Συζητήσεις στο satleo


Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 27-May-2020 | 11:24:27

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
electro | 27-May-2020 | 11:15:27

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
babis3g | 27-May-2020 | 2:11:27

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Ράφικ | 27-May-2020 | 1:00:27

Ειδήσεις . News
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:59

Η LG και η Unity Technologies συνεργάζονται για την προσομοίωση του αυτόνομου οχήματος

Η LG ανακοινώνει τη συνεργασία των μηχανικών τεχνητής νοημοσύνης του LG Electronics Silicon Valley Lab με τους ειδικούς μηχανικής μάθησης της Unity Technologies για την ανάπτυξη προηγμένου λογισμικού προσομοίωσης. Αυτό το λογισμικό θα επιτρέψει σε κατασκευαστές αυτόνομων οχημάτων να επιταχύνουν την εκμάθηση συστημάτων...

Η LG αξιοποιεί την προσομοίωση της Unity και φέρνει την επανάσταση στα συστήματα εκπαίδευσης κατασκευαστών αυτόνομων οχημάτων

Η LG ανακοινώνει τη συνεργασία των μηχανικών τεχνητής νοημοσύνης του LG Electronics Silicon Valley Lab με τους ειδικούς μηχανικής μάθησης της Unity Technologies για την ανάπτυξη προηγμένου λογισμικού προσομοίωσης. Αυτό το λογισμικό θα επιτρέψει σε κατασκευαστές αυτόνομων οχημάτων να επιταχύνουν την εκμάθηση συστημάτων για πιο ασφαλή μηχανοκίνητα οχήματα. Η συνεργασία για τον προσομοιωτή LGSVL στο Unity Simulation αυξάνει την ηγετική θέση της LG στην τεχνητή νοημοσύνη ως κορυφαίος συνεργάτης τεχνολογίας στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, συνδυάζοντας τις ικανότητες της Unity Technologies, η οποία δημιούργησε την κορυφαία πλατφόρμα ανάπτυξης 3D σε πραγματικό χρόνο στον κόσμο.

Το Unity Simulation επιτρέπει την εκτέλεση πολλαπλών περιστατικών σε κλίμακα και υποστηρίζεται από την υποδομή του Google Cloud μειώνοντας τα εμπόδια για την εκπαίδευση, τη δοκιμή ή την επικύρωση νέων προϊόντων και υπηρεσιών σε 3D περιβάλλον υψηλής πιστότητας. Οι εφαρμογές για την «όραση» του υπολογιστή στην αυτοκινητοβιομηχανία είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, σύμφωνα με τον Danny Lange, Αντιπρόεδρο Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης της Unity Technologies.

Ο Seonman Kim, Αντιπρόεδρος Μηχανικής στο Advanced Platform Lab της LG στην Silicon Valley, υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας της LG με την Unity. «Η εμπιστοσύνη της Unity στον προσομοιωτή LGSVL για την ανάπτυξη τεχνολογιών ασφαλούς και ισχυρής αυτόνομης οδήγησης, αποτελεί σαφή ένδειξη ότι πρόκειται για μια win-win συνεργασία από την αρχή». «Αναμένουμε να βρούμε νέες ευκαιρίες με την Unity για να φέρουμε τις αντίστοιχες τεχνολογίες μας στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας».

Η συνεργασία των δύο εταιρειών για την προηγμένη προσομοίωση αναμένεται να ωφελήσει σημαντικά την αυτοκινητοβιομηχανία καθώς αυτή κινείται προς ένα μέλλον με αυτόνομη οδήγηση. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες που χρησιμοποιούν το προσομοιωτή LGSVL στην υπηρεσία Unity Simulation θα είναι σε θέση να επιταχύνουν δραματικά την εκμάθηση των συστημάτων τους, εκτελώντας παράλληλα πολλά σενάρια. Με τις τελευταίες εξελίξεις της Unity, ο προσομοιωτής LGSVL μπορεί να δημιουργήσει ψηφιακά αντίγραφα πραγματικού περιβάλλοντος με μοντέλα αισθητήρων ακριβείας για την εκμάθηση αυτόνομων οχημάτων σε πολλαπλά σενάρια.

Η εκπαίδευση και επικύρωση ενός αυτόνομου οχήματος είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο ένα εικονικό περιβάλλον μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο τόσο για το αυτοκίνητο όσο και για όσους βρίσκονται γύρω από αυτό, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να δοκιμάσουν τα συστήματα προσομοίωσης πριν βγουν στο δρόμο. Ο προσομοιωτής LGSVL συνδυάζει τις τεχνολογίες που αναπτύσσονται από την LG με την τεχνολογία Data-Oriented Tech Stack της Unity και τον αγωγό High-Definition Render Pipeline και επιτρέπει δοκιμές και εκπαίδευση για πιο ασφαλή λειτουργία των οχημάτων.

Ο προσομοιωτής LGSVL στην υπηρεσία Unity Simulation θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση Unite 2019 της Unity στην Κοπεγχάγη στις 26 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.