoo. "Εδώ έρχεται η Zattoo με την υπηρεσία end-to-end. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που μπορούμε να προσφέρουμε ένα ακόμη καλύτερο και πιο ελκυστικό πακέτο υπηρεσιών, χάρη στο πρόγραμμα tier της Google Android TV."

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DM303L HD

Η αγορά σήμερα

27-08-2019

DM303L HD

Έφτασε στην AMF Electronics ο νέος ψηφιακός διαμορφωτής DM303L HD. Χρησιμοποιείται για να διαμορφώνει ένα HDMI σήμα από οποιαδήποτε πηγή σε DVB-T επίγειο ψηφιακό κανάλι της μπάντας των UHF ή VHF, ώστε να μπορεί αυτό να διανεμηθεί μέσω του ομοαξονικού δικτύου. Δίνει ποιότητα εικόνας Full HD με ανάλυση 1080p, ενώ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Τεύχος 132

28-08-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έβδομο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οι δοκιμές του νέου τεύχους ξεκινάνε με το άρθρο για το επαγγελματικό headend ENGEL MS4400FTA, που είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ανεξάρτητα διπλά tuners και κάνει επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ομοαξονική καλωδίωση. Είναι ένα micro headend της Engel που έχει δυνατότητα να διαχειρίζεται τέσσερα DVB-S/S2/T/T2/C σήματα και να αποδίδει στην έξοδο τέσσερα ρυθμιζόμενα DVB-T/C κανάλια. Υποστηρίζει τεχνολογία “pool” που παρέχει τεράστια ευελιξία στην επιλογή προγραμμάτων, ενώ τα δύο ενσωματωμένα ανεξά...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.